Ferienhaus Dänemark  

Privat sommerhusudlejning


Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.


Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Vester Husby, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 12 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.


Poolhus Søndervig

Søndervig, 8 personer, Swimmingpool, Sauna

Dejligt poolhus til 8 personer med wellness afdeling med swimmingpool og infrarød sauna. Huset på 144 m2 er placeret på en stor naturgrund, hvor der fra husets store terresse er udsigt over Ringkøbing Fjord.


Hyggeligt sommerhus tæt på vandet

Hårbølle Bro 25, 4792 Askeby, 4 personer

Hyggeligt sommerhus med to værelser (4 sengepladser), stue og køkken til leje ved Hårbølle Bro på Vestmøn (50 meter fra vandet).


Sj.Odde 8 pers. Overby Lyng.

Sjællands Odde, 8 personer

Dejligt lyst sommerhus med stor træterrasse, hvor der er læ og sol hele dagen, 150 m fra badestrand.. Huset er beliggende på stor ugenert grund for enden af lukket vej.


Tilbage til 70´erne

Landsende, Rømø, 4 personer

Sommerhus bygget i 70´erne, hvor kun badeværelset renoveret. Fire senge fordelt på to værelser med to enkelte senge og en dobbeltseng, samt en sammenklappelig babyseng.


6 personers sommerhus i Trend.

Trend, 6 personer

Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.


Lyngså - Sommerhus 100 m. fra havet

Hannesvej 5, Lyngså, 9300 Sæby, 6 personer

71 m2 sommerhus i Lyngså bygget i 1997. Sommerhuset er bygget på naturgrund og har 3 terrasser (morgen-, eftermiddag- og aftenterrasse). Huset har plads til 6 personer.


Skønt sommerhus i Tisvildeleje

TIsvildeleje, 10 personer

Super dejligt sommerhus i centrum af Tisvildeleje udlejes. 90m2 ny renoveret sommerhus indeholdende rigtig stort nyt køkken/alrum med opvaskemaskine, pejs og spisebord til 10-12 personer.


Hyggeligt privat sommerhus ved Vesterhavet

Hvide Sande, Bjerregaard, 6 personer

Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer. Køkkenet indeholder komfur m/ovn, opvaskemaskine, samt køleskab.


Dejligt sommerhus direkte til stranden

Svalen , 6 personer

Meget lækkert, charmerende og personligt sommerhus beliggende på en stor ugenert grund med mulighed for masser af sol og læ samt direkte til en af landets bedste Badestrande.


Hyggelig feriehus ved Vesterhavet

Thyborøn, 6 personer

• 150 m til havet • 4 soverum • Areal: 140 m² • Rummelig byhus, centralt beliggende i den ældre bydel af fiskeri og turist byen Thyborøn.


Dejligt 6 pers. familie sommerhus 180 m fra vandet

Varbjerg, 6 personer

Skønt sommerhus (totalrenoveret 2017) på 65 m2, beliggende på 810 m2 stor grund i børnevenligt område med lukket vænge og kun 180 meter fra dejlig badestrand.


Sommerhus Kerteminde / Langø / Fyn

Langø, 4 personer

Bjælkehytte på Hindsholm, Nordøstfyn, med en fantastisk beliggenhed direkte ved fredet naturområde og fra terrassen er der udsigt over vandet.


Stillinge Strand

Stillinge Strand, 10 personer

EBK feriehus i træ fra 1995 , beliggende et stenkast fra børnevenlig badestrand, indkøbs- og spisemuligheder. Opholdsstue. Komb. køkken og hyggelig opholdsstue med pille-brændeovn og udgang til træterrasse.


Skønt beliggende charmende sommerhus Ordrup strand

Ordrup, 5 personer

attraktivt sommerhus beliggende ved Ordrup, sejerøbugten og tæt på strand. Attraktivt sommerhus tæt på strand og med masse af sommerhushygge, beliggende skønt i naturskønne omgivelser.


Sommerhus Ristinge Langeland

Ristinge, 8 personer, Spabad, Sauna

Stort, dejligt og familievenligt sommerhus fra 2012 udlejes på Langeland - Risting Hovedhuset er ca. 141 m2 og annekset er ca. 35 m2. Grunden er ca.


Stillinge Strand

Stillinge Strand, 7 personer, Spabad

Utrolig skønt feriehus i træ, beliggende et stenkast fra børnevenlig badestrand, indkøbs- og spisemuligheder. Opholdsstue. Komb. køkken og hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til træterrasse.


Sommerhus i Skovgårde

Skovgårde, Fjellerup, 6 personer

Nyrenoveret sommerhus med unik beliggenhed i 1. række mod Kattegat i Skovgårde. Stor naturgrund med egen sti til meget fin badestrand. Mulighed for lystfiskeri.


Tornby

Tornby, 6 personer, Sauna

Sommerhus ved Tornby med sauna beliggende på naturgrund, ca 500 m fra stranden, Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser 2 med dobbelt seng og 1 med køjeseng.


Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter