sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Privat sommerhusudlejning

Candidusvej 7
Sæby, 6 personer
Lyngsaa strand er en af Danmarks fineste, og mest børnevenlige strand på østkysten.


Jørgensvej
lyngså, 4 personer, Sauna
JØRGENSVEJ 7, LYNGSÅ Afstand til strand: 150 meter Boligareal: 72 kvm Grundareal: 1210 kvm Sovepladser: 4 Husdyr tilladt (1 hund)


6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd
Trend, 6 personer
Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama
Aabenraa, 7 personer, Swimmingpool
Yderst familievenlig. Drømme panoramaudsigt ! Den vel nok bedste placering i området. I naturskønne, idylliske og rolige omgivelser. Tæt på strande, udendørs pool og legepladser nord for Aabenraa i Sønderjylland.


Sommerhus i Skovgårde
Skovgårde, Fjellerup, 6 personer
Renoveret sommerhus med unik beliggenhed i 1. række 100 m fra Kattegat i Skovgårde. Stor naturgrund med egen sti til meget fin badestrand. Mulighed for lystfiskeri.


Unikt luksuriøst sommerhus ved bade å i skøn natur
, 8 personer, Sauna
Unikt luksuriøst sommerhus med magisk udsigt over fredede marker og skove og Esrum Å, der slynger sig lige uden for sommerhuset. 600 meter i kajak/kano/paddle boards fra Dronningmølle Strand - en af Danmarks smukkeste badestrande.


Hyggeligt sommerhus
Blokhus, 4 personer
Super hyggeligt sommerhus, tæt på Danmarks bedste strand og skov. Beliggende midt imellem Blokhus og Rødhus. Huset ligger på en smuk naturskøn grund med 3 forskellige terrasser.


Hus tæt på strand, marina, indkøb og Golfbaner
Læsø, 6 personer
Det dejligste sommerhus (hus) på Læsø, midt i Læsøs unikke natur og tæt på havn, marina, resturanter og indkøb. Et hus med sjæl og rummelighed. <<< NU MED RYGEOVN >>> Kun 300m til den bedste strand og badeforhold på Læsø Ligger ca.


Sommerhus i Hovborg ferieby, med hoppepude
Hovborg, 6 personer, Sauna
Skønt sommerhus liggende i Hovborg ferieby, som er et roligt sommerhusområde i Hovborg, med egen hoppepude og multihus blot til sommerhusets gæster.


Skønt sommerhus Nyrup bugt. Odsherred. Fra 1940 kr
Nøddebo Nyrup bugt, 7 personer
.


Skønt sommerhus i Grønhøj
Grønhøj, 6 personer
Smagfuldt indrettet sommerhus 800 m. fra Danmarks bedste strand. 2 skønne terasser og 300 m. til indkøb og stor legeplads. Fårup Sommerland 15 minutters kørsel.


Hegedal Strand (Fjellerup) Sommerhus med "sjæl"
Hegedal Strand, Fjellerup 8585 Glesborg, 4 personer
Hyggeligt ældre sommerhus - fint til 4 personer (forældre plus 2 børn). Rustikt badeværelse og mindre, men velindrettet køkken. Gratis brænde til brændeovn.


Direkte til strand og havudsigt
Rågeleje, 6 personer
Nyt og lækkert arkitekttegnet sommerhus med plads til 6 personer beliggende midt i det charmerende gamle fiskerleje i Rågeleje. Huset har havudsigt fra stue og soveværelser samt direkte adgang til strand og hav.


For den aktive familie
, 8 personer
Her udbydes et unikt feriested til den aktive familie. På den store ugenerte grund finder I et hus med 3 dobbeltværelser og 2 singleværelser. Her er der plads til den store familie på tværs af generationer eller ferie med venner.


Aktivitetshus til 16 personer for hele familien.
Kielstrup, 16 personer, Spabad
Fantastisk feriebolig med mulighed for masser af aktivitet med familie og venner. Boligen er enestående ved at have en gymnastiksal, aktivitetsrum og hyggerum, og er derfor velegnet til leg og hygge i al slags vejr.


Sommerhus m/udsigt over Flensborg Fjord
Rendbjerg, 6 personer
Centralt i Rendbjergs idylliske sommerhusområde findes dette flotte fritidshus. Sommerhuset er højt hævet på et plateau , hvilket giver en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord samt en god afstand til nabohusene.


SeaWest Nymindegab privat udlejning af Skipperhus
Nr. Nebel/Nymindegab, 6 personer
Skipperhus incl. badeland, legeland, vand, strøm samt slutrengøring. Huset er røg- og husdyrfrit. Huset er et rækkehus på 68 m² - endehus – med plads til 6 personer.


Skønt beliggende sommerhus - 300m til strand
Faaborg, 6 personer
Balles Sommerhus ligger i sommerhusområdet Bøgebjerglund ved Faaborg. Skønt beliggende sommerhus ligger yderst på en stor og børnevenlig hjørnegrund med flere hyggelige kroge, så der altid findes læ.


Skønt sommerhus i dejlige omgivelser i Odsherred
Odsherred, 5 personer, Sauna
Skønt, velindrettet sommerhus i dejlige omgivelser i Odsherred. Huset ligger på en 1200 kvardratmeter indhegnet grund. Stor træterresse, hvor solen kan nydes hele dagen.


Sommerhuset Strandbo ved Pøt
Nørgårds Strand, 5 personer
Hyggeligt lille sommerhus på 55 m2 som er løbende renoveret.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter