Ferienhaus Dänemark  

Privat sommerhusudlejning


Poolhus Søndervig

Søndervig, 8 personer, Swimmingpool, Sauna

Dejligt poolhus til 8 personer med wellness afdeling med swimmingpool og infrarød sauna. Huset på 144 m2 er placeret på en stor naturgrund, hvor der fra husets store terresse er udsigt over Ringkøbing Fjord.


Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.


Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 14 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.


Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand

Sdr.Fjand, 8 personer, Sauna

Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygges i foråret 2019. 6/8 personer Priserne er beregnet for op til 6 personer og 3 soveværelser. Ved 7 og 8 personer kommer der et tillæg.


Fredfyldt ferielejlighed på gård

Engbjerg, 5 personer

Højt på bakkerne syd for Hirtshals, med en fantastisk udsigt over Skagerak, ligger Engbjerg, hvor denne lejlighed er findes. 4-5 minutter fra strand og indkøb.


6 personers sommerhus i Trend.

Trend, 6 personer

Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


Dejligt sommerhus direkte til stranden

Svalen , 6 personer

Meget lækkert, charmerende og personligt sommerhus beliggende på en stor ugenert grund med mulighed for masser af sol og læ samt direkte til en af landets bedste Badestrande.


2 Ferielejligheder

Fåborg, 4 personer

Gl. slægtsgård på Horne Land med 2 ferielejligheder med flot udsigt over det Sydfynske Øhav. Kun 1 km til privat strandgrund med badebro.


Sj.Odde 8 pers. Overby Lyng.

Sjællands Odde, 8 personer

Dejligt lyst sommerhus med stor træterrasse, hvor der er læ og sol hele dagen, 150 m fra badestrand.. Huset er beliggende på stor ugenert grund for enden af lukket vej.


Luksussommerhus Løkken

Løkken, 10 personer, Swimmingpool, Sauna

Dejligt stort luxus sommerhus på 128 m2 med super swimmingpool beliggende i rolige omgivelser.


Poolhus Løkken

Løkken, 10 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Velholdt og dejligt Sonne pool fritidshus (træ) beliggende i populære Løkken Syd. Huset ligger på stor lukket naturgrund og i gå afstand til Løkken by og indeholder alle tænkelige former for udstyr - bl.a


Feriebolig på landet

Olsker, 4 personer

Feriebolig Pæregård er ældre men charmerende feriebolig, som ligger nabo til udlejers ejendom. Boligen består af køkkenalrum med udgang til have, hvor aftensolen kan nydes.


Det store sommerhus Dingle er en perle

Junget, 41 personer, Sauna

VELKOMMEN TIL PRÆSENTATION AF VORES HUS. PÅ VORES HJEMMESIDE ER KALENDER OG PRISER 100% OPDATERET. VI ANBEFALER DERFOR DU STARTER BOOKING PÅ VORES EGEN HJEMMESIDE, HER FÅR DU OGSÅ PRISER FOR WEEKENDER OG MINIFERIE.


STORT sommerhus ved Limfjorden, til 26 personer

Junget / Thorum, 26 personer

VELKOMMEN TIL PRÆSENTATION AF VORES HUS. PÅ VORES HJEMMESIDE ER KALENDER OG PRISER 100% OPDATERET. VI ANBEFALER DERFOR DU STARTER BOOKING PÅ VORES EGEN HJEMMESIDE, HER FÅR DU OGSÅ PRISER FOR WEEKENDER OG MINIFERIE.


Stort sommerhus på Fur, 28 personer

Fur, 28 personer, Spabad

VELKOMMEN TIL PRÆSENTATION AF VORES HUS. PÅ VORES HJEMMESIDE ER KALENDER OG PRISER 100% OPDATERET. VI ANBEFALER DERFOR DU STARTER BOOKING PÅ VORES EGEN HJEMMESIDE, HER FÅR DU OGSÅ PRISER FOR WEEKENDER OG MINIFERIE.


SeaWest Nymindegab privat udlejning af Skipperhus

Nr. Nebel/Nymindegab, 6 personer

Skipperhus incl. badeland, legeland, vand, strøm samt slutrengøring. Se yderlig information og priser ved at trykke på "Udlejers hjemmeside" til højre.


Sommerhus udlejes Grønninghoved

Grønninghoved Strand, 5 personer

Dejligt lyst sommerhus beliggende i roligt sommerhus område, med en utrolig flot natur, med skov, strand og marker, mellem Kolding og Haderslev, ved Grønninghoved Strand.


Sommerhus i gåafstand fra Skallerup Seaside Resort

Skallerup, 8 personer, Spabad, Sauna

Sommerhuset er på 93 m2 og har en særdeles god beliggenhed på en 2700 m2 stor grund. Foran sommerhuset er der en fredet slugt, og bag sommerhuset er det et stort ubebygget fællesareal.


Udsigt til Ebeltoft Vig og børnevenlig strand

Midsommervej 7, Lyngsbæk, 6 personer

Dette dejlige feriehus, har en lækker beliggenhed med udsigt til Ebeltoft Vig. Der er gåafstand til stranden og man kan følge cykelstien, rundt langs vandet, ind til Ebeltoft.


Lækkert børnevenligt feriehus med swimmingpool

Tørresø, 9 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

HUSET ER LUKKET I 3 MDR. PGA. RENOVERING, NÅR DET GENÅBNER TIL PÅSKE, ER DET IKKE LÆNGERE STRÅTÆGT, MEN VIL TILGENGÆLD SÅ HAVE EN TAGTERRASSE.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter