sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Ferieboliger i udlandetTotal renoveret byens bedste beliggenhed i ALCUDIA
Alcudia , 4 personer, Swimmingpool
APARTAMENTOS SIESTA ALCUDIA HOTEL Avinguda Pere Mas i Reus, 23, 07-400 Alcudia Vi hjælper gerne med fly biletter / afgange etc. og transport til hotel med BUS ELLER BIL LEJE, Vi hjælper også gerne med info omkring området.


Renoveret Mangård i Småland
10000, 8 personer
Beliggenhed: Huset ligger i Hökhult (57.293137, 14.878886), 300 km fra København, i det smålandske højland, 285 m højde, på en 2800 m² stor grund med større træer og græs som klippes/holdes af en automower.


Spansk Feriebolig i Gran Alacant pris fra kr. 3.8
Alicante 15 km, 6 personer, Swimmingpool
Vi udlejer vores private sommerbolig med 6 sovepladser en del af året - fra kr. 500 pr. døgn incl. vand, el. aircondition, sengetøj og håndklæder - se mere på www.c


Hus nära ASTRID LINDGRENS VÄRLD i Småland modern 8
3 km, 8 personer
Besök ASTRID LINDGRENS VÄRLD Vimmerby ,modern stuga ledig 8 bäddar i Lönneberga,100 kvm 4 rok, nyrustat badrum med tvättmaskin, kyl, frys, micro, TV o DVD,fibernät 100/100 Telias 22 kanaler.


Sommerhus i det sydlige Sverige nær søer Østersøen
Olofström, 5 personer
105m² sommerhus med 3 soveværelser Den ideelle beliggenhed med nærhed til Østersøen for at udforske det sydlige Sverige, let tilgængelig på 1,5 times kørsel via Øresundsbroen på E22 Huset har en stor stue med åben spiseplads, badeværelse med bruser.


Sverige: Poolhus 18 personer
Öland, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Meget stort poolhus med plads til op til 18 personer ( 275m2 ). I poolafdelingen er der udover den store pool også en lille børnepool samt spabad og sauna.


Costa del sol, Fuengirola. Ferielejlighed gåafstan
Fuengirola, 6 personer, Swimmingpool
4 - 6 personers ferielejlighed 93kvm + stor altan 18 kvm med havudsigt, stor stue med havudsigt indrettet med skandinaviske møbler, mulighed for 2 ekstra opredninger.


Lækker lejlighed i La Ciotat, Provence-Alpes-Côte
, 6 personer
Ferie i Provence og Côte d’Azur kan nydes i lækker lejlighed i La Ciotat med perfekt beliggenhed. Det er en 3 værelses lejlighed på ca. 60 m2, beliggende på 1.


Fransk pool hus
Bargemon, 11 personer, Swimmingpool
Stort ældre sommerhus i Bargemon i Frankrig udlejes privat. Lukket grund med privat parkering og stor pool. Plads til 8 voksne og 2-3 børn . For yderligere info kontakt mona@5xchristensen.d


Sverige : Poolhus 14 personer
Öland, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort nyere poolhus med plads til op til 14 personer i 7 soveværelser. Huset indeholder meget stor poolafdeling med 30 m2 pool med svømmetræner, lille børnepool, meget stort spabad samt sauna.


Ferielejlighed på Vestkrata
Galatsa Odos Irinis 247,app.2, 6 personer
Vestkreta. - Lækker lejlighed med 4-6 faste sovepladser. Nordisk stil i græsk miljø. Lejligheden ligger i en gammel olivenlund ved landsbyen Galatas, ca.


Sommerhus i Sverige med SPA
Ljungby, smaland, 6 personer, Sauna
Moderne hus i en lille landsby (150 indbyggere). Ny træfyret sauna med udendørs plads lige ved vandet. Der er også et stort grillområde på stedet.


Fantastisk havudsigt i Selce, Kroatien
Rijeka, 6 personer
Nyd din ferie i vores dejlige lejlighed. Kun 15 meter til havet - så slap af med den fantastiske udsigt og den beroligende lyd af havet. Havet er krystalklart og dejligt forfriskende.


Ferielejlighed Harzen - Hahnenklee Goslar - 5 pers
Hahnenklee, 5 personer
Ferielejligheden, som er en del af Hahnenklee Feriepark, ligger i kurbyen Hahnenklee i den nordlige del af Harzen. Kun 4 timer fra den danske grænse og kun 15 km.


Feriehus Novamar Gran Alacant Alicante Costa Blanc
Alicante og Santa Pola og Elche., 6 personer, Swimmingpool
Huset har tre soveværelser to badeværelser det ene på 1 sal Hyggelig stue med Tv og åbent køkkenet. Der er en vaskemaskine. Stor fælles swimningpool i gården.


Smultrons torpet
, 4 personer
Hyggelig smukt beliggende lille ödegård/torp i Småland( 1 km skogsväg) tät på kalmar & Öland. Huset ligger i kanten af skoven og ca 150 m fra typ privat strand med badebro i natur smuk stor sö.


Provence / Vence - hus med pool. Tæt ved Nice / Ca
Vence, 5 personer, Swimmingpool
Sommerhus, Provence-Alpes-Côte dAzur, Vence, 2 soveværelse(r), 5 soveplads(er), 55 kvm. solrig terrasse, pool, børnebassin, tv, internet, 6000m. til strand.


St. Nabban feriehus - midt i naturen, 10 min. fra
Gnosjö, 14 personer, Sauna
St. Nabban ligger 3 timers kørsel fra København og 1 ½ time fra Göteborg og Varberg. Området hedder Nissafors ved Hestra i hjertet af Småland, 10 min.


Hus (8 senge) ved Kvittfjell, Skeikampen og Hafjel
Hafjell, 8 personer, Sauna
Vores feriehus ligger i Tretten (Sør-tretten veien 152) midt i skisports smørhullet mellem Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen. Smukt beliggende fritidshus(helårs) med plads til 8 personer på solsiden af Tretten, 30 km nord for Lillehammer.


Ødegård nær Elmhult i Sverige. 120 km fra Helsingb
Elmhult, 8 personer
Huset er beliggende i skov, 100 m. fra offentlig vej. Gåafstand til fiskesø. 3 km til Helgeå og badesø. 8 km til Elmhult. Huset har 2 store stuer, soveværelse, det gamle hyggelige køkken med bla.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter