Ferienhaus Dänemark  

Privat sommerhusudlejning


Bornholm - udsigt til klipper og hav

Sandvig , 9 personer, Swimmingpool

Sommerhus med 2 Ferielejligheder udlejes. (Prisen er pr lejlighed) Hver lejlighed indeholder: 1 soverum med 2 (3) køjesenge, sovesofa i stuen, opholdsrum med køkkenafsnit, spiseafdeling samt siddeafdeling, Toilet og bad.


Sandvig-Allinge

Sandvig, 4 personer

Strandlyst ferielejlighed med egen have og pavillon.


Sommerhus på Bornholm - tæt på skov og strand

Sømarken, 6 personer

Velholdt sommerhus med god beliggenhed Huset indeholder tre soveværelser med i alt seks sovepladser samt pænt køkken og bad. Huset ligger på en stor grund i et dejligt skovområde.


Hyggeligt hus i Sømarken, Pedersker

Vestre Sømark, 6 personer

Hyggeligt sommerhus med sydvendt terrasse, beliggende i fyrreskov. Kun 800 m til sandbadestrand. Roligt område uden stor traffik og det er nemt at gå til stranden.


Dejligt helårshus med havudsigt i Tejn

Tejn / Sandkås, 8 personer

Huset på 130 m2 er fra 1927 og ligger lige over for havnen i Tejn.


Ferielejlighed Bornholm

Åkirkeby, 5 personer, Swimmingpool

Moderne ferielejlighed på 55m2 beliggende naturskønt i udkanten af Aakirkeby nær skov og oplevelsescentret Natur Bornholm. Fællesareal med bl.a


Paradise on Earth

Rønne, 10 personer

Charmerende, idyllisk gård fra 1800-tallet – en oase centralt på Bornholm i kuperede omgivelser, stor have med andedam, lille sø og frugttræer.


Ferielejlighed for 2

Gudhejm, 2 personer

I kort afstand til Gudhjem by ligger denne 1. sals lejlighed. Lejligheden har stue med udgang til altan med havkig. Der er stor sovesofa, spiseplads, sofaarrangement.


Sommerhus i Allinge nær hav og centrum.

Allinge, 6 personer

Sommerhus på Rønnevej 12 B, Allinge Dejligt og nydeligt sommerhus på 60 m2 med sit helt eget særpræg på en skøn stor naturgrund med lukket have i et roligt område.


Rummeligt sommerhus med spabad på Balka, Bornholm

Balka, 8 personer, Spabad

Pænt og rummeligt stenhus i 2. plan, beliggende i et lille bymiljø på en stor grund med anlagt have. Dejlig lys spise/opholdstue med udgang til terrasse.


Ferielejlighed i Sandvig på Bornholm

Sandvig, 3 personer

Lejlighed.


Gudhjem / Havudsigt

Gudhjem, 6 personer, Spabad, Sauna

Lejlighed i skønne omgivelser som er en del af en vingård under opbygning. Pragtfuld udsigt til over havet til Gudhjem. Lejligheden har Sauna, Spabad, Amerikansk-køleskab, vaskemaskine og opvaskemaskine.


Bornholm ved Levka Strand

Hasle, 8 personer

Sommerhus udlejes (4 + 2 personer) Hyggeligt lille sommerhus på 76 m2. Beliggende på 1000 m2 stor grund. Huset er fra 1910, men total renoveret i 2003.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter