sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Privat sommerhusudlejning

Ferieboliger BornholmFerielejlighed til 6 personer med fantastisk havudsigt - i Allinge på Nordbornholm
Allinge, 6 personer - Videopræsentation
Dejlig ferielejlighed på 85 m2. Enestående panoramaudsigt over Allinge by og Østersøen fra Gudhjem over Christiansø til Sverige. Stue og køkken ud i ét og 3 soveværelser med hver 2 senge.


Ferielejlighed til 4 personer med skøn havudsigt - Allinge på Nordbornholm
Allinge, 4 personer - Videopræsentation
Skøn ferielejlighed på 60 m2 med fantastisk panoramaudsigt over Østersøen fra Gudhjem over Christiansø til Sverige. Smukt beliggende over Allinge by. Stue og køkken ud i ét og 2 soveværelser med hver 2 senge.


Dejligt sommerhus i rolige omgivelser ved Aakirkeby, på det sydlige Bornholm nær Broderne og Dueodde.
Aakirkeby / Åkirkeby, 5 personer, Sauna
Billederne taler for sig selv. Kontakt mig endelig hvis du har yderligere spørgsmål. Booking skal forgå vie e-mail eller telefon. Kalender-booking er ikke i brug! Send en mail og jeg svarer hurtigst muligt.


Idyllisk landsted midt på Bornholm ud til skoven
Rø, Gudhjem, 8 personer
Idyllisk landsted midt på skønne Bornholm op mod skoven, nær Rø og Gudhjem med restauranter og cafeer, den smukke Døndalen med Danmarks eneste vandfald, Kunstmuseet og Helligdomsklipperne, et godt udgangspunkt for oplevelser.


Gudhjemboen med fantastisk havudsigt til Gudhjem og naturen. Solpaneler på tager gør opholdet bæredygtigt.
Gudhjem, 8 personer
Nyligt restaureret, med amerikansk køleskab, m/isterningmaskine, mikroovn osv. Lejligheden er fuldt udstyret. Der er egen terrasse foran huset med gasgrill.


Ferielejlighed i Rønnes centrum.
Rønne, 2 personer
Ferielejlighed i Rønnes centrum for 2 personer.


https://www.feriepartner.dk/sommerhus/nex%C3%B8-olssonsvej-3688-10/?pets=0&duration=7
Snogebæk, 6 personer
Her bor du midt i fiskerlejet Snogebæk, hvor der er 100 m til den børnevenlige Balka strand og der er 200 m til badefaciliteterne på Snogebækhavn, hvor du har gratis adgang til fællessauna.


Vinbonden har havudsigt i den skønneste natur. Vinbonden er en del af ParkgolfBornholm.dk, som benyttes gratis af de boende gæster. Parkgolf er familiegolf med lidt større hulle, større køller og større bolde. Fodboldgolf er her også.
Gudhjem, 6 personer, Sauna
Vinbonden ligger i skønne omgivelser, som er en del af ParkgolfBornholm.dk med tilhørende vinmark. Der er en pragtfuld udsigt til natur og over havet til Gudhjem.


Havhytten - Gudhjem ved Salene Bugt - 55 m2 - 4 personer.
Gudhjem, 4 personer - 1 anmeldelse
Hold ferie på Åhave. Gården Åhave ligger ved Salene Bugt ca. 2 km. nordvest for Gudhjem i den spændende og smukke Nordbornholmske natur med direkte udsigt til Østersøen og Christiansø.


Sommerhus med Bornholms bedste havudsigt - ved Årsdale mellem Nexø og Svaneke
Svaneke, 4 personer
Huset ligger med udsigt fra stuen og terrasse ned over klipperne ved Svenskehavn 3½ km nord for Nexø. Du kan fiske og bade fra klipperne på grunden.


Sommerhus på Bornholm med havudsigt i Sandkaas, mellem Allinge og Tejn. 10 personer
Sandkaas / Sandkås, 10 personer
Flot beliggende feriehus med en skøn direkte havudsigt både til Christians Ø, Tejn og helt mod øst Gudhjem. Huset der er løbende renoveret over de senere år med stort glasparti mod havet og med en dejlig stor træterrasse til skøn morgensol.


Sommerhus på Nord Bornholm - tæt på Vang og den gamle borg Hammershus
Hasle, 8 personer
Sommerhus Bornholm Idyllisk beliggende hus med havkig i naturskønne omgivelser med mark og skov. 2 km fra Vang fiskerleje 4 km til den gamle borg Hammershus 5 km til rigtig dejlig badestrand/og indkøbsmuligheder i Allinge Sandvig.


Bornholm
Rønne, 8 personer
Nu er det ved at være tid til at tænke på forlængede week-ender og ferie i 2024 der er stadig ledige uger og week-ender , så kom og nyd den herlige natur, skov, farverne og ikke mindst stranden, som ligger få hundrede meter fra huset, det er storslået.


ferielejlighed med storslået udsigt over Østersøen til Christiansø
Allinge, 4 personer
Lejligheden er beliggende i Sandkaas med gåafstand til hhv. Allinge og Tejn. Indeholder hyggelig stue, veludstyret køkken, soveværelse med dobbeltseng og værelse med to enkeltsenge.


Gårdhytten - Gudhjem ved Salene Bugt - 90 m2 - 6 personer.
Gudhjem, 6 personer
Hold ferie på Åhave. Gården Åhave ligger ved Salene Bugt ca. 2 km. Nordvest for Gudhjem i den spændende og smukke Nordbornholmske natur med direkte udsigt til Østersøen og Christiansø.


Sommerhus til 4 personer på Bornholm, nær Svaneke
Svaneke, 6 personer
Huset er på 130 m2. Lejes for minimum 1 uge, med skiftedag søndag fra kl. 15 til søndag kl. 9. På 1ste sal er der 3 soveværelser med dobbeltsenge i dem alle.


Havudsigt i Sandkås 20112664
Allinge, 4 personer
Havudsigt i Sandkås på det dejlige Bornholm.


Søg på sologstrand.dk hus nr. 95-6553
Hasle, 4 personer
Med skøn havudsigt ligger dette nydelige og velindrettede rækkehus i Hasle Marina med direkte adgang til et hyggeligt maritimt miljø med små fiskerbåde og joller, sandstrand og bademiljø med sauna.


Bornholm, Gudhjem ved havet og badestrand. lejes ud fra midt April til November
Gudhjem, 4 personer
Sommerhuset ligger midt i Salene Bugt, meget flot udsigt over hele bugten helt til Hammeren. Der er ca. 15 minutter at gå til Gudhjem, ad den smukke strandsti.


Sommerhus på Dueodde, i rolige, naturskønne omgivelser nær dejlig badestrand.
Dueodde, 6 personer
Huset er et vinkelbygget bjælkehus, med delvis overdækket terrasse. Stor grund på ca. 2900m2. Huset ligger lige ved det 400m brede fredede skov- og klitområde, ned til stranden.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Response object error 'ASP 0156 : 80004005'

Header Error

/favoritvis.asp, line 11

The HTTP headers are already written to the client browser. Any HTTP header modifications must be made before writing page content.