Ferienhaus Dänemark  

Sommerhuse i SkagenSkagen er kendt for de karakteristiske gule huse med hvid kant og rødt tag, men nok mest kendt for Grenen - stedet hvor Kattegat og Nordsøen mødes. Det er også det sted i landet med flest solskinstimer årligt, så om sommeren summer byen af liv. Besøg Skagens museum og oplev Skagensmalernes kendte værker, og tag ud og nyd naturen. Eksempelvis Råbjerg Mile og den tilsandede kirke kan anbefales.

Stort og rummeligt hus velbeliggende i kort afstand til denaturskønne omgivelser nær skoven for enden af blind vej.
8 Nej 144 Nej Nej Nej 700

Sommerhusmed en skøn beliggenhed på ugeneret grund tæt på havet og Skagen by. Huset erindrettet lyst og moderne med loft til kip, tre store soveværelser med godskabsplads, en hems og to badeværelser.
6 Nej 83 Nej Nej Nej 1500

Skagen idyl. Hyggeligt charmerende byhus som ligger ugeneret og alligevel tæt på byens centrum og strand. Huset er bygget i 1923 med det ægte Skagens idyl.
6 Nej 129 Nej Nej Nej 950

Midt i pragtfuldt, fredet naturareal med righoldigt fugleliv og masseraf fred og ro ligger Danmarks nordligste hus med 180 graderpanoramahavudsigt mod vest og 90 grader havudsigt mod øst.
8 Ja 145 Nej Nej Nej 300

Hyggeligt 50ér hus med masser af plads og patina, beliggende i lukket have i den rolige del af Skagen by. Huset indeholder 8 sengepladser, fordelt på 4 rum, hvoraf de 3 befinder sig i høj kælder.
8 Nej 150 Nej Nej Nej 1000

1. sals velindrettet lejlighed midt i Skagen by. Lejligheden er lys og moderne og har en lille balkon ud til Havnevej samt en altan på 12 m²:. Pga.
6 Nej 80 Nej Nej Nej 500

Lejlighed beliggende på Højengran i udkanten af Gl. Skagen i naturskønne omgivelser og i gåafstand til stranden. Lejligheden er moderne indrettet og har alt i ekstra udstyr, som f.e
4 Nej 80 Nej Nej Nej 1000

Velbeliggende sommerhus ved Gl. Skagen tæt på solnedgangspladsen og Skagen Gren og ca. 400 m fra stranden. Huset er beliggende på en 1000 m²: stor klitgrund med en 100 m²: terrasse fra 2007.
6 Nej 75 Nej Nej Nej 350

Sommerhus beliggende ca. ti minutters gang fra solnedgangspladsen, fem minutter fra vandet og i det stille kvarter ud til klithøjderyggen. Huset ligger på en 1045 m²: stor grund attraktivt beliggende ud til heden.
6 Nej 117 Nej Nej Nej 500

Lys og rummelig lejlighed i rolige omgivelser. Renoveret i 2012 og indeholder et stort badeværelse med spabad til 2 personer. Køkkenet er veludstyret og har åbning mod tv-stuen, hvor der er radio via tv'et.
6 Ja 95 Nej Ja Nej 900

Sommerhus beliggende for enden af vej med udsigt over fredet område samt Skagerrak. Huset er stort og rummeligt. I stueetagen er der bryggers, køkken med spiseplads, to soveværelser samt badeværelse med sauna.
6 Nej 111 Nej Nej Ja 500

Feriecenter Krøyer´:s Gl. Skagen

Eksklusive ferieboliger med den helt rigtige stemning af Gl. Skagen. Densmagfulde indretning med interiør fra Philippe Starck og B&:O indbydertil ferie for voksne.<

6 Nej 100 Ja Ja Ja 400

Lejlighed i Skagen centrum lige overfor Skagen Bryghus, som er et besøg værd. Lejligheden er enkelt indrettet men har to soveværelser. Stuen vender ud mod gaden, og i stuen er den dobbelte opredning i form af en sovesofa.
5 Nej 81 Nej Nej Nej 900

Feriecenter Krøyer´:s Gl. Skagen

Eksklusive ferieboliger med den helt rigtige stemning af Gl. Skagen. Densmagfulde indretning med interiør fra Philippe Starck og B&:O indbydertil ferie for voksne.<

6 Nej 97 Ja Ja Ja 400

Feriecenter Krøyer´:s Gl. Skagen

Eksklusive ferieboliger med den helt rigtige stemning af Gl. Skagen. Densmagfulde indretning med interiør fra Philippe Starck og B&:O indbydertil ferie for voksne.<

2 Nej 55 Ja Ja Ja 400

Sommerhus med spabad beliggende i et roligt område tæt på Skagen og havet. Stueplan har stor stue/alrum i åben forbindelse med køkkenet. Her er trægulve samt brændeovn.
8 Nej 168 Nej Ja Nej 1000

Velholdt 2-plans sommerhus i Skagen centrum, tæt på havnen og byens seværdigheder. Huset er løbende renoveret og er med fire dobbeltværelser og to badeværelser ideelt til den store familie eller flere par.
8 Nej 119 Nej Nej Nej 1000

Skagenshus beliggende få minutters gang fra Skagen centrum og havnen. Huset er renoveret og fremtræder lyst med god stue med udgang til haven og terrassen.
8 Nej 158 Nej Nej Nej 1000

I hjertet af Skagen by, i gåafstand til byens spændende liv, ligger denne oase af attraktive dobbelthuse i rolige omgivelser.
6 Nej 110 Nej Ja Nej 900

Idyllisk Skagenhus beliggende midt i Østerby, den oprindelige del af Skagen, tæt på Sønderstrand, Brøndums Hotel og Skagens Museum. Hele kvarteret oser af Skagens charme med de snoede veje og de velbevarede gamle fiskerhuse.
6 Nej 121 Nej Nej Nej 200

Afgræns udvalget

  Personer:

  Swimmingpool:

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Vælg et andet område

Mine favoritter