sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark
Sommerhuse i Danmark - > Privat sommerhusudlejning

Privat sommerhusudlejning


Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.


Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 14 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.


Ferielejlighed i Ebeltoft udlejes

Ebeltoft, 4 personer

Lejligheden er på 82 m2 og ligger placeret på 1. sal i et hyggeligt byhus centralt i det gamle Ebeltoft. Der er fra lejligheden udsigt over en del af havnen.


Lækkert sommerhus i Thy - 80 m til stranden

Helligsø, 6 personer

Moderne, lyst træhus på 93 kvadratmeter, bygget i 2008.


Sommerhuset Strandbo ved Pøt

Nørgårds Strand, 5 personer

Hyggeligt lille sommerhus på 55 m2 som er løbende renoveret.


Dejligt hus på Rømø, med spa og udendørs sauna.

Rømø, 8 personer, Spabad, Sauna

Fra april 2020 er der 2 badeværelser og udendørs sauna. Sommerhus til 8 personer. Dette typisk danske stråtækte hus ligger i rolige omgivelser for enden af en blind vej.


6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd

Trend, 6 personer

Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama

Aabenraa, 7 personer, Swimmingpool

Yderst familievenlig. Drømme panoramaudsigt ! Den vel nok bedste placering i området. I naturskønne, idylliske og rolige omgivelser. Tæt på strande, udendørs pool og legepladser nord for Aabenraa i Sønderjylland.


Stort Feriehus med swimmingpool

Agernæs, Nordfyn, 12 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Huset er på 356 m2, ligger på meget stor grund i rolige omgivelser i mindre landsby 4 km fra én af Danmark bedste badestrande. Opvarmes med træpillefyr = billigt forbrug.


Skønt beliggende charmende sommerhus Ordrup strand

Ordrup, 6 personer

attraktivt sommerhus beliggende ved Ordrup, sejerøbugten og tæt på strand. Attraktivt sommerhus tæt på strand og med masse af sommerhushygge, beliggende skønt i naturskønne omgivelser.


Udsigt til Ebeltoft Vig og børnevenlig strand

Midsommervej 7, Lyngsbæk, 6 personer

Dette dejlige feriehus, har en lækker beliggenhed med udsigt til Ebeltoft Vig. Der er gåafstand til stranden og man kan følge cykelstien, rundt langs vandet, ind til Ebeltoft.


Luksus Hus med egen badestrand

Troense Tåsinge, 10 personer

Liebhavervilla - med havudsigt og egen strandgrund.


Totalrenoveret sommerhus ved Marielyst

Marielyst, 6 personer

Sommerhuset ligger 600m fra Danmarks bedste badestrand, der nås gennem lukkede stisystemer.


Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand

Sdr.Fjand, 6 personer, Sauna

Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygges i foråret 2019. 6 personer og 3 soveværelser. 123 m2 + udestue på 18 m2 4575 m2 grund Luft til vand varmepumpe.


Hyggeligt feriehus ved Vesterhavet - Thyborøn

Thyborøn, 7 personer

• 150 m til havet • 4 soverum • Areal: 140 m² • Rummelig byhus, centralt beliggende i den ældre bydel af fiskeri og turist byen Thyborøn.


Sublim havudsigt - Veddinge Bakker

Veddinge Bakker, 6 personer

http://www.private-ferienhauser.dk/Ferienhaus_mit_schon_Meeresblick.php Flere billeder kan sendes - Charmerende træhus med 160 graders HAVUDSIGT 3 soverum, 1 brusebadeværelse, 2 terrasser.


Trend limefjorden

Mettesvej Trend, 6 personer

Nyhed fibernet lagt ind( med i priser) Der er parabol for tyske kanaler Der er udestue hvor man kan sidde og gril og hygge sig om aften Der er gasgrill med gas og kulgril Et sommerhus som ligger 250 m fra vandet Der er 3 værelser de 2 værelser har dobbeltseng 1 værelse har køjesenge med plads til 2 Der er køkken ogstue ud i et Der er græsplæne så børn kan lege udenfor Der er treasserundt på de 3 sider af sommerhuset så man kan følge solen rundt om huset Hele dagen Man kan vandet se vandet fra huset (lidt) Et godt sted for børn ved vandet børnevenligt strand Ønsker man at fiske er der en put and take ca 2 km fra huset Der er 6km til badeland i Røndbjerg hvis man ønsker at svømme indenfor


Dejligt sommerhus direkte til stranden

Svalen , 6 personer

Meget lækkert, charmerende og personligt sommerhus beliggende på en stor ugenert grund med mulighed for masser af sol og læ samt direkte til en af landets bedste Badestrande.


Lønstrup

Lønstrup, 8 personer, Spabad, Sauna

På Havtornvej finder du et veludstyret sommerhus med direkte udsigt over naturskønne arealer.


LOLLANDS Skønne Sydkyst

Südlolland, 6 personer, Spabad, Sauna

Ferielejlighed 25-2 er en meget spændende og hyggelig feriebolig med sauna, spabad, stjernehimmel i stuen, sol balkon med havemøbler, hems med udsigt over østersøen og i klart vejr, kan man se Femeren og Tyskland.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter