sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Ferieboliger i udlandetSkøn ødegård med bålhytte og båd
Småland, Sverige, 8 personer
Ødegården er renoveret med terrasse og bålhytte med udsigt over den lille “sø” i haven. Med fire brændeovne er Lönshult det perfekte getaway både om vinteren og om sommeren.


Ødegård ved sø i Småland
, 8 personer
Ødegården ligger 110 km fra Helsingborg. Den er total renoveret med ny vandboring, badeværelse, køkken og elinstallationer, med respekt for den næsten 200 år gamle ødegård.


Costa Del Sol i Miraflores Spanien, ferielejlighed 300 meter fra stranden
, 4 personer, Swimmingpool
Tourist licence - VFT/MA/-01121 Lækker renoveret ferie lejlighed på solkysten, Miraflores ca. 30 km fra Malaga lufthavn. Lejligheden er beliggende på 1 sal med en overdækket terasse på 22 m2 med udsigt til Middelhavet, KUN 300 meter fra vandet.


Ferielejlighed med have , sw/pool i Sydfrankrig. Pris fra €380
Pézenas, 5 personer, Swimmingpool
Den store ferie lejlighed på 80 m2 i to etager ligger med udsigt over den spændende, kunstneriske og historiske middelalderby, Pézénas. Lejligheden har egen have og parkeringsplads.


Feriebolig med have og svömmebad, Pézenas, Frankrig Pris fra €330
Pézenas, 4 personer, Swimmingpool
Den charmerende feriebolig med egen terasse, have og parkeringsplads, ligger i udkanten af den spændende, kunstneriske og historiske middelalderby, Pézénas.


Total renoveret byens bedste beliggenhed i ALCUDIA på MALLORCA
Alcudia, 4 personer, Swimmingpool
APARTAMENTOS SIESTA ALCUDIA HOTEL Avinguda Pere Mas i Reus, 23, 07-400 Alcudia Vi hjælper gerne med fly biletter / afgange etc. og transport til hotel med BUS ELLER BIL LEJE, Vi hjælper også gerne med info omkring området.


Ødegårdsperle i Hallandskoven, med 3 minutter til fiske sø og 5 minutters kørsel til badesø.
Långaryd,, 15 personer
Smukt beliggende "ødegård", som ligger på en 5000 m2 grund i et kuperet skov-terræn. - 14 sengepladser. - Velegnet til 2 familier. Varmekilde: Lukket pejs + jordvarme.


Landsbyhus i VAR Provence på 85 m² til 4 personer
Châteaudouble, 4 personer
Et dejligt feriehus til 4 personer, tæt på Cannes og Frejus / St. Raphael. Huset ligger lige overfor fontainen i byen Chateaudouble, som er en lille lokal fransk landsby.


HOLDA Helt FERIE - Sortehavet i Bulgarien! - 50M til stranden - 6 pers. Lejlighed på 100m2
Obzor, 6 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
BOOK SOMMERFERIEN NU!! Her får du prisbillig luksus ferie med sol, strand, varme, fittness, wellness og absolut alt hvad man tænker på er lige ved hånden.


VILLA I SYDSPANIEN
Andalusien, 8 personer, Swimmingpool
Vi udlejer vores dejlige villa "Casa Bella Vista", som ligger ca 35 km øst for Malaga Lejepriser fra 4.350.- til8.900.- per uge Huset er fredeligt beliggende i "bjergene" oven over den lille landsby Archez.


Sommerhus i det sydlige Sverige nær søer Østersøen
Olofström, 6 personer
110m² sommerhus med 3 soveværelser Den ideelle beliggenhed med nærhed til Østersøen for at udforske det sydlige Sverige, let tilgængelig på 1,5 times kørsel via Øresundsbroen på E22 Huset har en stor stue med åben spiseplads, badeværelse med bruser.


Sverige: Poolhus 18 personer
Øland, 18 personer, Swimmingpool, Sauna
Meget stort poolhus med plads til op til 18 personer ( 275m2 ). I poolafdelingen er der udover den store pool også en lille børnepool samt spabad og sauna.


Costa del sol, Fuengirola. Ferielejlighed gåafstan
Fuengirola, 6 personer, Swimmingpool
4 - 6 personers ferielejlighed 93kvm + stor altan 18 kvm med havudsigt, stor stue med havudsigt indrettet med skandinaviske møbler, mulighed for 2 ekstra opredninger.


Sverige : Poolhus 14 personer
Øland, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort nyere poolhus med plads til op til 14 personer i 7 soveværelser. Huset indeholder meget stor poolafdeling med 30 m2 pool med svømmetræner, lille børnepool, meget stort spabad samt sauna.


Ferielejlighed på Vestkrata
Galatsa Odos Irinis 247,app.2, 6 personer
Vestkreta. - Lækker lejlighed med 4-6 faste sovepladser. Nordisk stil i græsk miljø. Lejligheden ligger i en gammel olivenlund ved landsbyen Galatas, ca.


Sommerhus i Sverige med SPA
Ljungby, smaland, 6 personer, Sauna
Moderne hus i en lille landsby (150 indbyggere). Ny træfyret sauna med udendørs plads lige ved vandet. Der er også et stort grillområde på stedet.


Feriehus (Finca Isabel) udlejes i Sydspanien, Cómpeta/Málaga.
, 10 personer, Swimmingpool
Skønt sommerhus ”Finca Isabel” med plads til 10 personer udlejes ved byen Cómpeta (Málaga). Finca Isabel er et drømmehus, der ligger i det fantastiske Andalusien.


Sommerhus i Skåne på Hallandsåsen, Örkelljunga/Fasalt udlejes
Örkelljunga, 8 personer, Swimmingpool
Skønt beliggende sommerhus oppe på Hallandsåsen i Skåne udlejes. Huset er på 120 m2 + anneks på 30 m2. Selve huset har 2 soverum - hver med dobbeltsenge, i alt 4 sovepladser.


Berlin ferielejlighed i Friedrichshain, se www.kogut1.mono.net
Berlin, 4 personer
Dejlig lys lejlighed med sydvendte vinduer,fransk altan, 50 km2. Stue med sovesofa 140cm, Ikea Karlstad og soveværelse med boxseng, 140cm. Køkken og stue i et , der er franske døre til gangen, blændet for kig.


Skøn udsigts-villa, nær St. Tropez, Cote d´Azur, max. 6 pers.
La Londe-les-Maures, 6 personer, Swimmingpool
Nymoderniseret skøn luksus/udsigtsvilla på 84 m2. Ligger i smukt område/lukket ejerforening med lækker swimmingpool. Villaen er udstyret til 6 pers. 2 Terasser, udsigt til Middelhavet fra top terasse.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter