sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Ferieboliger i udlandetCosta Del Sol i Miraflores Spanien, ferielejlighed 300 meter fra stranden
, 4 personer
Tourist licence - VFT/MA/-01121 Lækker renoveret ferie lejlighed på solkysten, Miraflores ca. 30 km fra Malaga lufthavn. Lejligheden er beliggende på 1 sal med en overdækket terasse på 22 m2 med udsigt til Middelhavet, KUN 300 meter fra vandet.


Ødegårdsperle i Hallandskoven, med 3 minutter til fiske sø og 5 minutters kørsel til badesø.
Långaryd,, 15 personer - Videopræsentation
Smukt beliggende "ødegård", som ligger på en 5000 m2 grund i et kuperet skov-terræn. - 14 sengepladser. - Velegnet til 2 familier. Varmekilde: Lukket pejs + jordvarme.


Feriebolig med have og svömmebad, Pézenas, Frankrig Pris fra €330
Pézenas, 4 personer, Swimmingpool
Den charmerende feriebolig med egen terasse, have og parkeringsplads, ligger i udkanten af den spændende, kunstneriske og historiske middelalderby, Pézénas.


Ferielejlighed med have , sw/pool i Sydfrankrig. Pris fra €380
Pézenas, 5 personer, Swimmingpool
Den store ferie lejlighed på 80 m2 i to etager ligger med udsigt over den spændende, kunstneriske og historiske middelalderby, Pézénas. Lejligheden har egen have og parkeringsplads.


Villa i Umbrien til 8 + 1 personer, Stor privat pool og pragtfuld udsigt !
Quadro, Perugia, Italien, 9 personer - Videopræsentation
Fritliggende stenhus belliggende på 3480 m2 grund – stor græsplæne. Bygget I typisk Umbrisk stil: Facade i kampesten, spær i kastanietræ, terracotta klinker på gulv og loft, skodder for vinduerne.


HOLDA Helt FERIE - Sortehavet i Bulgarien! - 50M til stranden - 6 pers. Lejlighed på 100m2
Obzor, 6 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna - Videopræsentation
BOOK SOMMERFERIEN NU!! Her får du prisbillig luksus ferie med sol, strand, varme, fittness, wellness og absolut alt hvad man tænker på er lige ved hånden.


Ferie lejlighed på 110 m2 i Vest Tyrkiet, strand 400 m, 3 soveværelser, pool, med fantastisk udsigt
Menderes, 6 personer, Swimmingpool
Besøg det Tyrkiske ferie paradis Özdere, idet vestlige Tyrkiet og bo i en lækker penthouse lejlighed med en smuk udsigt og tæt ved dejlig sandstrand. Lejligheden ligger i et stille og lille hyggeligt kompleks, med svimming pool.


Malaga - El Palo - Badestrand, havudsigt og charmerende storby
Malaga, 4 personer - 1 anmeldelse
Gør som New York Times anbefaler og besøg Malaga. Besøg nogle af Malagas mange hotte museer som Picasso Museet, Centre Pompidou eller et af de mange andre.


Costa del sol, Fuengirola. Ferielejlighed gåafstand til strand, stor balkon, havudsigt, lækker stor sandstrand offentlig transport s-tog eller bus
Fuengirola, 6 personer
4 - 6 personers ferielejlighed 93kvm + stor altan 18 kvm med havudsigt, stor stue med havudsigt indrettet med skandinaviske møbler, mulighed for 2 ekstra opredninger.


Total renoveret byens bedste beliggenhed i ALCUDIA på MALLORCA
Alcudia, 4 personer, Swimmingpool - 1 anmeldelse
APARTAMENTOS SIESTA ALCUDIA HOTEL Avinguda Pere Mas i Reus, 23, 07-400 Alcudia Vi hjælper gerne med fly biletter / afgange etc. og transport til hotel med BUS ELLER BIL LEJE, Vi hjælper også gerne med info omkring området.


Malaga - Fuengirola, 2-værelses lejlighed 70 kvm til max. 4 personer, 16 kvm altan,
Fuengirola, 4 personer, Swimmingpool
Fuengirola / Los Bolices. 2-værelses lejlighed. 70 kvm, ny renoveret lejlighed fordelt på 1 stor soveværelse og opredning til 2 i stuen. Lejligheden er moderne indrettet og med fuldt udstyret køkken.


Ligurien, Camogli. Tæt ved strand og et stenkast fra natur reservatet ved Portofino i den lille fisk
Camogli, 3 personer
Med udsigt til Portofino-bjerget og San Rocco. Beliggende 2 minutters gang fra den kommunale swimmingpool, 5 minutters gang til en lille bar og restaurant, 10/15 minutters gang langs en sti til Camogli station, hovedgaden og stranden.


Sommerhus i det sydlige Sverige nær søer Østersøen
Jämshög, 5 personer
110m² sommerhus med 3 soveværelser Den ideelle beliggenhed med nærhed til Østersøen for at udforske det sydlige Sverige, let tilgængelig på 1,5 times kørsel via Øresundsbroen på E22 Huset har en stor stue med åben spiseplads, badeværelse med bruser.


Landsbyhus i VAR Provence på 85 m² til 4 personer
Châteaudouble, 4 personer
Et dejligt feriehus til 4 personer, tæt på Cannes og Frejus / St. Raphael. Huset ligger lige overfor fontainen i byen Chateaudouble, som er en lille lokal fransk landsby.


Lej bolig i Hua Hin Thailand, stor hjørne lejlighed med havudsigt 2 balkoner, 3 soveværelser+ 2 bad
, 6 personer, Swimmingpool, Spabad
En dejlig lejlighed på 174 m2 og tre balkoner. Lejligheden består af et åbent opholdsstue- og køkkenmiljø i moderne stil. Tre store soveværelser med udgang til egen balkon.


Småland 150 km fra Helsingborg, 6 sovepladser, i skov nær sø udlejes
Sunnerå, 6 personer, Sauna
Dejlig ødegård med atmosfære. Ligger i rolige omgivelser i skov og tæt på store søer, 700 m til den nærmeste. Der er 2 kanoer til huset og ca 5 cykler dog uden ansvar for deres funktion.


Ferielejlighed Harzen - Hahnenklee Goslar - 5 personer - 40 kvm + altan
Goslar, 5 personer
Ferielejligheden, som er en del af Hahnenklee Feriepark, ligger i kurbyen Hahnenklee i den nordlige del af Harzen. Kun 4 timer fra den danske grænse og kun 15 km.


Funky nyrenoveret lejlighed
Ixelles, Bruxelles, 4 personer
Velbeliggende og nyrenoveret lejlighed på Rue de la Concorde i Ixelles, mellem Ave. Luiza og Chaussee d’Ixelles, 8 min’s gang fra metro, tæt v. Indkøb og livlige pladser.


Idyllisk sommertorp i Blekinge
Hallabro, 10 personer
Sommerhus udlejes på ugebasis eller forlænget weekend. Sommerhuset ligger i nærheden af Hallabro midt mellem Tingsryd og Ronneby. Det ligger helt for sig selv midt i skoven, så ønsker du fred og ro er det her det rigtige sted.


Landsbyhus i sydfrankrig. Se flere billeder.
Ribaute, Langue Doc Rousillon, 8 personer
Hus i lille landsby ca. 40 km fra Middelhavet. Huset er i 2 plan med 6-8 sovepladser og et stort køkken/alrum. Tilhørende overdækket gård med havemøbler o.aAfgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Response object error 'ASP 0156 : 80004005'

Header Error

/favoritvis.asp, line 11

The HTTP headers are already written to the client browser. Any HTTP header modifications must be made before writing page content.