Ferienhaus Dänemark  

Privat sommerhusudlejning


Poolhus Søndervig

Søndervig, 8 personer, Swimmingpool, Sauna

Dejligt poolhus til 8 personer med wellness afdeling med swimmingpool og infrarød sauna. Huset på 144 m2 er placeret på en stor naturgrund, hvor der fra husets store terresse er udsigt over Ringkøbing Fjord.


Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 12 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.


Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.


6 person sommerhus i Jegumferieland bygget i 2005

Jegum, 6 personer, Spabad

Nyere sommerhus på 75 m2 i Jegumferieland.


Sommerhus ved Limfjorden ved Amtoft

Amtoft, 6 personer, Spabad

Charmerende sommerhus med spabad, bygget i 1972. Ombygget og tilbygget 1998, så det i dag fremstår som en særdeles dejlig feriebolig på alle årstider.


Med skoven som nabo

Hvalpsund, 8 personer

Renoveret sommerhus i 2 etager med dejlig stor balkon,hvor der er udsigt over limfjorden.Der er 2 store nye træterrasser,hvor den ene er delvis overdækket,så man altid kan sidde ude.


Luksus Sommerhus Blåvand Fitness Wellness Pool Spa

Blåvand, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Luksus Sommerhus på 276m2 i Blåvand udlejes.


Sommerhus udlejes

Jegum, 6 personer

Dejligt sommerhus beliggende i Jegum Ferieland. Sommerhuset ligger på en stor hjørne grund på 1550 m2, med marker og masser af natur at kikke på.


StoreFeriehuse.dk - Villa Grandissimo

Harboøre, 30 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Stor og lækker 460 m2 luksus-villa tæt på strand, vand, indkøb m.m. - i et plan - perfekt til arrangementer som fester, konfirmation og bryllup eller til familieferier eller træningslejr for sportsklubber.


Villa Isabella Poolhus Vesterhavet

Vedersø, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Dejlig hyggeligt poolhus i VEDERSØ med en fantastisk beliggenhed i dejligt klit skov helt i læ og fuldstændig privat er denne luksusvilla omgivet af farvestrålende natur og med mange stier, fra huset til stranden.


Villa Bravissimo - 10 personer i første række

Vejlby Klit, 10 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Villa Bravissimo er placeret i første klitrække i det populære område Vejlby Klit - der er en af de flotteste kyststrækning ved Vesterhavet.


Villa Bravo - 1.række til klitter ved Vesterhavet

Vejlby Klit, 10 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Villa Bravo er placeret i første klitrække i det populære område Vejlby Klit - der er en af de flotteste kyststrækning ved Vesterhavet.


Huset i Vandkanten

Tæbring, Mors., 6 personer

Dejligt sommerhus med enestående beliggenhed 20 meter fra vandet. Helt ugeneneret med egen strand og langt til nærmeste nabo. Havudsigt fra de fleste rum, udsigt over fjorden fra sengen og stor tagterasse med panoramaudsigt.


Stress af mellem to fjorde.

Lyngs Drag, 6 personer

Dejligt familiehus, hvor der er plads til hygge og aktiviteter. Der er garage, redskabsskur, forgang, køkkenalrum, to værelser med dobbeltsenge og et med 2 køjesenge.


Toftum bjerge. Nissum bredning

Toftum Bjerge, 4 personer, Sauna

Skønt sommerhus med udsigt over vandet. 100 meter til stranden som har blåt flag.Huset er i 2 plan. 4 sovepladser.. 120 m2 ialt. indeholder stor stue med brændeovn, åbent køkken i forbindelse med stuen.T


Skovfyrvej

Hostrup, 6 personer

Dejlig sommerhus med udsigt over limfjorden - kun 500 m.til vandet og 1 km. til Gyldendal havn. Dejligt højt beliggende sommerhus med udsigt over limfjorden.


Stort, stråtækt feriehus i Vejlby Klit, tæt på hav

Ferring Strand, 8 personer, Spabad

Det dejlige sommerhus er opført i træ i 2001 og renoveret i 2006. Huset ligger på en dejlig, lyngbeklædt naturgrund, med kun 300 meter til havet.


Lyst og lækkert træ sommerhus 98 m2 med spa.

Agger, 6 personer, Spabad

Træ sommerhus skønt beliggende på naturgrund, kort afstand til hav og fjord.


Luksus sommerhus Søndervig

Søndervig, 12 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Stort luksus sommerhus på 220 m² til 12 personer ved Søndervig - Vestkystens Perle. Beliggende i fantastisk natur med rige muligheder for gå- og cykelture.


Luksus sommerhus Arrild Ferieby

Arrild, 10 personer, Spabad, Sauna

Luksus sommerhus 2010, aktivitetsrum med pool,bordtennins og bordfodbold, varmepumpe, natur skøn grund med god plads. Et nyopført sommerhus fra 2010.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter