sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark
Sommerhuse i Danmark - > Privat sommerhusudlejning

Privat sommerhusudlejning


Skæring. 2 række. 100m fra badestrand. Havudsigt.

Egå Skæring, 6 personer

Nydelig privat sommerhus med unik usjenert beliggenhed ved den atraktive Skæring strand, 100 m til områdets bedste børnevenlige badestrand. Boligen er på 126m2 som inkluderer en dejlig havestue på 15m2.


Stor, skøn feriebolig med aktiviteter og egne søer

Dronninglund, 18 personer, Spabad

Karensminde Perfekt til Storfamilien med børn i alle aldre, Hyggeweekend med vennerne, Firmaarrangementet og Festen med plads til alle.


Havudsigt i Snogebæk 100 m fra havet Balkastrand

Olssonsvej 1. Snogebæk 3730 Nexø, 6 personer

Velkommen til et lyst og 105m2 stort sommerhus med havudsigt 100m fra Balkastrand. Det er nyrenoveret i 2017 med nyt bad og køkken. Der er kort afstand til butikker, reatauranter, markedsplads og den lille idyliske øhavn.


Jørgensvej

lyngså, 4 personer, Sauna

JØRGENSVEJ 7, LYNGSÅ Afstand til strand: 150 meter Boligareal: 72 kvm Grundareal: 1210 kvm Sovepladser: 4 Husdyr tilladt (1 hund)


Nørlev Strand. Hyggeligt familie sommerhus

Nørlev Strand, 6 personer

Hyggeligt sommerhus beliggende 200 m. fra vandet. Liggende i naturfredet område med få naboer for enden af blind vej. Plads til 6 personer. Huset er opført 1980 med 3 værelse.


Smagfuldt indrettet sommerhus i Grønhøj

Grønhøj, 6 personer

Smagfuldt indrettet sommerhus 800 m.


Panoramaudsigt over Limfjorden og egen strand

Amtoft, Øsløs, Vesløs, 6 personer

Sommerhus med egen strand. Huset har en enestående beliggenhed, 10 m over vandet, med panoramaudsigt over Limfjorden og egen strand ved Løgstør Bredning i Thy.


Vesterlund, Give

Vesterlund 7323 Give, 6 personer, Spabad

Et flot og velindrettet sommerhus beliggende i et dejligt skovområde med en naturgrund på en stille vej. Tæt ved Rørbæk sø med fiskesø og vandrestier.


120m sommerhus 2min. fra Skallerup sandstrand

Skallerup Klit, 8 personer, Spabad, Sauna

Ferieboligen er på 120 m og har en stor garage med bordtennis, havemøbler og cykler. Huset er til 6+ 2 personer og har 4 rummelige soveværelser med masser af plads omkring sengene.


Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)

Harboøre, 30 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.


Beautiful summerhose near the beach in Old Skagen

Gammel Skagen, 8 personer

The house is from 1939, however modernized. There are room for 8 persons in total (3 bedrooms). There is an outdoor shower as well as an indoor bathroom with shower and toilet .


Djursland, Gjerrild Nordstrand, Grenaa

Agnetevej 31, 8500 Grenaa, 6 personer

Dejligt stort børnevenligt nyere sommerhus fra 1999 på 102 m2 ved Gjerrild Nordstrand, beliggende i sommerhusområde ved Gjerrild kun 12 km fra Grenaa.


Totalrenoveret sommerhus ved Marielyst

Marielyst, 6 personer

Sommerhuset ligger 600m fra Danmarks bedste badestrand, der nås gennem lukkede stisystemer.


Hyggeligt Familie sommerhus i BLÅVAND

Blaavand, 6 personer

110 m2 børnevenligt sommerhus til familieferie med hund eller kat. IKKE-RYGER hus. INDRETNING: Kombineret spisekøkken og opholdstue. Sommer-Havestue.


Nyt sommerhus i fredet klit tæt på strand

Rödhus , 6 personer

Nybygget sommerhus på stor grund i det fredede område Ferborg mellem Rødhus og Blokhus. 160 m til stranden. 80 m2 med køkken-alrum med varmepumpe, brændeovn, opvaskemaskine, induktionskogeplade, emhætte, køle-fryseskab, ovn og mikroovn.


Sommerhuset Strandbo ved Pøt

Nørgårds Strand, 5 personer

Hyggeligt lille sommerhus på 55 m2 som er løbende renoveret.


Trend limefjorden

Mettesvej Trend, 6 personer

Nyhed Ny pris fra dato 14—8-21 til 2-10-21 pris 2500kr pr uge Ny dyner og puder samt beskyttelse til madrasser 2021 Ny varmepumpe 2021 Ny opvaskemaskine 2021 Nyt køkken2021 Nyt større køle/frys 2021 Nyt bestik samt tallerkner gryder samt pander 2021 2020 fibernet lagt ind( med i priser) Der er parabol for tyske kanaler Der er udestue hvor man kan sidde og gril og hygge sig om aften Der er gasgrill samt kulgrill Et sommerhus som ligger 250 m fra vandet Der er 3 værelser de 2 værelser har dobbeltseng 1 værelse har køjesenge med plads til 2 Der er køkken ogstue ud i et Der er græsplæne så børn kan lege udenfor Der er treasserundt på de 3 sider af sommerhuset så man kan følge solen rundt om huset Hele dagen Man kan vandet se vandet fra huset (lidt) Et godt sted for børn ved vandet børnevenligt strand Ønsker man at fiske er der en put and take ca 2 km fra huset Der er 6km til badeland i Røndbjerg hvis man ønsker at svømme indenfor


Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand

Sdr.Fjand, 6 personer, Sauna

Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygges i foråret 2019. 6 personer og 3 soveværelser. 123 m2 udestue på 18 m2 4575 m2 grund Luft til vand varmepumpe.


6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd

Trend, 6 personer

Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


Sommerhus ved Bønnerup Strand

Bønnerup Strand, 4 personer

Dejligt sommerhus på skøn naturgrund cirka 900 meter fra stranden og omkring 3 km fra selve havnen. Huset er ret højt beliggende, hvilket giver havudsigt fra såvel hus som grund.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter