sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Privat sommerhusudlejningFerielejlighed i Roquebrune Cap Martin med storslået udsigt over Middelhavet, strand og Monaco
Roquebrune Cap Martin, 4 personer
Ferielejlighed på den klassiske franske riviera med 2 altaner og parkeringskælder. Lufthavnsbus og tog til Nice lufthavn og lokaltog til Italien. Lejligheden ligger 150 m over havet og 250 m fra kystlinien.


Fantastisk 205 m2 nyrenoveret luksussommerhus med 180 graders havudsigt
Fåborg kyst, 10 personer
Totalrenoveret 205 m2 luksus sommerhus med 180 graders havudsigt over Fynshav. Lækker børnevenlig badestrand med badebro. Rig mulighed for fiskeri og vandreture 10 min kørsel fra Faaborg.


Sommerhus med udsædvanlig flot beliggenhed direkte til vand.
Thurø, 5 personer
Sommerhus i 1½ etage direkte til vandet med større, overdækket opholdsterrasse mod vandet. Huset indeholder i stueetagen en smuk og velbelyst stue i direkte i sammenhæng med et åbent køkken og direkte udgang til den overdækkede terrasse.


Poolhus med udsigt til Nationalpark Thy udlejes
Stenbjerg, 24 personer, Swimmingpool, Sauna - Videopræsentation
Rummeligt sommerhus med swimmingpool, spabad, sauna og aktiviteter både inde og ude beliggende på stor naturgrund ved Vorupør. I dette hus har I mulighed for at samle hele familien og underholde alle størrelser.


Bondegårds lejlighed
Nykøbing Sjælland / Nykøbing Sj., 4 personer
Stor lys 3-værelses Lejlighed med stor terrasse, stor stue, køkken, badeværelse og to soveværelser. Beliggende på 1. Sal. Udsigt over åbne marker meget tæt på Skærbystrand og Nykøbing Sj.


Charmerende lille perle.
Læsø, Østerby, 6 personer
Dette lille charmerende træ sommerhus ligger på en vidunderlig fredfyldt grund med smukke træer. Huset er småt men har en vidunderlig stemning og beliggenheden tæt på strand og havn gør det til et utroligt attraktivt sted.


Feriehus i første klitrække
Lyngså, 5 personer
87m2 feriehus, bygget i 2008, med overdækket terrasse og en åben terrasse. Feriehuset ligger i første klirrække på en dejlig naturgrund. Der findes en Privat sti ned til stranden.


Feriehus Rojales Alicante Til 6 Personer. Tre soveværelser. Skønt udsigtshus. Smukkeste udsigt over dal og bjerge. Kom til skønne Spanien. Huset ligger på stille og fredelig vej. Huset er i flere etager. Der er gårdhave, terrasse, overdækket terrasse
Rojales, 6 personer - Videopræsentation
Skønt udsigtshus.


Ødegård i fredelige omgivelser - Blekinge
HALLABRO, 5 personer
Ødegaard beliggende på stor ugenert grund med kun 300 meter til søen Tjurken med egen kano. Der er 1800 m til badeplads i Tjurken. Huset har terrasser både mod øst og vest.


Kokkedal Slot Feriehus
Tranum, 44 personer, Swimmingpool, Sauna - Videopræsentation - 1 anmeldelse
Mellem Vesterhavet og Limfjorden udlejes feriehuse fra 4 til 8 senge.


Stor handicapvenlig feriebolig til 20-30 personer i Brøns mellem Skærbæk og Ribe - Vadehavet, Vestjylland, Sønderjylland
Brøns, 30 personer - 1 anmeldelse
Huset er på 480 m2, med 10 soverum. Til 20 personer med opredning op til 30 personer. Huset har tv stue. Og en spisestue på 96 m2, hvor der kan dækkes op til fest og familie komsammen, for op til 100 personer.


Poolhus til 20 personer, spa, sauna, pejs og bålsted
Snøde, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Mit elskede sommerhus med indendørs svimmingpool, sauna, spa, pejs, bålsted, naturgrund, stort køkken, airhockey, bordfodbold og brætspil, 500 meter fra havet, 100 meter til indkøb.


Sommerhus på Sydfyn, børnevenlig strand, godt ørredfiskeri, skov, gedepark m.m.
Helnæs bugten, 6 personer
Skovkrogen - ingen fjern motorvejsstøj, men masser af fuglesang. Plads til 4 voksne og 2 børn. Beliggende i naturskønne omgivelser på Fyn, mellem Faaborg og Assens.


DRØMMEUDSIGT. Områdets flotteste panorama ! Særdeles familieegnet. Fantastisk udsigt over Lillebælt.
Løjt, 5 personer - Videopræsentation
Højt beliggende med panoramaudsigt i topklasse ! Tæt på strande, udendørs swimmingpool, legepladser og alle områdets øvrige aktiviteter. Frit Wi-Fi og Kabel-tv.


Ferielejlighed til 6 personer med fantastisk havudsigt - i Allinge på Nordbornholm
Allinge, 6 personer - Videopræsentation
Dejlig ferielejlighed på 85 m2. Enestående panoramaudsigt over Allinge by og Østersøen fra Gudhjem over Christiansø til Sverige. Stue og køkken ud i ét og 3 soveværelser med hver 2 senge.


Stort handicapvenligt feriehus - 20 sovepladser - opdækning til 60 personer - i Bork Havn, Vestjylland
Bork Havn, 20 personer
Handicapvenligt sommerhus ved Bork Havn - velegnet til kørestolsbrugere og deres plejere. Feriehuset er også velegnet til fx familiesammenkomster, da husarealet er på hele 326 m2 - med plads til 60 gæster i bordopdækning.


Nyrenoveret spa feriehus på 95 m2 ved Limforden
Spøttrup, 6 personer
Dette sommerhus ligger i naturskønne omgivelser ikke langt fra den børnevenlige strand ved Limfjorden. Huset er højt beliggende med delvis udsigt til fjorden.


Dejligt sommerhus i rolige omgivelser ved Aakirkeby, på det sydlige Bornholm nær Broderne og Dueodde.
Aakirkeby / Åkirkeby, 6 personer, Sauna
Billederne taler for sig selv. Kontakt mig endelig hvis du har yderligere spørgsmål. Booking skal forgå vie e-mail eller telefon. Kalender-booking er ikke i brug! Send en mail og jeg svarer hurtigst muligt.


Nyrenoveret sommerhus tæt på badestrand med plads til 8 personer.
Marielyst, 8 personer
For enden af lukket vej ligger dette nyrenoverede sommerhus tæt på fantastisk badestrand. Der er masser af sol på grunden på alle tider af dagen. Huset er indrettet med 3 separate værelser og 1 gennemgangsværelse.


8 KANTET LUKSUSHUS EBELTOFT * nyt MULTIRUM med bla. BOB * POOLBORD * FODBOLDBORD * DART mm.
Ebeltoft, 8 personer, Spabad, Sauna - 1 anmeldelse
EBELTOFT 8-KANTET LUKSUS HUS med fri internet og GRATIS BADELAND. NYHED 2023 Multirum tidl. carport ombygget, så separat rum med varmepumpe. Multirummet består af bla.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Response object error 'ASP 0156 : 80004005'

Header Error

/favoritvis.asp, line 12

The HTTP headers are already written to the client browser. Any HTTP header modifications must be made before writing page content.