Ferienhaus Dänemark  
 
 

Sommerhusudlejning

   
    


Vælg landsdel:

Ankomstdato


Swimmingpool
Vælg område:
Opholdets varighed:

Spabad
Sauna
Personer:
Afstand til vand:
Havudsigt
Internet
Husdyr: 
Må maksimalt koste: Gratis badeland
Aktiviteter
Soverum:
Vis:
Fritekst:
 
 

Private sommerhuse

Velkommen til Danmarks bedste sommerhusportal.  Vi har her på siden samlet de bedste tilbud fra de fleste danske sommerhusudlejere - private udlejere, såvel som de store sommerhusudlejningsbureauer.

Lejer du sommerhus direkte hos en privat sommerhusudlejer, så er prisen ofte 20-40% lavere end hos udlejningsbureauerne.  Derudover er private feriebolig udlejere ofte mere fleksible når det gælder særlige ønsker samt fleksible ankomst og afrejsetidspunkter.  Over 300 private sommerhusudlejere har valgt at annoncere deres sommerhus her på siden.

Hos os finder du også det store brede udvalg fra de store udlejningsbureauer.  I alt kan vi præsentere over 22.000 danske sommerhuse. Prøv vores søgefunktion ovenfor. Her kan du nu prøve vores avancerede fritekst-søgning, og søge efter sommerhuse der 100% matcher dine ønsker. Søg eksempelvis efter "handicapvenlig", "udendørs spa", "indhegnet", "energirigtig", o.s.v. 

Sommerferie = leje af sommerhus

Har du styr på planerne for sommerferien? De bedste sommerhuse bliver i øjeblikket revet væk, da sommerhusferie i Danmark er mere populært end nogensinde. Og det er med god grund, da Danmark har så meget at byde på.

Danmark har nogle af de bedste strande i hele Europa og mere end 200 strande med det Blå flag, kan vi også prale af at have noget af det reneste badevand. Og så er der jo aldrig langt til vandet. Faktisk er det intet sted i landet mere end 50 km til kysten.

Når du søger sommerhus i Danmark så vær opmærksom på, at næsten alle sommerhuse kun udlejes på ugebasis og har lørdag som skiftedag. Så det største udvalg af ledige sommerhuse får du frem ved at søge med udgangspunkt i lørdags ankomst og afrejse.

 

Sommerhus bedømmelser

sommerhus anmeldelser

Har du lejet et sommerhus så opfordrer vi dig til efterfølgende at afgive en kort bedømmelse af sommerhuset.

Se de seneste afgivne karakterer og kommentarer, samt en oversigt over de pt. mest populære sommerhuse.

Se seneste anmeldelser her
 

Find dine sommerhus favoritter

sommerhus favoritter

På denne sommerhusportal finder du rigtig mange skønne sommerhuse.  Vi har gjort det nemt for dig at holde styr på dine favorit sommerhuse. 

På hver sommerhuspræsentation finder du "hjerte-symbolet".
Klik på det, og du tilføjer sommerhuset til din egen personlige favoritliste.
Favoritlisten gemmes automatisk og ligger klar næste gang du besøger portalen.  

Du kan også vælge at dele din favoritliste med familie, venner eller kollegaer, så I sammen kan finde jeres drømme sommerhus.

Find favoritlisten her


 

Aktuelle sommerhuse tilbud

Private sommerhusudlejere er ofte klar med rigtige gode lastminute tilbud.  Så har du is i maven og venter til sidste øjeblik, så kan du ofte finde nogle rigtige gode tilbud på sommerhusleje.

En oversigt over lastminute tilbud på ferieboliger finder du på her.

Alternativt kan du enkelt og sikkert finde et sommerhus i Danmark hos Feline.

25-09-2017 - 29-09-2017
2.500 kr.

12-10-2017 - 15-10-2017
19.995 kr.

26-09-2017 - 30-09-2017
2.000 kr.


 

Udlej dit sommerhus

Er du sommerhusejer og ønsker du at øge sommerhusudlejningen af dit sommerhus, så anbefaler vi at du starter med at annoncere dit sommerhus her på portalen.  Vi giver dit sommerhus en fantastisk eksponering via denne portal samt andre sider vi samarbejder med.  Og modsat alle andre sommerhusportalen på nettet, så er vores 100% gratis for dig.

Ja du læste rigtigt.  En annonce her på portalen koster ingenting, så hvorfor ikke give det et forsøg. Du kan oprette din første annonce her :  Opret annonce.