sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark
Dansk Sommerhusudlejning

Sommerhusportalen vokser,igen


Det går rigtigt stærkt i øjeblikket, hvor Sommerhusportalen bare vokser og vokser.
Kun en måned efter at Sommerhusportalen overtog siden Sommerhuslejer.dk, har vi pr. 25. marts 2014 overtaget siden dansksommerhusudlejning.dk.

Dansksommerhusudlejning.dk bidrager med ca. 100 sommerhuse der gør, at der nu er over 325 private sommerhuse præsenteret på Sommerhusportalens hjemmesider.  Hermed er vi endnu et skridt i den rigtige retning mod vort mål, som er at blive Danmarks største og bedste sommerhusportal.

Dansksommerhusudlejning.dk er ligesom Sommerhuslejer.dk en betalingsside.  Begge sider vil indtil videre fortsætte i deres nuværende form som selvstændige sider.  Den største forskel bliver at annoncørerne fremover får deres sommerhuse præsenteret på begge sider (samt på Sommerhusportalens gratissider) til samme pris som de hidtil har betalt for én annonce.

Foran os ligger der nu en stor opgave med at få siderne integreret i en samlet løsning, således at du som sommerhusejer fremover med ét login kan vedligeholde din annonce og udlejningskalender ét sted.

Vi byder de nye udlejere hjertelig velkomne og håber at dette tiltag giver alle udlejere endnu større udbytte af deres annoncering hos os.

Erling Bech
Sommerhusportalen ApS

 

Login for husejere:

Bureau annoncering: