Ferienhaus Dänemark  

Stort poolhus på Nordlangeland:

Faciliteter:

Swimmingpool

Spa / Wellness

Sauna

Vaskemaskine

Tørretumbler

Tv

Parabol

CD

Internet

Spilkonsol

Opvaskemaskine

Mikrobølgeovn

Fryser

Brændeovn

Varmepumpe


Beskrivelse:

Et rigtig godt hus til samvær med familie eller venner. Hyggeligt feriehus med plads til 20 personer og med indendørs pool og sauna i den tilstødende anneksbygning. Huset indeholder i stueplan en stor stue med spiseafdeling og brændeovn, samt et stort veludstyret køkken. Derudover er der endnu en stue med plads til afslapning og leg med billardbord og bordfodbold, et skab med diverse legetøj, samt hyggekrog. Derudover er der 3 soveværelser samt 2 badeværelser. På 1. salen er der 7 soveværelser, 4 badeværelser samt et repos. Den tilstødende anneksbygning indeholder en pool med integreret spabad, samt tilhørende sauna. Til huset er en stor have med bålplads og med god plads til boldspil og andre aktiviteter. Huset er desuden et udgangspunkt for udflugter i området, f.eks. til den lille hyggelige havneby Lohals der kun er 6 km væk, eller stranden ved Snøde der kun ligger 2 kilometer derfra. Vi gør opmærksom på, at forbruget kan beløbe sig op til kr. 1.000,- pr. dag.


Området

Tranekær ligger på det nordlige Langeland i naturskønne og fredelige omgivelser. Byen er en af Langelands smukkest, med velbevarede bindingsværkshuse og gamle historiske bygninger. Tranekær Slot ligger midt i Tranekær omgivet af den flotte slotspark, som er åben for turister. Slottets gamle herskabsstald er i dag indrettet som restaurant. Her kan du nyde veltilberedt mad med inspiration hentet fra gamle kogebøger fra år 1800. Besøg også den fredede Tranekær Slotsmølle, hvor der i dag produceres økologisk mel. Fra Tranekær er der ikke langt til vandet. Sommerhusområdet Botofte ligger blot 2 km fra Tranekær med fin badestrand.

Beliggenhed:


Bedømmelser fra tidligere lejere:

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig.
Afgiv din bedømmelse

Kalender:

Sommerhus nr.: 2461

  Område: Snøde
  Personer: 20
  Soverum: 10
  Husdyr tilladt: Nej
  Hus størrelse 372 m2
  Afstand til vand: 2000 m
  Havudsigt: Nej
  Rygning tilladt: Nej

Lejebetingelser:

  Skiftedag:
  Depositum:
  Rengøring:

  Dette sommerhus har været udlejet her på portalen siden april 2019


Har du spørgsmål vedr. dette sommerhus, så kontakt udlejer direkte ved at skrive i kontaktfeltet nedenfor. Husk at angive din email-adresse.E-mail:
Tjek: 8+8 = 
Send spørgsmål

Mine favoritter

Luksushuse.dk
Luk