sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark
Sommerhuse i Danmark - > Privat sommerhusudlejning

HOLDA Helt FERIE - Sortehavet i Bulgarien! - 50M til stranden - 6 pers. Lejlighed på 100m2:

tilføj til favorit

 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161
 • Sommerhus 1161

Faciliteter:

ikon for pool

Swimmingpool

ikon for spabad

Spa / Wellness

ikon for sauna

Sauna

ikon for vaskemaskine

Vaskemaskine

ikon for tørretumbler

Tørretumbler

ikon for tv

Tv

ikon for sat tv

Parabol

ikon for Opladerstik til elbil

Opladerstik til el-bil

ikon for Wifi

Internet

ikon for spillekonsol

Spilkonsol

ikon for opvaskemaskine

Opvaskemaskine

ikon for mikrobølgeovn

Mikrobølgeovn

ikon for fryser

Fryser

ikon for brændeovn

Brændeovn

ikon for varmepumpe

Varmepumpe


Beskrivelse:

BOOK SOMMERFERIEN NU!! Her får du prisbillig luksus ferie med sol, strand, varme, fittness, wellness og absolut alt hvad man tænker på er lige ved hånden. Dette er et Dansk ejet Resort og ledet af ren Dansk bestyrelse og derfor et garanteret trygt forløb under såvel rejsen og ferien. Også mulighed for gode flypriser.

Om Lejlighederne:
Der er tale om flotte lejligheder i Obzor Beach Resort på ca. 100 kvm hver, bygget i 2007-08. Alle ligger 50 m fra den fineste badestrand ved Sortehavskysten, her kan du høre vandet bruse med udsigt til havet.

Lejligheden er lækkert indrettet med alt hvad man behøver på sin ferie, fladskærmsTV, HDMI, USB, Aircondition, Værdiboks, Internet, hårde hvidevarer mv.
I Køkkenet har man god plads og med lejlighedens service tilbereder man sin egen middag, hvis man vil prøve de Bulgarske råvarer.
Lejlighederne har 2 soveværelser og sovesofa i stuen og dermed masser af plads til 6 personer, der kan opstilles en ekstra opredning så man kan være 6+1 personer. Lejlighederne har 1-2 toiletter det ene med bad.

Lejlighedens placering i resortet udemærker sig ved at solen vandre hele dagen henover poolanlægget og du i disse lejligheder har sol fra morgen til aften. Den er ligeledes placeret i den mest rolige ende af resortet, altså helt ro på når børnene bader i en af de mange børnepools - sæt dig og nyd dem på den ene af de 2 teresser som tilhører lejlighederne.

Omkring lejligheden:
Til lejlighederne som befinder sig i stueetage, dvs. ingen trapper og dermed tæt på alting, hører et væld af udfoldelsesmuligheder på et af de mest populære resorts i Bulgarien. Udover swimming pools til enhver alder, er du også få meter fra en af poolbarerne, hvor man nyder en drink medens børnene leger i vandet eller på en af legepladserne, eller tag ned på stranden et stenkast derfra og deltag i beach volley, football, petanque, mm, der er turnering kørende hver dag eller prøv/lej noget af vandlegetøjet på Sortehavet, Jetski, Paragliding mm, eller hvad med at tage en dag ud og prøv Jeep safari og kom tæt på Bulgariens natur og kultur - eller måske møder I animation teamet der invitere jer til show på scenen om aftenen og meget meget mere.

Få meter fra lejligheden er der supermarked, fittness, wellness, legeplads, parkering, læge, frisør, massage mm. Du finder ligeledes 4 spisesteder på selve resortet, lige fra fastfood til buffet og eksklusiv restaurant. Og ikke at forglemme alle de spændende spisesteder inde byen Obzor som man bare ikke kan få nok af at besøge. Tag shuttle bussen derop for 5 kr.

Området:
Kun 1500 m derfra ligger feriebyen Obzor foran en flot højderyg, som man også har udsigt til, byen er meget idylisk med masser af unikke forretninger, boder og spisesteder.
Ta på dit livs ferie til meget billige penge og lev billigt hvor du forkæler dig selv med god mad og velvære - du bør kigge dette link godt igennem, her ser du alt hvad Obzor byder på >>>> www.obzorbeachresort.com eller læn dig tilbage og nye filmen her: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-lGP8oTRGXk#

Praktisk:
Priser på lejlighederne er excl. et mindre gebyr (350kr) til at dække strøm, ind/ud tjek og en slutrengøring, som vil blive opkrævet i receptionen ved afrejse. Ved booking i mere end 7 dage eller mere end 1 lejlighed ydes rabatter.

