Sommerhuse i Skagen

Skagen er kendt for de karakteristiske gule huse med hvid kant og rødt tag, men nok mest kendt for Grenen - stedet hvor Kattegat og Nordsøen mødes. Det er også det sted i landet med flest solskinstimer årligt, så om sommeren summer byen af liv. Besøg Skagens museum og oplev Skagensmalernes kendte værker, og tag ud og nyd naturen. Eksempelvis Råbjerg Mile og den tilsandede kirke kan anbefales.

Nyopført luksusferiehus fra 2004 udlejes i Lodskovvad, 2 km. nord for Ålbæk og 18 km syd for Skagen med sine mange attraktioner. Det nyopførte feriehus er indrettet med alle moderne faciliteter og overalt præget af kvalitetsmaterialer.

8

Nej 103 Nej Ja Ja 2000

Charmerende sommerhus, beliggende i den nordlige udkant af Skagen, nær Grenen. Nyrenoveret sommerhus, beliggende i rolige omgivelser i den nordlige udkant af Skagen.

6

Nej 58 Nej Nej Nej 800

Lodskovvad i nærheden af Ålbæk er et eftertragtet område af holde ferie i. Dette skyldes særligt den lækre børnevenlige strand, golfbanen Hvide Klit og de mange aktivitetsmuligheder i området.

6

Nej 84 Nej Nej Nej 1700

Skagen idyl. Hyggeligt charmerende byhus som ligger ugeneret og alligevel tæt på byens centrum og strand. Huset er bygget i 1923 med det ægte Skagens idyl.

6

Nej 129 Nej Nej Nej 950

I den nordvestlige del af Skagen By i et roligt kvarter ligger denne skønne ferielejlighed på førstesalen i stor villa.

5

Nej 90 Nej Nej Nej 800

I gåafstand til Skagens mange tilbud ligger denne renoverede ferielejlighed. Lejligheden er lækkert indrettet med flot køkken og badeværelse med gulvvarme.

4

Ja 55 Nej Nej Nej 1300

I gåafstand til Skagen centrum, ligger dette enderækkehus. Det fremstår med lyse træ- og klinkegulve. Stuen er flot udstyret med moderne møbler, fladskærms-tv m.m

4

Ja 52 Nej Nej Nej 1500

Meget centralt i Skagen by mellem hovedstrøget og havnen ligger denne skønne ferielejlighed. Ferieboligen fremtræder lys og indbydende og er indrettet med smarte møbler og udstyr i høj kvalitet.

4

Nej 66 Nej Nej Nej 800

Hyggeligt indrettet feriehus beliggende i Skagen centrum kun 100 m fra hovedstrøget og havnen. Huset er indrettet med pæne møbler og fremtræder lyst og indbydene.

6

Nej 100 Nej Nej Nej 600

I gåafstand til Skagens summende liv og aktivitet ligger denne lille oase af dobbelthuse.

6

Ja 110 Nej Ja Nej 1000

Denne ganske lækre ferielejlighed ligger centralt i byen, ikke langt fra den pulserende gågade og den levende havn.

2

Nej 66 Nej Nej Nej 800

Rigtig flot og velindrettet feriebolig, beliggende på førstesalen i en stor, dejlig villa centralt i Skagen By. Jeres feriebolig fremtræder lyst og indbydende og er udstyret med pænt møblement.

4

Ja 67 Nej Nej Nej 1000

Dette dejlige feriehus ligger i den nordvestlige del af Skagen By og stadig i gåafstand til centrum. Huset fremtræder lyst og indbydende med pæne komfortable møbler og fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse.

6

Ja 127 Nej Nej Nej 1500

Lige midt i smørhullet i Skagen Centrum ved gågaden og de mange cafeer, spisesteder og gode butikker ligger dette skønne luksushus.

10

Nej 130 Nej Nej Nej 1000

Dette skønne og praktisk indrettede rækkehus ligger i gåafstand fra Skagen centrum. Huset fremtræder lyst og indbydende og har dejlig lille have og gode terrasser.

6

Ja 92 Nej Nej Nej 2000

Et virkelig hyggeligt Skagens hus, helt centralt beliggende i byen, tæt ved havnen og Anchers hus, og med kun 10 min. gang til gågade og en fantastisk strand.

6

Nej 135 Nej Nej Nej 1000

Midt i Skagen og alligevel med egen have og terrasse – noget så specielt får du, hvis du vælger dette dejlige hus i de ”helt rigtige” Skagensfarver.

10

Nej 190 Nej Nej Nej 300

Skønt ny istandsat byhus med plads til max. 8 personer. Her er 3 værelser hver med plads til 2 og så en opredning på sovesofa i stuen til 2. Huset er ca.

8

Nej 150 Nej Nej Nej 300

Dejligt rækkehus med god plads til 4 personer. Huset er på ca. 60 m² og hertil kommer en terrasse på 34 m². Huset ligger tæt ved Anna og Michael Anchers hus (nu museum), centrum og mange indkøbsmuligheder.

6

Nej 60 Nej Nej Nej 800

Leder du efter en god, centralt beliggende og billig overnatningsmulighed i Skagen, så er denne studiolejlighed noget for dig. Her er plads til 2 personer, badeværelse samt mulighed for at lave kaffe/the.

2

Nej 12 Nej Nej Nej 800