sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark
Sommerhuse i Danmark - > Privat sommerhusudlejning

Privat sommerhusudlejning


Egå Skæring. 2 række. 100m fra badestrand.

Egå Skæring, 6 personer

Nydelig privat sommerhus med unik usjenert beliggenhed ved den atraktive Skæring strand, 100 m til områdets bedste børnevenlige badestrand. Boligen er på 126m2 som inkluderer en dejlig havestue på 15m2.


Nyrenoveret sommerhus med 130 graders Havudsigt

Faldsled, 4 personer

Ønsker du ro, Havudsigt og et lækkert sommerhus. Velholdt sommerhus i Faldsled med en enestående Panorama udsigt over havet samt kuperet terræn. Udsigt til hav meget bedre end på billeder.


Rent, lækkert, hyggelig sommerhus Fjellerup strand

Djursland, 6 personer

Sommerhus som er bygget i 2015, med dejlige lyse rum og som er meget bruger venligt. Køkken/stue er ud i et, to værelser med dobbeltsenge, hems med to box madrasser samt et stor dejlig badeværelse.


Djursland, Gjerrild Nordstrand, Grenaa

Agnetevej 31, 8500 Grenaa, 6 personer

Dejligt stort børnevenligt nyere sommerhus fra 1999 på 102 m2 ved Gjerrild Nordstrand, beliggende i sommerhusområde ved Gjerrild kun 12 km fra Grenaa.


Jørgensvej

lyngså, 4 personer, Sauna

JØRGENSVEJ 7, LYNGSÅ Afstand til strand: 150 meter Boligareal: 72 kvm Grundareal: 1210 kvm Sovepladser: 4 Husdyr tilladt (1 hund)


Totalrenoveret sommerhus ved Marielyst

Marielyst, 6 personer

Sommerhuset ligger 600m fra Danmarks bedste badestrand, der nås gennem lukkede stisystemer.


Weekend og Ferieophold

Grenaa, 34 personer

Margrethehøj er velegnet til både store og lidt mindre familier og kan lejes for en weekend, uge eller efter ønske. Der er 12 værelser med 35 sovepladser, 9 toiletter/bad.


Rödhus, 5 personer


Hyggeligt sommerhus i Blokhus

Blokhus, 6 personer

Hyggeligt sommerhus på 48 m2( 18 m2 på 1. sal) med 2 dobbeltsenge og anneks med 2 sovepladser. Dejlig lys stue med brændeovn, pænt køkken/alrum med diverse hvidevarer, 2 værelser og stort badeværelse med bruseniche.


Skønt sommerhus nær Vesterhavet - Lildstrand

Nørklit, Lildstrand und Bulbjerg, 8 personer

Klithuset ligger i det nordlige Thy (Hannæs) nær Lildstrand og Bulbjerg, kun 2 km fra Vesterhavet/Jammerbugten. Grunden er på 10.400 m2 og grænser direkte op til Lild Klitplantage.


Panoramaudsigt over Limfjorden og egen strand

Amtoft, Øsløs, Vesløs, 6 personer

Sommerhus med egen strand. Huset har en enestående beliggenhed, 10 m over vandet, med panoramaudsigt over Limfjorden og egen strand ved Løgstør Bredning i Thy.


Stort Feriehus med swimmingpool

Agernæs, Nordfyn, 12 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Huset er på 356 m2, ligger på meget stor grund i rolige omgivelser i mindre landsby 4 km fra én af Danmark bedste badestrande. Opvarmes med træpillefyr = billigt forbrug.


Sommerhus

Egsmark Strand Ebeltoft, 4 personer

Autentisk sommerhus fra 1950 til aktiv cykelferie på Mols eller bare primitiv råhygge i haven og på stranden. Huset trænger til renovering, men der er lys og varme, mulighed for at have overnattende gæster i telt i haven.


Sommerhus m/udsigt ved Flensborg Fjord

Rendbjerg, 5 personer

Centralt i Rendbjergs idylliske sommerhusområde findes dette flotte fritidshus. Sommerhuset er højt hævet på et plateau , hvilket giver en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord samt en god afstand til nabohusene.


Stort poolhus til 20 personer

Grenå, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Stort og lækkert sommerhus til 20 personer hvor der er aktiviteter til alle. I det hyggelige aktivitetsrum er der billard, bordtennis, bordfodbold, playstation 4.


Trend limefjorden

Mettesvej Trend, 6 personer

Nyhed Ny varmepumpe 2021 Ny opvaskemaskine 2021 Nyt køkken2021 Nyt større køle/frys 2021 Nyt bestik samt tallerkner gryder samt pander 2021 2020 fibernet lagt ind( med i priser) Der er parabol for tyske kanaler Der er udestue hvor man kan sidde og gril og hygge sig om aften Der er gasgrill samt kulgrill Et sommerhus som ligger 250 m fra vandet Der er 3 værelser de 2 værelser har dobbeltseng 1 værelse har køjesenge med plads til 2 Der er køkken ogstue ud i et Der er græsplæne så børn kan lege udenfor Der er treasserundt på de 3 sider af sommerhuset så man kan følge solen rundt om huset Hele dagen Man kan vandet se vandet fra huset (lidt) Et godt sted for børn ved vandet børnevenligt strand Ønsker man at fiske er der en put and take ca 2 km fra huset Der er 6km til badeland i Røndbjerg hvis man ønsker at svømme indenfor


Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand

Sdr.Fjand, 6 personer, Sauna

Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygges i foråret 2019. 6 personer og 3 soveværelser. 123 m2 udestue på 18 m2 4575 m2 grund Luft til vand varmepumpe.


6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd

Trend, 6 personer

Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


Ferielejlighed 120 m2 udlejes på Marielyst

Marielyst paa Falster, 8 personer

Lejligheden er 120 m2 med stor have: - Ingen Internet - Stor stue med tv og udgang til terrasse og have - Åbent køkken med spiseplads, opvaskemaskine og komfur - Køleskab med fryser - Soveværelse med dobbeltseng - Soveværelse med dobbeltseng - Soveværelse med 2 køjesenge - Toilet med brusebad - Toilet Sengepladser, dyner og hovedpuder og service til 8 personer (eget sengetøj medbringes) kochsminde-feriebolig-udlejning-paa-marielyst Lejen er excl.


Velholdt 4 personers sommerhus tæt ved Limfjorden

Skellet, Mou, 9280 Storvorde, 4 personer

Sommerhus ved den østlige del af Limfjorden, tæt på Kattegat, velegnet til 4 personer. Særdeles velholdt feriehus på 82 kvm. Der er god plads ude som inde.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter