sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Ferieboliger i udlandetSkøn ødegård med bålhytte og båd
Småland, Sverige, 8 personer
Ødegården er renoveret med terrasse og bålhytte med udsigt over den lille “sø” i haven. Med fire brændeovne er Lönshult det perfekte getaway både om vinteren og om sommeren.


Ødegård ved sø i Småland
, 8 personer
Ødegården ligger 110 km fra Helsingborg. Den er total renoveret med ny vandboring, badeværelse, køkken og elinstallationer, med respekt for den næsten 200 år gamle ødegård.


Lækker ferielejlighed på Costa Del Sol i Miraflore
Fuengirola og Marbella, 4 personer, Swimmingpool
Tourist licence - VFT/MA/-01121 Lækker renoveret ferie lejlighed på solkysten, Miraflores ca. 30 km fra Malaga lufthavn. Lejligheden er beliggende på 1 sal med en overdækket terasse på 22 m2 med udsigt til Middelhavet, KUN 300 meter fra vandet.


Ferielejlighed med have , sw/pool i Sydfrankrig.
Beziers, 5 personer, Swimmingpool
Den store ferie lejlighed på 80 m2 i to etager ligger med udsigt over den spændende, kunstneriske og historiske middelalderby, Pézénas. Lejligheden har egen have og parkeringsplads.


Feriebolig med have og svömmebad, Pézenas, Frankri
Beziers , 4 personer, Swimmingpool
Den charmerende feriebolig med egen terasse, have og parkeringsplads, ligger i udkanten af den spændende, kunstneriske og historiske middelalderby, Pézénas.


Total renoveret byens bedste beliggenhed i ALCUDIA
Alcudia , 4 personer, Swimmingpool
APARTAMENTOS SIESTA ALCUDIA HOTEL Avinguda Pere Mas i Reus, 23, 07-400 Alcudia Vi hjælper gerne med fly biletter / afgange etc. og transport til hotel med BUS ELLER BIL LEJE, Vi hjælper også gerne med info omkring området.


Spansk Feriebolig i Gran Alacant pris fra kr. 3.8
Alicante 15 km, 6 personer, Swimmingpool
Vi udlejer vores private sommerbolig med 6 sovepladser en del af året - fra kr. 500 pr. døgn incl. vand, el. aircondition, sengetøj og håndklæder - se mere på www.c


Hus nära ASTRID LINDGRENS VÄRLD i Småland modern 8
3 km, 8 personer
Besök ASTRID LINDGRENS VÄRLD Vimmerby ,modern stuga ledig 8 bäddar i Lönneberga,100 kvm 4 rok, nyrustat badrum med tvättmaskin, kyl, frys, micro, TV o DVD,fibernät 100/100 Telias 22 kanaler.


Ødegårdsperle i Hallandskoven, med 3 minutter til
Hyltebruk, 15 personer
Smukt beliggende "ødegård", som ligger på en 5000 m2 grund i et kuperet skov-terræn. - 14 sengepladser. - Velegnet til 2 familier. Varmekilde: Lukket pejs + jordvarme.


VILLA I SYDSPANIEN
Andalusien, 8 personer, Swimmingpool
Vi udlejer vores dejlige villa "Casa Bella Vista", som ligger ca 35 km øst for Malaga Lejepriser fra 4.350.- til8.900.- per uge Huset er fredeligt beliggende i "bjergene" oven over den lille landsby Archez.


Sommerhus i det sydlige Sverige nær søer Østersøen
Olofström, 6 personer
110m² sommerhus med 3 soveværelser Den ideelle beliggenhed med nærhed til Østersøen for at udforske det sydlige Sverige, let tilgængelig på 1,5 times kørsel via Øresundsbroen på E22 Huset har en stor stue med åben spiseplads, badeværelse med bruser.


Sverige: Poolhus 18 personer
Öland, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Meget stort poolhus med plads til op til 18 personer ( 275m2 ). I poolafdelingen er der udover den store pool også en lille børnepool samt spabad og sauna.


Costa del sol, Fuengirola. Ferielejlighed gåafstan
Fuengirola, 6 personer, Swimmingpool
4 - 6 personers ferielejlighed 93kvm + stor altan 18 kvm med havudsigt, stor stue med havudsigt indrettet med skandinaviske møbler, mulighed for 2 ekstra opredninger.


Lækker lejlighed i La Ciotat, Provence-Alpes-Côte
, 6 personer
Ferie i Provence og Côte d’Azur kan nydes i lækker lejlighed i La Ciotat med perfekt beliggenhed. Det er en 3 værelses lejlighed på ca. 60 m2, beliggende på 1.


Sverige : Poolhus 14 personer
Öland, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort nyere poolhus med plads til op til 14 personer i 7 soveværelser. Huset indeholder meget stor poolafdeling med 30 m2 pool med svømmetræner, lille børnepool, meget stort spabad samt sauna.


Ferielejlighed på Vestkrata
Galatsa Odos Irinis 247,app.2, 6 personer
Vestkreta. - Lækker lejlighed med 4-6 faste sovepladser. Nordisk stil i græsk miljø. Lejligheden ligger i en gammel olivenlund ved landsbyen Galatas, ca.


Sommerhus i Sverige med SPA
Ljungby, smaland, 6 personer, Sauna
Moderne hus i en lille landsby (150 indbyggere). Ny træfyret sauna med udendørs plads lige ved vandet. Der er også et stort grillområde på stedet.


Stor duplex lejlighed 296 m2 med direkte pooladgan
Alanya, 9 personer, Swimmingpool
Denne lejlighed er velegnet til 8-10 personer, og ligger i et kompleks, hvor intet mangler. Lejligheden består af 2 etager der indeholder Masterbedroom med eget badeværelse og terasse, 3 værelser, stor stue/køkken alrum og 3 badeværelser.


Ferie lejlighed på 110 m2 i Vest Tyrkiet, strand 4
Izmir, 6 personer, Swimmingpool
Besøg det Tyrkiske ferie paradis Özdere, idet vestlige Tyrkiet og bo i en lækker penthouse lejlighed med en smuk udsigt og tæt ved dejlig sandstrand. Lejligheden ligger i et stille og lille hyggeligt kompleks, med svimming pool.


Fantastisk havudsigt i Selce, Kroatien
Rijeka, 6 personer
Nyd din ferie i vores dejlige lejlighed. Kun 15 meter til havet - så slap af med den fantastiske udsigt og den beroligende lyd af havet. Havet er krystalklart og dejligt forfriskende.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter