Ferienhaus Dänemark  

Privat sommerhusudlejning


Poolhus Søndervig

Søndervig, 8 personer, Swimmingpool, Sauna

Dejligt poolhus til 8 personer med wellness afdeling med swimmingpool og infrarød sauna. Huset på 144 m2 er placeret på en stor naturgrund, hvor der fra husets store terresse er udsigt over Ringkøbing Fjord.


Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 12 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.


Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.


Dejligt 6 pers. familie sommerhus 200 m fra vandet

Varbjerg, 6 personer

Lækkert sommerhus (totalrenoveret 2017) på 65 m2, beliggende på 810 m2 stor grund i børnevenligt område med lukket vænge og kun 200 meter fra dejlig badestrand.


Sommerhus Kerteminde / Langø / Fyn

Langø, 4 personer

Bjælkehytte på Hindsholm, Nordøstfyn, med en fantastisk beliggenhed direkte ved fredet naturområde og fra terrassen er der udsigt over vandet.


Skønt beliggende charmende sommerhus Ordrup strand

Ordrup, 6 personer

attraktivt sommerhus beliggende ved Ordrup, sejerøbugten og tæt på strand. Attraktivt sommerhus tæt på strand og med masse af sommerhushygge, beliggende skønt i naturskønne omgivelser.


Sommerhus i gåafstand fra Skallerup Seaside Resort

Skallerup, 8 personer, Spabad, Sauna

Sommerhuset er på 93 m2 og har en særdeles god beliggenhed på en 2700 m2 stor grund. Foran sommerhuset er der en fredet slugt, og bag sommerhuset er det et stort ubebygget fællesareal.


Ellinge Lyng fra 2.500,- pr uge

Ellinge Lyng , 7 personer

Dejligt sommerhus nu 100m2 stort, beliggende Ellinge Lyng, Sejerøbugten, Vestsjælland. Ikke langt fra dejlige Sommerland Sjælland! Rigtig hyggeligt hus i lyse farver, netop udbygget til dobbelt størrelse.


Dejligt sommerhus i Smidstrup

gilleleje, 6 personer

Huset Der er en stue med spisebord, tv, sofaarrangement og brændeovn. Et stort køkken også med spiseplads, og et dejligt stort toilet.


Stråtækt bondehus med havudsigt

Bagenkop, 10 personer

IDYL - Stråtækt bondehus med havudsigt. Stor solrig have. Tæt på strand, golf og fiskeri. RO! Huset er meget roligt beliggende med dejlig solrig have direkte til marken.


Sj.Odde 8 pers.- god beliggenhed - billig ferie

Sjællands Odde, 8 personer

VALUTA FOR PENGENE. 8 personers helårsisoleret sommerhus, Sjællands Odde, Overby Lyng. Huset er beliggende på stor ugenert grund for enden af lukket vej.


Sommerhus ved strandkanten

Kerteminde, 4 personer

Sommerhus i absolut første række kun 10 m fra stranden med enestående panoramaudsigt ud over Storebælt.


Hyggelig feriehus ved Vesterhavet

Thyborøn, 6 personer

• 150 m til havet • 4 soverum • Areal: 140 m² • Rummelig byhus, centralt beliggende i den ældre bydel af fiskeri og turist byen Thyborøn.


SeaWest Nymindegab privat udlejning af Skipperhus

Nr. Nebel/Nymindegab, 6 personer

Skipperhus incl. badeland, legeland, vand, strøm samt slutrengøring. Se yderlig information og priser ved at trykke på "Udlejers hjemmeside" til højre.


6 person sommerhus i Jegumferieland bygget i 2005

Jegum, 6 personer, Spabad

Nyere sommerhus på 75 m2 i Jegumferieland.


Aktivitets poolhus 14 prs Marielyst

Marielyst , 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Nyere aktivitets/poolhus som også har aktivitets rum med mulighed for at spille billard bordtennis og dart. Huset har 5 soveværelser samt en hems med 4 sovepladser, så der plads op til 14 prs.


Stort Wellnessommerhus Marielyst

Marielyst, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Stort luksussommerhus med bla: stor swimspa, 6 prs spabad, sauna,aktivitetsrum med billard bordtennis, bordfodbold, dart, dobbelt dampkabine, trådløst internet mm.


Aktivitetshus 12 prs i Marielyst

Marielyst, 12 personer, Spabad, Sauna

Billard/spahus med plads op til 12 prs. Huset ligger ved Marielyst som er et af de allermest populære feriesteder øst for Storebælt. Der er et aktivitetsrum med poolbillard bordtennis og dart.


Billard/spahus 14 prs Marielyst

Marielyst, 14 personer, Spabad, Sauna

Stort luksussommerhus med aktivitetsrum med pool-billard bordtennis,bordfodbold og dart. Der er stort badeværelse med jacuzzi og sauna og " dobbelt dusch".


Smukt , nyere sommerhus med flot fjordudsigt.

Odsherred, 6 personer

Velkommen til vores dejlige sommerhus som vi har indrettet i New England-stil med fokus på at nyde roen, stilheden og naturen.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter