sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Privat sommerhusudlejning

Gå i et med naturen.
RØMØ, 6 personer
Gå i ét med naturen. På Rømøs sydlige del i et naturskønt skovområde, hvor der er lys, luft, duften af fyrretræ og vild natur for hele familien, ligger dette fantastiske og unikke sommerhus.


Hus tæt på strand, marina, indkøb og Golfbaner
Læsø, 6 personer
Det dejligste sommerhus (hus) på Læsø, midt i Læsøs unikke natur og tæt på havn, marina, resturanter og indkøb. Et hus med sjæl og rummelighed. Huset er privat sommerhus og bruges primært af ejer, men med mulighed for at leje.


Havudsigt i Snogebæk 100 m fra havet Bornholm
Olssonsvej 1. Snogebæk 3730 Nexø, 6 personer
Velkommen til et lyst og 105m2 stort sommerhus med havudsigt 100m fra Balkastrand. Det er nyrenoveret i 2017 med nyt bad og køkken. Der er kort afstand til butikker, reatauranter, markedsplads og den lille idyliske øhavn.


Aktivitetshus 12 prs i Marielyst
Marielyst, 12 personer, Spabad, Sauna
Billard/spahus med plads op til 12 prs.


Billard/spahus 14 prs Marielyst
Marielyst, 14 personer, Spabad, Sauna
Stort luksussommerhus med aktivitetsrum med pool-billard bordtennis,bordfodbold og dart. Der er stort badeværelse med jacuzzi og sauna og " dobbelt dusch".


Candidusvej 7
lyngså, 6 personer
Afstand til strand: 450 meter Boligareal: 88 kvm Grundareal: 1314 kvm Sovepladser: 6 Husdyr ikke tilladt


Jørgensvej
lyngså, 4 personer, Sauna
JØRGENSVEJ 7, LYNGSÅ Afstand til strand: 150 meter Boligareal: 72 kvm Grundareal: 1210 kvm Sovepladser: 4 Husdyr tilladt (1 hund)


Energivenligt sommerhus i gå-afstand fra Lønstrup
Lønstrup, 11 personer, Spabad, Sauna
Sommerhuset ligger i rolige omgivelser på 2700 m2 stor grund, der på alle sider er omgivet af lægivende nåletræer. det er opført i 1995 og er løbende blevet renoveret.


6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd
Trend, 6 personer
Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


Stort poolhus 24 prs Marielyst
Marielyst , 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort poolhus med masser af plads ( 24 sengepladser ) i 9 soveværelser og på 2 hemse Der er alt i udstyr og aktiviteter bla stor pool med rusjebane og modstrømsanlæg, stort spabad, sauna.


Skønt sommerhus i dejlige omgivelser i Odsherred
Odsherred, 5 personer, Sauna
Skønt, velindrettet sommerhus i dejlige omgivelser i Odsherred. Huset ligger på en 1200 kvardratmeter indhegnet grund. Stor træterresse, hvor solen kan nydes hele dagen.


Lækkert nyt sommerhus i Ålbæk
Ålbæk, 4 personer
Lækkert nyt sommerhus for 4 personer med to toiletter. Sommerhuset ligger tæt ved strand, skov og med gåafstand til Ålbæk by og havn. Ålbæk ligger 20 km fra Skagen og Frederikshavn.


Lækkert børnevenligt feriehus m/ Stor swimmingpool
Tørresø, 9 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Lækkert feriehus i sten med swimmingpool, spa og sauna. Huset er bygget i 1986 og renoveret løbende, og det ligger på en naturgrund. Der er åben terrasse med havemøbler.


DEJLIGT SOMMERHUS, 85 kvm x20 kvm lukket terrasse
Ordrup, 6 personer
FAST LAV PRIS HELE JULI og AUGUST . KR. 3500 fra Lørdag til Lørdag inkl. El og Vand. Med WIFI og Viasat stor pakke Grund 1230kvm på lukket vej. Top vedligeholdt.


Dejlig norsk træhytte i Liseleje, Tollerup Strand
Liseleje, Tollerup Strand, 6 personer
Dejligt træhus med rolig beliggenhed tæt på fremragende badestrand.


Djursland, Gjerrild Nordstrand, Grenaa
Agnetevej 31, 8500 Grenaa, 6 personer
Dejligt stort børnevenligt nyere sommerhus fra 1999 på 102 m2 ved Gjerrild Nordstrand, beliggende i sommerhusområde ved Gjerrild kun 12 km fra Grenaa.


Nyt sommerhus i fredet klit tæt på strand
Rödhus , 6 personer
Nybygget sommerhus på stor grund i det fredede område Ferborg mellem Rødhus og Blokhus. 160 m til stranden. 80 m2 med køkken-alrum med varmepumpe, brændeovn, opvaskemaskine, induktionskogeplade, emhætte, køle-fryseskab, ovn og mikroovn.


Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand
Sdr.Fjand, 6 personer, Sauna
Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygget i foråret 2019. 6 personer og 3 soveværelser. 123 m2 udestue på 18 m2 4575 m2 grund Luft til vand varmepumpe.


Det store sommerhus Dingle er en perle
Junget, 41 personer, Sauna
Stort sommerhus med udsigt til Limfjorden, 16 værelser og plads til 41 overnattende. Kun få store sommerhuse i Danmark har så god plads og beliggenhed.


STORT sommerhus ved Limfjorden, til 26 personer
Junget / Thorum, 26 personer
Præstegården har plads til 26 overnattende Bookning og flere billeder på udlejers hjemmeside: http://www.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter