Gæstede sommerhuset 20 juli 2019 - 27 juli 2019 
 Jenny, SKOGÅS

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Vi har haft en fantastisk vecka men inte riktigt prisvärt. Ganska sliten inredning och felaktig i formation om att det vara är 700 meter till havet. Har hyrt hus av Sol och Strand tidigare och de husen har haft mycket högre kvalitet. Det är fel att påstå att det är nära havet när det inte stämmer. Bastuaggregatet var trasigt och går ej att vrida på. Huset var dessutom dåligt städat. Det saknades dammsugarpåsar så det fick vi köpa själva. Det saknas lyse i ugnen. Ej prisvärt hus med för långt till havet

 
Indlæg fra Sol og Strand

Kære Gæst Vi beklager, at der har været fejl i afstandsangivelsen. Det drejer sig om en fejl fra 700 meter til nu beregnet til 900 meter, men er altid i luftlinje. Det er korrekt, at støvsugeposer købes og refunderes på kontoret ved kvittering.

 
 
Gæstede sommerhuset 6 juli 2019 - 13 juli 2019 
 Tinne Sauer, Aalborg

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Sommerhuset fremstod uindbydende ved ankomst. Langt græs og ukrudt på terrasser og rundt omkring huset samt beskidte terrassemøbler gav et træls førstehåndsindtryk. Indenfor var der meget spindelvæv og der lå døde insekter flere steder på værelser og opholdsrum. Huset trænger kort sagt til en hovedrengøring. Billeder af haven på hjemmesiden svarer ikke til virkeligheden og der var tydelig kloaklugt på højre side af huset. Vi havde prisen og billeder taget i betragtning forventet et hus og have i topform - men blev noget skuffede på den konto. Til gengæld et fantastisk sommerhusområde

 
Indlæg fra Sol og Strand

Kære Gæster Tak for jeres indlæg. Vi beklager, at huset ikke var indbydende ved jeres ankomst. Vi beklager, at huset ikke var indbydende ved jeres ankomst. Desværre har I ikke henvendt jer til Sol og Strand således at vi eller ejer straks kunne have løst problemet. 

 
 
Gæstede sommerhuset 11 maj 2019 - 18 maj 2019 
 søren , Nyborg

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Dejligt hus,god indretning, ligger godt meget dyre liv omkring huset. Kan kun anbefale dette hus :-)

 
 
Gæstede sommerhuset 4 maj 2019 - 11 maj 2019 
 Rüdiger, Hamburg

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Schön ruhig gelegenes helles Haus. Zum Einkaufen und zum Strand empfiehlt sich ein Rad, da das Haus etwas abseits und im Wald liegt. Es ist aber ausreichend sonnig, trotz der Waldlage. Es war eine gelungene und erholsame Zeit zu zweit - mehr als sechs Personen würden wir nicht empfehlen.