sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Privat sommerhusudlejning

Ferieboliger BornholmFerielejlighed til 4 personer med skøn havudsigt - Allinge på Nordbornholm
Allinge, 4 personer
Skøn ferielejlighed på 60 m2 med fantastisk panoramaudsigt over Østersøen fra Gudhjem over Christiansø til Sverige. Smukt beliggende over Allinge by. Stue og køkken ud i ét og 2 soveværelser med hver 2 senge.


Ferielejlighed til 6 personer med fantastisk havudsigt - i Allinge på Nordbornholm
Allinge, 6 personer
Dejlig ferielejlighed på 85 m2. Enestående panoramaudsigt over Allinge by og Østersøen fra Gudhjem over Christiansø til Sverige. Stue og køkken ud i ét og 3 soveværelser med hver 2 senge.


Dejligt sommerhus i rolige omgivelser ved Aakirkeby, på det sydlige Bornholm nær Broderne og Dueodde.
Aakirkeby / Åkirkeby, 5 personer, Sauna
Billederne taler for sig selv. Kontakt mig endelig hvis du har yderligere spørgsmål. Booking skal forgå vie e-mail eller telefon. Kalender-booking er ikke i brug! Send en mail og jeg svarer hurtigst muligt.


Vinbonden har havudsigt i den skønneste natur. Vinbonden er en del af ParkgolfBornholm.dk, som benyttes gratis af de boende gæster. Parkgolf er familiegolf med lidt større hulle, større køller og større bolde. Fodboldgolf er her også.
Gudhjem, 6 personer, Sauna
Vinbonden ligger i skønne omgivelser, som er en del af ParkgolfBornholm.dk med tilhørende vinmark. Der er en pragtfuld udsigt til natur og over havet til Gudhjem.


Ferielejlighed i Rønnes centrum.
Rønne, 2 personer
Ferielejlighed i Rønnes centrum for 2 personer.


Gudhjemboen med fantastisk havudsigt til Gudhjem og naturen. Solpaneler på tager gør opholdet bæredygtigt.
Gudhjem, 8 personer
Nyligt restaureret, med amerikansk køleskab, m/isterningmaskine, mikroovn osv. Lejligheden er fuldt udstyret. Der er egen terrasse foran huset med gasgrill.


Havudsigt i Snogebæk 100 m fra Balka strand og 200 m fra Snogebæk havn.
Snogebæk, 6 personer, Sauna
Her bor du midt i fiskerlejet Snogebæk, hvor der er 100 m til den børnevenlige Balka strand og der er 200 m til badefaciliteterne på Snogebækhavn, hvor du har gratis adgang til fællessauna.


Bornholm
Rønne, 8 personer
Nu er det ved at være tid til at tænke på forlængede week-ender og ferie i 2023 der er stadig ledige uger og week-ender , så kom og nyd den herlige natur, skov, farverne og ikke mindst stranden, som ligger få hundrede meter fra huset, det er storslået.


Sommerhus i Sandkås-Tejn på Bornholm med flot havudsigt
Allinge, 3 personer
Terrasse med panorama udsigt. Ligger direkte ud til klippe-kysten med sti til Sandkås sandstrand og Tejn havn. 2 soveværelser (1 med 2 senge og 1 med 1 seng), køkken og bad.


Sommerhus på Nord Bornholm - tæt på den gamle borg Hammershus
Hasle, 8 personer
Sommerhus Bornholm Idyllisk beliggende hus med havkig i naturskønne omgivelser med mark og skov. 2 km fra Vang fiskerleje 4 km til den gamle borg Hammershus 5 km til rigtig dejlig badestrand/og indkøbsmuligheder i Allinge Sandvig.


Bornholm, Gudhjem ved havet og badestrand. lejes ud fra midt April til November
Gudhjem, 4 personer
Sommerhuset ligger midt i Salene Bugt, meget flot udsigt over hele bugten helt til Hammeren. Der er ca. 15 minutter at gå til Gudhjem, ad den smukke strandsti.


Ferielejlighed med havudsigt, til 5 personer - mellem Gudhjem og Svaneke
Gudhjem, 5 personer
Dejlig lejlighed i 2 plan, i den vestlige del af stuehuset på en gård Lejligheden er beliggende med skøn udsigt over Østersøen og til Christiansø. Stueplan: Opholdsstue/spisestue, åbent køkken med elkomfur, køleskab/fryser.


Skovløberhus i Almindingen ved Aakirkeby på Bornholm - fantastisk sommerhus midt på solskinsøen
Aakirkeby / Åkirkeby, 8 personer
Vallingebjerghus er et charmerende nyrenoveret skovløberhus fra 1835. Huset ligger i Almindingen, omgivet af mark og skov med bilfri grusvej, kun tilgængelig for cyklister og biler til huset.


Søg på sologstrand.dk hus nr. 95-6553
Hasle, 4 personer
Med skøn havudsigt ligger dette nydelige og velindrettede rækkehus i Hasle Marina med direkte adgang til et hyggeligt maritimt miljø med små fiskerbåde og joller, sandstrand og bademiljø med sauna.


Sommerhus med Bornholms bedste havudsigt - ved Årsdale mellem Nexø og Svaneke
Svaneke, 4 personer
Huset ligger med udsigt fra stuen og terrasse ned over klipperne ved Svenskehavn 3½ km nord for Nexø. Du kan fiske og bade fra klipperne på grunden.


Sommerhus til 4 personer på Bornholm, nær Svaneke
Svaneke, 6 personer
Huset er på 130 m2. Lejes for minimum 1 uge, med skiftedag søndag fra kl. 15 til søndag kl. 9. På 1ste sal er der 3 soveværelser med dobbeltsenge i dem alle.


Lille paradis og getaway i den vilde bornholmske natur ved havet, Gudhjem
Gudhjem, 3 personer
Lillebo hedder vores sommerhus der indbyder dig til det enkelte liv på Bornholm i tæt kontakt til naturen. Lillebo er et rustikt træhus fra 1935, et lille paradis for dig som værdsætter det enkelte liv nær havet, klipper, skov og fri natur.


Sommerhus på Dueodde, i rolige, naturskønne omgivelser nær dejlig badestrand.
Dueodde, 6 personer
Huset er et vinkelbygget bjælkehus, med delvis overdækket terrasse. Stor grund på ca. 2900m2. Huset ligger lige ved det 400m brede fredede skov- og klitområde, ned til stranden.


Gårdhytten - Gudhjem ved Salene Bugt - 90 m2 - 6 personer.
Gudhjem, 6 personer
Hold ferie på Åhave. Gården Åhave ligger ved Salene Bugt ca. 2 km. Nordvest for Gudhjem i den spændende og smukke Nordbornholmske natur med direkte udsigt til Østersøen og Christiansø.


Fredeligt stort hus på landet
Aakirkeby / Åkirkeby, 1 personer
Huset er et ældre husmandssted, der er blevet lavet om til sommerhus. Det ligger fredeligt med den skønneste have, hvor hjorte, falke, harer og fasaner ofte kommer forbi Huset ligger på landet på skønne Bornholm.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Response object error 'ASP 0156 : 80004005'

Header Error

/favoritvis.asp, line 11

The HTTP headers are already written to the client browser. Any HTTP header modifications must be made before writing page content.