sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Privat sommerhusudlejning

Havudsigt i Snogebæk 100 m fra havet Balkastrand
Olssonsvej 1. Snogebæk 3730 Nexø, 6 personer, Sauna
Velkommen til et lyst og 105m2 stort sommerhus med havudsigt 100m fra Balkastrand. Det er nyrenoveret i 2017 med nyt bad og køkken. Der er kort afstand til butikker, reatauranter, markedsplads og den lille idyliske øhavn.


Gudhjemboen er beregnet til 7 personer. Der er et
Gudhjem, 6 personer
Lejlighed i skønne omgivelser, med pragtfuld udsigt over havet til Gudhjem og christians Ø. Lejligheden ligger som en del af ParkgolfBornholm.dk, hvorfor der kan forventes aktivitet i form af andre menesker.


Vinbonden er beregnet til 6 personer. Der er et mo
Gudhjerm, 6 personer, Spabad, Sauna
Lejlighed i skønne omgivelser, med pragtfuld udsigt over havet til Gudhjem og christians Ø. Lejligheden ligger som en del af Parkgolf-Bornholm.dk, hvorfor der kan forventes aktivitet i form af andre menesker.


Gårdkonen er beregnet til 4 personer. Der er et li
Gudhjem, 4 personer
Huset er primitivt og ikke luksus, mest for det yngre og ikke kræsne publikum. Lejlighederne ligger fra sommeren 2019, som en del af Parkgolf-Bornholm.


Bornholm. Ferielejlighed/sydbornholm på tidligere
Aakirkeby, 4 personer
Beskrivelse af ferielejlighed. Den roligt beliggende feriebolig i nærheden af Akirkeby er indrettet i en tidligere landejendom med separat indgang.


Sommerhus til 4 personer på Bornholm, nær Svaneke
Ibsker ved Sveneke, 6 personer
Huset er på 130 m2. Lejes for minimum 1 uge, med skiftedag søndag fra kl. 15 til søndag kl. 9. På 1ste sal er der 3 soveværelser med dobbeltsenge i dem alle.


Gudhjem / Havudsigt
Gudhjem, 6 personer, Spabad, Sauna
Lejlighed i skønne omgivelser som er en del af en vingård under opbygning. Pragtfuld udsigt til over havet til Gudhjem. Lejligheden har Sauna, Spabad, Amerikansk-køleskab, vaskemaskine og opvaskemaskine.


Rummeligt sommerhus med spabad på Balka, Bornholm
Balka, 8 personer, Spabad
Pænt og rummeligt stenhus i 2. plan, beliggende i et lille bymiljø på en stor grund med anlagt have. Dejlig lys spise/opholdstue med udgang til terrasse.


Dejligt helårshus med havudsigt i Tejn
Tejn / Sandkås, 8 personer
Huset på 130 m2 er fra 1927 og ligger lige over for havnen i Tejn.


Finns sommer lejlighed I gudhjem på bornholm
Gudhjem, 4 personer
En sommer lejlighed på 1 sal udlejes I gudhjem pris på pr uge 4000 kr med plads til 4 personer med sengelened og hondklæder bad og seporat tolet i stue etase LUKKET HAVE MED GRIL se mere på www.g


Lille paradis og getaway i den vilde bornholmske n
Gudhjem, 3 personer
Lillebo hedder vores sommerhus der indbyder dig til det enkelte liv på Bornholm i tæt kontakt til naturen. Lillebo er et rustikt træhus fra 1935, et lille paradis for dig som værdsætter det enkelte liv nær havet, klipper, skov og fri natur.


Hytten ligger højt oppe på en lille mark med en fa
Gudhjem, 2 personer
Hytten ligger 1,5 km fra Gudhjem, det tager ca 20 min at gå derind ad strandstien. Det er en meget flot tur, langs de smukke klipper. Huset er nyt, ca 12 kvadratmeter, og der er en stor terrasse udenfor.


Bornholm, Gudhjem ved havet og badestrand. lejes u
1500, 4 personer
Sommerhuset ligger midt i Salene Bugt, meget flot udsigt over hele bugten helt til Hammeren. Der er ca. 15 minutter at gå til Gudhjem, ad den smukke strandsti.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter