sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark
Sommerhuse i Danmark - > Privat sommerhusudlejning

Privat sommerhusudlejning


Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.


Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 14 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.


Poolhus Søndervig

Søndervig, 8 personer, Swimmingpool, Sauna

Dejligt poolhus til 8 personer med wellness afdeling med swimmingpool og infrarød sauna. Huset på 144 m2 er placeret på en stor naturgrund, hvor der fra husets store terresse er udsigt over Ringkøbing Fjord.


Hus med havudsigt 4 personer.

Hasmark, 4 personer, Sauna

Vores, nu desværre mit, sommerhus udlejes. Huset ligger på en strandgrund på 277 m3. Det betyder at stranden er en del af grunden, men der er delvis offentlig adgang.


6 personers sommerhus i Trend nu med fiberbredbånd

Trend, 6 personer

Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


Skønt sommerhus i Ordrup

Ordrup, 6 personer, Spabad

Skønt Sommerhus i Ordrup, Fårevejle, Vestsjælland, Odsherred, med spa, wifi og cromecast. Skønt sommerhus i Ordrup, Fårevejle, Vestsjælland, Odsherred, beliggende i bunden af lukket vej.


Dejligt hus på Rømø, med spa og udendørs sauna.

Rømø, 8 personer, Spabad, Sauna

Fra april 2020 er der 2 badeværelser og udendørs sauna. Sommerhus til 8 personer. Dette typisk danske stråtækte hus ligger i rolige omgivelser for enden af en blind vej.


Lønstrup

Lønstrup, 8 personer, Spabad, Sauna

På Havtornvej finder du et veludstyret sommerhus med direkte udsigt over naturskønne arealer.


Sommerhus Selkær Mølle

Selkær Mølle, 5 personer

Dejlig ugenert beliggende helårsisoleret sommerhus på skøn stor grund. Stor dejlig græsplæne i dejligt naturområde. Køkken / stue på 42 m2 med brændeovn.


14 personers poolhus tæt på Marielyst by og strand

Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Huset er fra 2005 Renoveret i år 2016 Husets 168 m2 ligger på en 1.680 m2 stor naturgrund med mange parkeringspladser på grunden. Der er 350 m til en af landets bedste badestrande.


Strand- Poolhus til 10 personer

Marielyst, 12 personer, Spabad, Sauna

10-12 PERSONERS Spa STRANDFERIEHUS i 1.


Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand

Sdr.Fjand, 6 personer, Sauna

Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygges i foråret 2019. 6 personer og 3 soveværelser. 123 m2 + udestue på 18 m2 4575 m2 grund Luft til vand varmepumpe.


Stillinge Strand

Stillinge Strand, 7 personer, Spabad

Utrolig skønt feriehus i træ, beliggende et stenkast fra børnevenlig badestrand, indkøbs- og spisemuligheder. Opholdsstue. Komb. køkken og hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til træterrasse.


Luksus sommerhus Søndervig

Søndervig, 12 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Stort luksus sommerhus på 220 m² til 12 personer ved Søndervig - Vestkystens Perle. Beliggende i fantastisk natur med rige muligheder for gå- og cykelture.


Energivenligt sommerhus i gå-afstand fra Lønstrup

Lønstrup, 11 personer, Spabad, Sauna

Sommerhuset ligger i rolige omgivelser på 2700 m2 stor grund, der på alle sider er omgivet af lægivende nåletræer. det er opført i 1995 og er løbende blevet renoveret.


Sommerhus med attraktiv beliggenhed på Rømø.

Rømø, 5 personer

Hyggeligt lille træ sommerhus med attraktiv beliggenhed på Rømø, på den vestlige side af Lakolk-vejen. Huset ligger i et af de bedste sommerhus områder.


Henne Strand, 8 personer, Spabad, Sauna


Sommerhus med havudsigt

Blaavand, 6 personer, Sauna

Hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser kun 150m fra Vesterhavet. Havudsigt fra både stuen og 1. salen. Badeværelse med bruser, sauna og vaskemaskine.


Sommerhus i gåafstand fra Skallerup Seaside Resort

Skallerup, 8 personer, Spabad, Sauna

Sommerhuset er på 93 m2 og har en særdeles god beliggenhed på en 2700 m2 stor grund. Foran sommerhuset er der en fredet slugt, og bag sommerhuset er det et stort ubebygget fællesareal.


Sommerhus Dronningmølle

Dronningmølle, 4 personer

Dronningmølle - dejligt fritidshus opført i 1977, 4 sengepladser. 500 meter til havet. Dejligt gedigent træhus med skøn have, bygget i 1977 og løbende vedligeholdt.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter