Ferienhaus Dänemark  

Privat sommerhusudlejning


Poolhus Løkken

Løkken, 10 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Velholdt og dejligt Sonne pool fritidshus (træ) beliggende i populære Løkken Syd. Huset ligger på stor lukket naturgrund og i gå afstand til Løkken by og indeholder alle tænkelige former for udstyr - bl.a


Luksussommerhus Løkken

Løkken, 10 personer, Swimmingpool, Sauna

Dejligt stort luxus sommerhus på 128 m2 med super swimmingpool beliggende i rolige omgivelser.


Lille Skovly

Hals, Bisnap, 5 personer

Hyggeligt feriehus beliggende i naturskønne omgivelser, ikke langt fra den børnevenlige sandbadestrand Bisnap Strand lige nord for Hals. Delvist overdækket terrasse med havemøbler, 2 solvogne og havegrill.


Sommerhus i Nordjylland

Tornby/Hirtshals, 9 personer

Nyopført fritidshus tæt på Hirtshals og lækker badestrand. Udover de 3 soverum er der hems med 2 sovepladser. Med stort vinduesparti i mod vest, giver det mulighed for havudsigt og solnedgang.


Sommerhus i Nr. lyngby ved Løkken

Nr. lyngby, 6 personer

Hyggeligt og charmerende typehus fra 1973. Sommerhuset er indrettet med 3 rummelige værelser, dertil er der et badeværelse. Huset har et stort kombineret stue/køkken.


Luksuspoolhus med Wellness i Blokhus

Blokhus, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Særdeles velbeliggende og velindrettet luksus-poolhus med wellnessafdeling, aktivitetsrum og terrasser mod øst og vest, samt solgård mod syd.


***Børnevenligt sommerhus Grønhøj Strand, Løkken

Grønhøj, 8 personer

Lyst og velholdt, mellem Løkken og Blokhus. 8 sovepladser og 2 badeværelser - ideelt til 1-2 børnefamilier eller familien med store børn.


Sommerhus i gåafstand fra Skallerup Seaside Resort

Skallerup, 8 personer, Spabad, Sauna

Sommerhuset har en særdeles god beliggenhed på en 2700 m2 stor grund. Foran sommerhuset er der en fredet slugt, og bag sommerhuset er det et stort ubebygget fællesareal.


Tornby

Tornby, 6 personer, Sauna

Sommerhus ved Tornby med sauna beliggende på naturgrund, ca 500 m fra stranden, Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser 2 med dobbelt seng og 1 med køjeseng.


Sommerhus i Ålbæk - tæt på Skagen

Ålbæk, 5 personer

Hyggeligt lille sommerhus på 47 kvm beliggende i skønt fredet klitområde med blot 200 meter til dejlig børnevenlig badestrand.


Lyst sommerhus med wireless internet

Fjerritslev, 6 personer

Lyst sommerhus i træ med hems, 3 værelser (3xD) og åbent køkken/stue. Highspeed Wireless internet (medbring selv computer), brændeovn, badekar, vaskemaskine, tørretumbler og stor overdækket terrasse.


FamilieHuset Saltum Strand

Saltum, 6 personer

FamilieHuset Saltum Strand - 600 meter fra en af Danmarks bedste badestrande. Gratis internet. FamilieHuset - dejligt og velbeliggende sommerhus ca 600 m fra strand og klit - en af Danmarks smukkeste og mest fascinerende badestrande.


Lyngså

Lyngså, 6 personer

Moderniseret sommerhus på 99 m2, beliggende 300 m fra børnevenlig sandstrand, på stille og rolig vej. Indeholdende 3 soverum med i alt 6 sovepladser, bestående af 2 dobb.


Rødhus Strand

Rødhus, 6 personer

Attraktivt sommerhus på Rødhus Strand med gratis Internet. Kun 100 meter fra Danmarks bedste badestrand ligger dette hyggelige sommerhus, godt i læ mellem klitterne.


Dejligt ugenert sommerhus i eftertragtet område

Skagen, 6 personer

Lodskovvad i nærheden af Ålbæk er et eftertragtet område af holde ferie i. Dette skyldes særligt den lækre børnevenlige strand, golfbanen Hvide Klit og de mange aktivitetsmuligheder i området.


Tæt på strand i Ålbæk

Ålbæk, 5 personer

Kom og hold en dejlig ferie her i Ålbæk. Vi bor ca. 500m fra havnen med børnevenlig strand til begge sider. Her kan man næsten hver formiddag købe friske fisk direkte fra bådene.


Sommerhus Skagen

Skagen, 6 personer

Charmerende sommerhus, beliggende i den nordlige udkant af Skagen, nær Grenen. Nyrenoveret sommerhus, beliggende i rolige omgivelser i den nordlige udkant af Skagen.


Idyllisk Skagenshus

Skagen, 6 personer

Skagen idyl. Hyggeligt charmerende byhus som ligger ugeneret og alligevel tæt på byens centrum og strand. Huset er bygget i 1923 med det ægte Skagens idyl.


Sommerhus Vorupør

Vorupør, 8 personer, Spabad, Sauna

Sommerhuset ligger i det stadigt aktive fiskeleje Vorupør med pragtfuld udsigt mod syd til fredet klitområde og et idyllisk åløb.


Poolsommerhus Blokhus

Blokhus, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Førsteklasses luksus sommerhus med swimmingpool og vandrutschebane og en 2 m² børnepool samt spa med direkte adgang til stort nyrenoveret badeværelse med gulvvarme og sauna.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter