sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Privat sommerhusudlejningFeriehus i første klitrække
Lyngså, 5 personer
87m2 feriehus, bygget i 2008, med overdækket terrasse og en åben terrasse. Feriehuset ligger i første klirrække på en dejlig naturgrund. Der findes en Privat sti ned til stranden.


8 personer..4 værelses sommerhus med adgang til badeland/wellness/fitness - privat udlejning ved Flensborg Fjord, Gråsten, Sønderjylland
Gråsten / Fiskenæs / Havnefront, 9 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Nyere 8 personers.


Fantastisk feriebolig med mulighed for masser af aktivitet med familie og venner. Tæt ved skov og strand med indendørs spa og gymnastiksal.
Hadsund, 14 personer
Fantastisk feriebolig med mulighed for masser af aktivitet med familie og venner. Resten af 2023 tilbyder vi at man kan leje vildmarksbadet med for kr.


Costa Del Sol i Miraflores Spanien, ferielejlighed 300 meter fra stranden
, 4 personer
Tourist licence - VFT/MA/-01121 Lækker renoveret ferie lejlighed på solkysten, Miraflores ca. 30 km fra Malaga lufthavn. Lejligheden er beliggende på 1 sal med en overdækket terasse på 22 m2 med udsigt til Middelhavet, KUN 300 meter fra vandet.


Ferielejlighed til 4 personer med skøn havudsigt - Allinge på Nordbornholm
Allinge, 4 personer
Skøn ferielejlighed på 60 m2 med fantastisk panoramaudsigt over Østersøen fra Gudhjem over Christiansø til Sverige. Smukt beliggende over Allinge by. Stue og køkken ud i ét og 2 soveværelser med hver 2 senge.


390m2 stort sommerhus til 26 personer i Vestjylland nær Søndervig
Søndervig, 20 personer
Huset er en stor gammel total ombygget skole beliggende i roligt og idyllisk skovområde. Huset er opført i 1886 og siden gennemrenoveret i 2017. Huset er beliggende i Ulfborg skovområde.


Ferielejlighed til 6 personer med fantastisk havudsigt - i Allinge på Nordbornholm
Allinge, 6 personer
Dejlig ferielejlighed på 85 m2. Enestående panoramaudsigt over Allinge by og Østersøen fra Gudhjem over Christiansø til Sverige. Stue og køkken ud i ét og 3 soveværelser med hver 2 senge.


Sommerhus på Sydfyn, børnevenlig strand, godt ørredfiskeri, skov, gedepark m.m.
Helnæs bugten, 6 personer
Skovkrogen - ingen fjern motorvejsstøj, men masser af fuglesang. Plads til 4 voksne og 2 børn. Beliggende i naturskønne omgivelser på Fyn, mellem Faaborg og Assens.


14 Personers poolhus i Marielyst
Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Sauna
POOLFERIE FOR 14 PERSONER. Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie. I maj 2012 er huset renoveret udvendig og i maj 2020 er huset totalrenoveret indvendig.


Charmerende bjælkehus i naturidyllen Tibirke Sand mellem Arresø og Kattegat - skønt sommerhus i Nordsjælland
Tibirke, 4 personer
For booking eller spørgsmål, ring på 23 43 31 16. Helårsisoleret bjælkehus til 5 personer med TRÅDLØS INTERNETFORBINDELSE og VARMEPUMPE. Ugenert beliggende 300 m fra Arresø, Danmarks største sø, på en 2100 m2 velholdt naturgrund med buske og træer.


Sommerhus med Stor swimmingPool i roligt børnevenligt område - Otterup på Nordfyn
Otterup, 7 personer, Swimmingpool, Sauna
Lækkert feriehus i sten med swimmingpool, spa og sauna. Huset er bygget i 1986 og renoveret i 2023, og det ligger på en naturgrund. Der er åben terrasse med havemøbler.


Stor feriebolig op til 20 pers. tæt ved vandet - Djursland, Følle Strand
Følle, 20 personer
Feriebolig 1. er indrettet i gårdens østvendte bygninger. Her er 275 m2 med plads til 20 overnattende gæster. Indretningen er som de to øvrige boliger med billardafdeling i forbindelse med opholdsrummet.


Dejligt sommerhus i rolige omgivelser ved Aakirkeby, på det sydlige Bornholm nær Broderne og Dueodde.
Aakirkeby / Åkirkeby, 5 personer, Sauna
Billederne taler for sig selv. Kontakt mig endelig hvis du har yderligere spørgsmål. Booking skal forgå vie e-mail eller telefon. Kalender-booking er ikke i brug! Send en mail og jeg svarer hurtigst muligt.


8 KANTET LUKSUSHUS EBELTOFT * nyt MULTIRUM med bla. BOB * POOLBORD * FODBOLDBORD * DART mm.
Ebeltoft, 8 personer, Spabad, Sauna
EBELTOFT 8-KANTET LUKSUS HUS med fri internet og GRATIS BADELAND. NYHED 2023 Multirum.. Multirummet består af bla. Poolbord, Dart , Bob, Bordtennis, Fodboldbord mm.


SOMMERHUS PÅ LÆSØ
Læsø strand, 6 personer
Træsommerhus nyrenoveret 2015 - fremstår lyst og dejligt - stor hems med 2 madrasser (120x200) og 3 madrasser (190x70) 2 værelser , 4 X box madras med sengemål 80x200 .


Hyggeligt sommerhus v/ Lønstrup
Lønstrup, 8 personer
Dejligt, charmerende sommerhus tæt ved havet og i gå-afstand til Lønstrup by. Huset er indrettet med åbent køkken-, spise- og opholdsrum med dejligt lysindfald, brændeovn og udsigt til klitter samt Rubjerg Knude fyr i horisonten.


Trend limefjorden
Trend, 6 personer
Nyhed 2023 der er lavet ny tresse der er sat nyt hegn op omkring huset 3 sider så der er lukket børn kan ikke rende ud fra tressen Der er kommet en stor zhelter op er bygge sammen med tressen Der kommer snart billeder af det hele 2022 Nyt smart Tv Skal kun bruge en fjernbetjening for at skifte mellem alm tv og parabol Ny dyner og puder samt beskyttelse til madrasser 2021 Ny varmepumpe 2021 Ny opvaskemaskine 2021 Nyt køkken2021 Nyt større køle/frys 2021 Nyt bestik samt tallerkner gryder samt pander 2021 2020 fibernet lagt ind( med i priser) Der er parabol for tyske kanaler Der er udestue hvor man kan sidde og gril og hygge sig om aften Der er gasgrill samt kulgrill Et sommerhus som ligger 250 m fra vandet Der er 3 værelser de 2 værelser har dobbeltseng 1 værelse har køjesenge med plads til 2 Der er køkken ogstue ud i et Der er græsplæne så børn kan lege udenfor Der er treasserundt på de 3 sider af sommerhuset så man kan følge solen rundt om huset Hele dagen Man kan spille minigolf hos campingpladsen for 25 kr pr person ca 100 m fra sommerhuset Man kan vandet se vandet fra huset (lidt) Et godt sted for børn ved vandet børnevenligt strand Ønsker man at fiske er der en put and take ca 2 km fra huset Der er 6km til badeland i Røndbjerg hvis man ønsker at svømme indenfor


6 personers feriehus med havudsigt
Langeland, Spodsbjerg, 6 personer
Få udsigt til både hav, eng og skov med dette feriehus. Feriehuset ligger kun 200 meter fra vandet i den hyggelige og lille havneby Spodsbjerg. Spodsbjerg er kendt for gode børnevenlige strande og meget fint lystfiskeri i smuk natur."


Sommerhus med attraktiv beliggenhed på Rømø.
Rømø, 5 personer
Hyggeligt lille træ sommerhus med attraktiv beliggenhed på Rømø, på den vestlige side af Lakolk-vejen. Huset ligger i et af de bedste sommerhus områder.


Hyggeligt privat sommerhus ved Vesterhavet
Bjerregaard, 5 personer
Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer. Køkkenet indeholder komfur m/ovn, opvaskemaskine, samt køleskab.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Response object error 'ASP 0156 : 80004005'

Header Error

/favoritvis.asp, line 11

The HTTP headers are already written to the client browser. Any HTTP header modifications must be made before writing page content.