Flyselskaber som Balkan-Rejser, Fly-Bulgarien, Spies, TUI, Norweigen, Wizz, m.fl. flyver både fra København, Billund, Ålborg og Hamborg til enten Burgas eller Varna og har mange gode tilbud. Vi hjælper gerne med flybilletter. Vær opmærksom på når vi oplyser fly priser er de med forbehold, da flyselskaber ændre på dem hver time!!

Sådan gør du:
Kontakt os om lejlighed er ledig i din ønskede periode, spørg evt. ind til flybiletter og vi vil hjælpe med dette også. Ligeledes tilbyder vi transport mellem lufthavn og lejligheden for ca. 125 kr/person pr. vej.
Ved bestilling gives der grundig orientering om alt fra udrejse til hjemrejse således du er tryg i hele forløbet og kan glæde/nyde/mindes en dejlig ferie. Så skriv eller ring og vi vil hjælpe dig.

Vil du alligevel heller blive hjemme i DK så bør du lige kigge forbi vores Luksus poolhus nær Blåvand hvor vi også tilbyder meget billige ferier - Hus nr. 865 www.sommerferie.nu/865


Generelt:
Husareal er 100 m2.   Bygget i 2007.  Moderniseret i 0.  0 m2 grund.   1 toilet.   3 soveværelser.    (2 x dobbeltsenge,2 x enkeltsenge)   Kørestolsvenlig, Vandudsigt inde fra huset, Vandudsigt fra terrasse/have

Wellness:
Sauna, Dampbad, Spabad indendørs, Swimmingpool indendørs, Børnepool

Multimedier:
Gratis internet, TV, Parabol, DVD-afspiller

Udstyr til børn:
Baby højstol, Babyseng, Barneseng, Barnestol, Gynge, Legehus, Sandkasse, Rutchebane, Vippe, Klatrestativ, Legetårn, Karrusel, Tæt på legeplads, Barnevogn, Klapvogn

Andre aktiviteter:
Bordfodbold, Bordtennis indendørs, Cykler (leje), Petanquebane, Petanquekugler, Fodboldbane, Fodboldmål, Håndboldbane, Håndboldmål, Beachvolley

Udendørs faciliteter:
Terrasse, dækket, Terrasse, Havemøbler, Liggestol, Parasol, Tørrestativ, Indhegnet grund, Privat parkering, Garage

Hvidevarer:
Vaskemaskine, Tørretumbler, Køleskab, Elkomfur, Emhætte, Mikrobølgeovn, Fryser, Elkedel, Kaffemaskine, Brødrister

Sikkerhedsudstyr:
Boks til værdigenstande, Brandslukker, Røgalarm, Tyverialarm

Opvarmning/Afkøling:
Varmepumpe, Klimaanlæg/Aircondition

Beliggenhed:

Afstand til strand : 50 m.

Afstand til indkøb : 25000 m.

Afstand til restaurant : 0 m.

Afstand til bycentrum : 800 m.

Afstand til cykeludlejning : 50 m.

Afstand til minigolf : 75 m.

Bedømmelser fra tidligere lejere:

Der er endnu ingen indlæg i gæstebogen for denne feriebolig endnu.
Har du tidligere lejet huset, så vær den første til at komme med en bedømmelse af ferieboligen.

Afgiv din bedømmelse

Kalender:

Sommerhus nr.: 1161

  Sommerhus med pool i
  Område:
  Personer: 6
  Soverum: 3
  Husdyr tilladt: Nej
  Hus størrelse 100 m2
  Afstand til vand: 50 m
  Havudsigt: Ja
  Rygning tilladt: Ja

Lejebetingelser:

  Skiftedag: Varierende
  Depositum: info
  Rengøring:info 500 DKK

  Dette sommerhus har været udlejet privat her på portalen siden september 2003

kontakt kundeservice

Har du spørgsmål vedr. dette sommerhus, så kontakt den private udlejer direkte ved at skrive i kontaktfeltet nedenfor. Husk at angive din email-adresse.Fra dato:
Til dato:
E-mail:
Tjek: 8+6 = 
Send spørgsmål

Mine favoritter

villavilla.dk
spacer
Luk