sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark
Sommerhuse i Danmark - > Privat sommerhusudlejning

Privat sommerhusudlejning


Trend limefjorden

Mettesvej Trend, 6 personer

Nyhed fibernet lagt ind( med i priser) Der er parabol for tyske kanaler Der er udestue hvor man kan sidde og gril og hygge sig om aften Der er gasgrill samt kulgrill Et sommerhus som ligger 250 m fra vandet Der er 3 værelser de 2 værelser har dobbeltseng 1 værelse har køjesenge med plads til 2 Der er køkken ogstue ud i et Der er græsplæne så børn kan lege udenfor Der er treasserundt på de 3 sider af sommerhuset så man kan følge solen rundt om huset Hele dagen Man kan vandet se vandet fra huset (lidt) Et godt sted for børn ved vandet børnevenligt strand Ønsker man at fiske er der en put and take ca 2 km fra huset Der er 6km til badeland i Røndbjerg hvis man ønsker at svømme indenfor


Energivenligt sommerhus i gå-afstand fra Lønstrup

Lønstrup, 11 personer, Spabad, Sauna

Sommerhuset ligger i rolige omgivelser på 2700 m2 stor grund, der på alle sider er omgivet af lægivende nåletræer. det er opført i 1995 og er løbende blevet renoveret.


6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd

Trend, 6 personer

Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


Diernæs, 7 personer


Loddenhøj, 8 personer, Spabad, Sauna


1. række med panoramaudsigt over vandet til Fyn

Ennebølle, 6 personer

Eksklusivt beliggende i 1.


Hyggeligt sommerhus i Nr. Lyngby

Nr. Lyngby, 4 personer

54 m2 velholdt træhus, 1979. 2441 m2 lukket naturgrund med gode læ forhold. 10 m2 overdækket + 10 m2 åben terrasse og carport. Kombineret køkken/stue.


Børnevenligt sommerhus i BLÅVAND

Blaavand, 6 personer

110 m2 børnevenligt sommerhus til familieferie med hund eller kat. IKKE-RYGER hus. INDRETNING: Kombineret spisekøkken og opholdstue.


Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)

Harboøre, 30 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.


Stort sommerhus på Strynø i Det Sydfynske Øhav

Strynø, 24 personer

Har du endnu ikke besøgt Strynø i Det Sydfynske Øhav? – så har du muligheden for en ferie i vores store sommerhus på øen.


Villa Bravissimo - 8 personer i første række

Vejlby Klit, 8 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Villa Bravissimo er placeret i første klitrække i det populære område Vejlby Klit - der er en af de flotteste kyststrækning ved Vesterhavet.


Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand

Sdr.Fjand, 6 personer, Sauna

Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygges i foråret 2019. 6 personer og 3 soveværelser. 123 m2 + udestue på 18 m2 4575 m2 grund Luft til vand varmepumpe.


Dejligt sommerhus direkte til stranden

Svalen , 6 personer

Meget lækkert, charmerende og personligt sommerhus beliggende på en stor ugenert grund med mulighed for masser af sol og læ samt direkte til en af landets bedste Badestrande.


Strand- Poolhus til 10 personer

Marielyst, 12 personer, Spabad, Sauna

10-12 PERSONERS Spa STRANDFERIEHUS i 1.


Stort poolhus 24 prs Marielyst

Marielyst , 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Stort poolhus med masser af plads ( 24 sengepladser ) i 9 soveværelser og på 2 hemse Der er alt i udstyr og aktiviteter bla stor pool med rusjebane og modstrømsanlæg, stort spabad, sauna.


Stort Wellnessommerhus Marielyst

Marielyst, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Stort luksussommerhus med bla: stor swimspa, 6 prs spabad, sauna,aktivitetsrum med billard bordtennis, bordfodbold, dart, dobbelt dampkabine, trådløst internet mm.


Aktivitetshus 12 prs i Marielyst

Marielyst, 12 personer, Spabad, Sauna

Billard/spahus med plads op til 12 prs. Huset ligger ved Marielyst som er et af de allermest populære feriesteder øst for Storebælt. Der er et aktivitetsrum med poolbillard bordtennis og dart.


Billard/spahus 14 prs Marielyst

Marielyst, 14 personer, Spabad, Sauna

Stort luksussommerhus med aktivitetsrum med pool-billard bordtennis,bordfodbold og dart. Der er stort badeværelse med jacuzzi og sauna og " dobbelt dusch".


Nyt sommerhus i fredet klit tæt på strand

Rödhus , 6 personer

Nybygget sommerhus på stor grund i det fredede område Ferborg mellem Rødhus og Blokhus.


Ferielejligheder tæt på Legoland

Give, 5 personer

Ferielejlighederne er beliggende i landlige omgivelser, kun 10 minutters kørsel fra Legoland, Legohouse, Lalandia og WOW park, på den ene side - samt Givskud Zoo og Kongernes Jelling på den anden side.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter