sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark
Sommerhuse i Danmark - > Privat sommerhusudlejning

Privat sommerhusudlejning


Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 14 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.


Poolhus Søndervig

Søndervig, 8 personer, Swimmingpool, Sauna

Dejligt poolhus til 8 personer med wellness afdeling med swimmingpool og infrarød sauna. Huset på 144 m2 er placeret på en stor naturgrund, hvor der fra husets store terresse er udsigt over Ringkøbing Fjord.


Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.


Dejlig norsk træhytte i Liseleje, Tollerup Strand

Liseleje, Tollerup Strand, 6 personer

Dejligt træhus med rolig beliggenhed tæt på fremragende badestrand.


Trend limefjorden

Mettesvej Trend, 6 personer

Et sommerhus som ligger 250 m fra vandet Der er 3 værelser de 2 værelser har dobbeltseng 1 værelse har køjesenge med plads til 2 Der er køkken ogstue ud i et Der er græsplæne så børn kan lege udenfor Der er treasserundt på de 3 sider af sommerhuset så man kan følge solen rundt om huset Hele dagen Man kan vandet se vandet fra huset (lidt) Et godt sted for børn ved vandet børnevenligt strand Ønsker man at fiske er der en put and take ca 2 km fra huset Der er 6km til badeland i Røndbjerg hvis man ønsker at svømme indenfor


Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand

Sdr.Fjand, 8 personer, Sauna

Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygges i foråret 2019. 6/8 personer Priserne er beregnet for op til 6 personer og 3 soveværelser. Ved 7 og 8 personer kommer der et tillæg.


Sommerhus. Skaven Strand, Ringkøbing Fjord. max 5

Skaven Strand, Ringkøbing Fjord, 5 personer

Minimum 2 weeks rental. 64 m2 very well kept holidayhouse only 275 m. from Ringkøbing Fjord. 1000 m2 area with lawn and surrounded by trees. 2 bedrooms.


Energivenligt sommerhus i gå-afstand fra Lønstrup

Lønstrup, 11 personer, Spabad, Sauna

Sommerhuset ligger i rolige omgivelser på 2700 m2 stor grund, der på alle sider er omgivet af lægivende nåletræer. det er opført i 1995 og er løbende blevet renoveret.


6 personers sommerhus i Trend.

Trend, 6 personer

Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama

Aabenraa, 7 personer, Swimmingpool

Yderst familievenlig. Drømme panoramaudsigt ! Den vel nok bedste placering i området. I naturskønne, idylliske og rolige omgivelser. Tæt på strande, udendørs pool og legepladser nord for Aabenraa i Sønderjylland.


Sommerhus i gåafstand fra Skallerup Seaside Resort

Skallerup, 8 personer, Spabad, Sauna

Sommerhuset er på 93 m2 og har en særdeles god beliggenhed på en 2700 m2 stor grund. Foran sommerhuset er der en fredet slugt, og bag sommerhuset er det et stort ubebygget fællesareal.


Sommerhus i Skovgårde

Skovgårde, Fjellerup, 6 personer

Nyrenoveret sommerhus med unik beliggenhed i 1. række mod Kattegat i Skovgårde. Stor naturgrund med egen sti til meget fin badestrand. Mulighed for lystfiskeri.


Sj.Odde 8 pers. Overby Lyng.

Sjællands Odde, 8 personer

Dejligt lyst sommerhus med stor træterrasse, hvor der er læ og sol hele dagen, 150 m fra badestrand.. Huset er beliggende på stor ugenert grund for enden af lukket vej.


Luksussommerhus Løkken

Løkken, 10 personer, Swimmingpool, Sauna

Dejligt stort luxus sommerhus på 128 m2 med super swimmingpool beliggende i rolige omgivelser.


Luksussommerhus ved Blokhus udlejes

Blokhus, 10 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Skønt sommerhus med swimmingpool - løbende renoveret. Sommerhuset egner sig til 10 personer samt 1 barn op til 3 år. 4 af sovepladserne er kun egnet til større børn (4-11 år).


Dejligt sommerhus til 6 pers. til leje i Mommark

Mommark (Sydals), 6 personer, Spabad, Sauna

Sommerhus på Als - Mommark, Danmark.


Strandhytte

Sj. Odde, 2 personer

Et lille og meget hyggeligt sommerhus, beliggende utrolig tæt på vandet. Strandhytten ligger med rigtig flot havudsigt i stille og rolige omgivelser, væk fra den stressede hverdag.B


Strandhytte

Sj. Odde, 2 personer

Et lille og meget hyggeligt sommerhus, beliggende utrolig tæt på vandet. Strandhytten ligger med rigtig flot havudsigt i stille og rolige omgivelser, væk fra den stressede hverdag.B


Tornby

Tornby, 6 personer, Sauna

Sommerhus ved Tornby med sauna beliggende på naturgrund, ca 500 m fra stranden, Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser 2 med dobbelt seng og 1 med køjeseng.


Dejligt sommerhus i RÅGELEJE

Rågeleje, 6 personer

Et usædvanligt hyggeligt og meget charmerende fritidshus beliggende på en gammel beplantet naturgrund. Gåafstand til købmand, bus og den dejlige badestrand.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter