sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Om Sommerhusportalen

Sommerhusportalen har siden 2007 formidlet sommerhusudlejning via en bred vifte af internetportaler.

Portalen har til formål at give sommerhuslejere det bedste overblik over ledige sommerhuse og ferieboliger i Danmark – både fra private og professionelle udlejere.

Vi ønsker at være stedet hvor lejer og udlejer mødes. Vi tilbyder den private sommerhusudlejer en række værktøjer, hvorved han kan annoncer sin feriebolig og dermed øge sin udlejning og indtjening. For sommerhuslejeren tilbyder vi et enkelt og brugervenligt interface, som nemt giver et overblik over aktuelle tilbud fra både private udlejer og udlejningsbureauerne på én gang.

Sommerhusportalen er en annonceringsportal. Sommerhusportalen hverken ejer eller udlejer ferieboliger, men står i stedet som formidler mellem lejer og udlejer. Den tekniske udlejer af hver feriebolig fremgår altid på ferieboligpræsentationen. Vi står dog altid til rådighed til at besvare lejers spørgsmål vedr. ferieboligerne, indretning, beliggenhed og lejebetingelser.


Kontakt info:
Sommerhusportalen ApS
Skovbakken 2
DK-8740 Brædstrup
CVR.: 35 24 48 59
Tlf.: +45 50 51 30 95
E-mail: mail@sommerhusportalen.dk
Handelsbetingelser

Privat annoncering

Private udlejere kan oprette sig som udlejer på portalen. Annoncen koster et årligt gebyr på 399 kr. Annoncer betales via Ejerservice administrationen og kan ske ved betaling med de mest gængse kreditkort eller via Mobilpay. Hvis husejer ikke har mulighed for betaling på denne måde, så kan betaling – mod administrationsgebyr – ske via bankoverførsel efter aftale.

Der gives mængderabat på 50% ved mere end en annonce tilknyttet samme konto. Første annonce koster 399 kr. årligt mens de efterfølgende koster 199 kr. pr. annonce. Alle priser er inklusiv moms.

Betalingsabonnement løber 12 måneder fra betalingstidspunktet, hvorefter det automatisk udløber. Der er dermed ingen binding på abonnementet. 14 dage før annoncens udløb modtager udlejer en e-mail, der gør udlejer opmærksom på, at annoncen skal fornys, hvis man ikke ønsker at den udløber. Fornys annoncen ikke, kommer der automatisk en mail-reminder, når annoncen er udløbet og ikke længere vises. En ny reminder sendes 14 dage efter udløb og sidste gang 3 måneder efter. Herefter slettes annoncen automatisk.

Ved køb af abonnementer er der ingen fortrydelsesret efter reglerne i lov om forbrugeraftaler, da der er tale om en tjenesteydelse. Er der noget man som udlejer er utilfreds med, så er man altid velkommen til at kontakte os, hvorefter vi bestræber os efter at finde en tilfredsstillende løsning for begge parter.

Udlejer er forpligtigt til at holde din annonce opdateret med korrekte oplysninger og billedmateriale. Ligeledes skal udlejer sørge for at annoncen har aktuelle priser opretter samt at udlejningskalenderen løbende (mindst hver 3. måned) opdateres. Sker dette ikke, så vises annoncen ikke ifm. periodesøgninger, men alene på oversigtslister over private sommerhuse.

Udlejer kan til en hver tid slette sin annonce, men evt. forudbetalt abonnement refunderes ikke.

Ansvar

Sommerhusportalen fungerer alene som annonceplatform og formidler kun kontakten mellem lejer og udlejer. Sommerhusportalen står derfor ikke til ansvar overfor forkerte oplysninger i annoncørernes annoncer, ligesom vi ikke har ansvar for det efterfølgende bookingforløb. Eventuelle tvister er her alene en sag mellem udlejer og lejer.

Hvis der opleves forsøg på svindel eller der på en anden måde opstår mistanke herom, så kontakt straks Sommerhusportalen og vi undersøger straks forholdet og fjerner udlejers annonce uden varsel, hvis mistanken holder stik.

Billeder og tekst som anvendes i annoncer på Portalen er annoncørens ansvar. Vi forventer, at annoncør har de nødvendige tilladelser til det materiale som anvendes i annoncen. I tilfælde af at uploadet indhold krænker tredjemands rettigheder forbeholder vi os retten til at fjerne dette uden varsel.

Vi forbeholder os retten til at genanvende det uploadede billede og tekstmateriale i vores markedsføring på vore øvrige sites samt på eksterne platforme, så som sociale medier og annoncenetværk.

Datapolitik

Der henvises her til vore generelle datapolitik, som ses her.

Tilbud fra eksterne annoncører

På Portalen vises tilbud fra eksterne samarbejdspartnere. Priser, tilgængelighed og betingelser vist på Portalen er kun vejledende uden ansvar. De til enhver tid gældende betingelser og priser findes på annoncørens egen platform.

Data fra eksterne partnere opdateres to gange i døgnet, men det betyder også at sommerhuse kan blive præsenteret som ledige på siden, selv om de i mellemtiden er blevet udlejet. Ligeledes justerer nogle udlejningsbureauer løbende deres priser efter udbud og efterspørgsel, således at priserne kan afvige i forhold til de viste priser i udlejningskalenderen. Ved at bede om et aktuelt pris-periode tjek på annoncen, så fremkommer udbyderens aktuelle lejepris. Det samme sker, hvis man vælger at gå videre til bookingprocessen.

Ved søgning på ledige sommerhuse kan der endvidere fremkomme tilbud, som ikke kan bookes, selvom ferieboligen angives som ledig. Det kan skyldes lovgivningen omkring begrænset udlejning i vinterhalvåret, hvor der er en maks. grænse på uger som må udlejes og en grænse på, hvor mange uger som må udlejes i træk. Disse regler kan vores søgemotor desværre ikke tage højde for.