Ferienhaus Dänemark  

Privat sommerhusudlejning


Lækkert 6 pers. familie sommerhus 200 m fra vandet

Varbjerg, 6 personer

Dejligt sommerhus (totalrenoveret 2017) på 65 m2, beliggende på 810 m2 stor grund i børnevenligt område med lukket vænge og kun 200 meter fra dejlig badestrand.F


Lækkert børnevenligt feriehus med swimmingpool

Tørresø, 9 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Lækkert feriehus i sten med swimmingpool, spa og sauna. Huset er bygget i 1986 og renoveret løbende, og det ligger på en naturgrund. Der er åben terrasse med havemøbler.


Sommerhus Tårup Strand

Tårup, 5 personer

Dejligt feriehus for 5 personer til leje i Tårup strand på Fyn mellem Nyborg og Svendborg ud mod Storebælt. Helårsisoleret hus på 68 m².


Idyllisk sommerhus beliggende direkte til vandet!

Ennebølle, Tranekær - Langeland, 6 personer

Nyrenoveret stråtækt sommerhus fra 1777 på 166 m2, fordelt på 3 soveværelser med plads til 6 personer. Panorama udsigt over vandet mod Fyn og med Langelandsbroen i det fjerne.


Sommerhus Kerteminde / Langø / Fyn

Langø, 4 personer

Bjælkehytte på Hindsholm, Nordøstfyn, med en fantastisk beliggenhed direkte ved fredet naturområde og fra terrassen er der udsigt over vandet.


Sommerhus på naturgrund - Bøgebjerglund - Faaborg

Faaborg, 6 personer

Sommerhuset ligger yderst på en stor og børnevenlig hjørnegrund med flere hyggelige kroge, så der altid findes læ. Både på terrasserne og fra stuen ses trafikken af sejl- og motorbåde.


Sommerhus Ristinge Langeland

Ristinge, 8 personer, Spabad, Sauna

Stort, dejligt og familievenligt sommerhus fra 2012 udlejes på Langeland - Risting Hovedhuset er ca. 141 m2 og annekset er ca. 35 m2. Grunden er ca.


Hus i 1. række

Tørresø, 5 personer

Hus i 1 række.Nyrenoveret 70m2. 5 sengepladser.Børnevenlig badestrand. Nyrenoveret sommerhus med fuldstændig ugeneret udsigt over Kattegat.


Stort sommerhus på Strynø i Det Sydfynske Øhav

Strynø, 24 personer

Familievenligt sommerhus på Strynø i Det Sydfynske Øhav, der kan rumme op til 24 personer. Ønsker man at leje sommerhus på Strynø er der nu vedtaget halv pris med Strynøfærgen for personer i perioderne 16.


Skåstrup/Nordfyn - Skønt hus med havudsigt

Skåstrup, 6 personer

Flot beliggende feriehus med udsigt til havet fra både terrasser, stue og køkken, beliggende på en dejlig stor grund med store terasser på 3 af husets sider.


Sommerhus ved Skåstrup strand

Skåstrup, 6 personer

Nyt charmerende sommerhus ved Skåstrup strand på 77 m3 og på stor grund med masser af sol og 22 m3 overdækket terrasse. Huset er indrettet med åbent køkken med loft til kip, der giver et fantastisk lysindfald.


Stråtækt bondehus med havudsigt

Bagenkop, 10 personer

IDYL - Stråtækt bondehus med havudsigt. Stor solrig have. Tæt på strand, golf og fiskeri. RO! Huset er meget roligt beliggende med dejlig solrig have direkte til marken.


Hyggeligt sommerhus ved Hasmark strand

Hasmark, 5 personer

Indeholder entre med direkte adgang til køkken (med opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, toilet/bad, værelse med køjeseng og udtræksseng nederst.


2 Ferielejligheder

Fåborg, 4 personer

Gl. slægtsgård på Horne Land med 2 ferielejligheder med flot udsigt over det Sydfynske Øhav. Kun 1 km til privat strandgrund med badebro.


Sommerhus ved strandkanten

Kerteminde, 4 personer

Sommerhus i absolut første række kun 10 m fra stranden med enestående panoramaudsigt ud over Storebælt.


Stort Feriehus med swimmingpool

Agernæs, Nordfyn, 12 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Huset er på 356 m2, ligger på meget stor grund i rolige omgivelser i mindre landsby 4 km fra én af Danmark bedste badestrande. Opvarmes med træpillefyr = billigt forbrug.


Veldisponeret 8 personers sommerhus

Hasmark, 8 personer, Spabad, Sauna

Huset ligger i bunden af et lukket vænge i et fuldt udbygget område kun 200 m fra Nordfyns bedste badestrand i Hasmark.


Feriehus 120m2.100m. til badestrand

Slude strand 5871 frørup, 8 personer

Her er der hygge og man føler sig "hjemme" og tænker her er vi kommet i et rigtigt sommerhus, Smulten som vores feriehus hedder ligger på en 4.4


Unikt chamerende sommerhus i først række

Kerteminde, 2 personer

Charmerende nyrenoveret sommerhus beliggende i aller første række på en høj vest-vendt skrænt ved Bogensø (Nordøstfyn) med adgang til badestrand 5 meter fra vandkanten (sandstrand og lav revle) med badebro.


Skovkrogen

Haarby, 6 personer

Skovkrogen - ingen fjern motorvejsstøj, men masser af fuglesang. Plads til 4 voksne og 2 børn. Beliggende i naturskønne omgivelser på Fyn, mellem Faaborg og Assens.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter