sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Privat sommerhusudlejning

Sommerhus nær Skagen udlejes
Jerup, Napstjært, 4 personer
Uge 28 og uge 29 er ledige. Huset er på 60 m2 og er indrettet med 2 soveværelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med en udtræksseng til 2 personer, køkken, spiseplads og stue i et.


Sommerhus i Hovborg ferieby, med hoppepude
Hovborg, 6 personer, Sauna
Skønt sommerhus liggende i Hovborg ferieby, som er et roligt sommerhusområde i Hovborg, med egen hoppepude og multihus blot til sommerhusets gæster.


Ferienhaus direkt am Meer
Nordenhuse Nyborg, 4 personer


Hus tæt på strand, marina, indkøb og Golfbaner
Læsø, 6 personer
Det dejligste sommerhus (hus) på Læsø, midt i Læsøs unikke natur og tæt på havn, marina, resturanter og indkøb. Et hus med sjæl og rummelighed. Huset er privat sommerhus og bruges primært af ejer, men med mulighed for at leje.


Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand
Sdr.Fjand, 6 personer, Sauna
Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygget i foråret 2019. 6 personer og 3 soveværelser. 123 m2 udestue på 18 m2 4575 m2 grund Luft til vand varmepumpe.


Lækkert nyt sommerhus i Ålbæk
Ålbæk, 4 personer
Lækkert nyt sommerhus for 4 personer med to toiletter. Sommerhuset ligger tæt ved strand, skov og med gåafstand til Ålbæk by og havn. Ålbæk ligger 20 km fra Skagen og Frederikshavn.


Nyt sommerhus i fredet klit tæt på strand
Rödhus , 6 personer
Nyere sommerhus på stor grund i det fredede område Ferborg mellem Rødhus og Blokhus. 160 m til stranden. 80 m2 med køkken-alrum med varmepumpe, brændeovn, opvaskemaskine, induktionskogeplade, emhætte, køle-fryseskab, ovn og mikroovn.


6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd
Trend, 6 personer
Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


Marielyst. Billard, bordtennis, dart, 6 pers. spa
Marielyst, 14 personer, Spabad, Sauna
Ring/sms nu på tlf.


Jørgensvej
lyngså, 4 personer, Sauna
JØRGENSVEJ 7, LYNGSÅ Afstand til strand: 150 meter Boligareal: 72 kvm Grundareal: 1210 kvm Sovepladser: 4 Husdyr tilladt (1 hund)


Marielyst by. 22 m2. pool, internet, trampolin
Marielyst, 8 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Et af de bedste poolrum med loungemøbler, og største pools på Marielyst har dette lyse hyggelige hus, hvor både hus og poolvandet opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer forbruget.


Poolhus Marielyst med bordfodbold, trampolin mm.
Marielyst, 11 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
På en helt lukket grund ligger dette godt beliggende luksushus, hvor både hus og pool opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer jeres forbrug. Her vil i uanset årstiden få en uforglemmelig ferie i ferieparadiset Marielyst.


Stort poolhus til 20 personer
Grenå, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort og lækkert sommerhus til 20 personer hvor der er aktiviteter til alle. I det hyggelige aktivitetsrum er der billard, bordtennis, bordfodbold, playstation 4.Grønhøj, 4 personer


Skønt sommerhus Nyrup bugt. Odsherred. Fra 1940 kr
Nøddebo Nyrup bugt, 7 personer
.


Vestfløjen - med festlokale
Rønde , 27 personer, Spabad
Denne feriebolig indeholder 9 soveværelser. Samlet areal : 400 m2. I midten af ferieboligen er det store spise- og opholdsrum på 150 m2 placeret. Her er der også opstillet et billard / poolbord.


Luksusferiebolig til 20 personer
Rønde , 20 personer, Spabad
Her er masser af plads at boltre sig på både ude og inde. Fra køkkenet / opholdsstuen fører en havedør ud til en stor solterrasse og egen have, hvorfra man har en vidunderlig udsigt over Kaløvig og Aarhusbugten.


luksusferiebolig til 20 personer
Rønde , 20 personer, Spabad, Sauna
350 m2 stor feriebolig med 8 soveværelser velegnet til familietræf .


Candidusvej 7
lyngså, 6 personer
Afstand til strand: 450 meter Boligareal: 88 kvm Grundareal: 1314 kvm Sovepladser: 6 Husdyr ikke tilladt


DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama
Aabenraa, 7 personer, Swimmingpool
Yderst familievenlig. Drømme panoramaudsigt ! Den vel nok bedste placering i området. I naturskønne, idylliske og rolige omgivelser. Tæt på strande, udendørs pool og legepladser nord for Aabenraa i Sønderjylland.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter