sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Annoncering på Sommerhusportalen

Sommerhusportalen er Danmarks største site for privat sommerhusudlejning, og vore portaler bliver årligt besøgt af over 300.000 besøgende.

De besøgende kommer primært via organiske søgninger, hvor vi ligger i top på relevante søgetermer som "privat sommerhusudlejning", "sommerhuse", "sommerhusleje", "poolhuse", "luksus sommerhuse" o.s.v.

De besøgende fordeler sig såleder på vore sites:
Vi tilbyder professionelle udlejere at annoncere på vore sider. Både i form af banner og tekstannoncer - men også provisionsbaseret udlejning.

Vi håndterer dataintegration med de fleste eksterne systemer, eksempelvis branchetilpassede it-løsninger som Bookingstudio og First Booking, men også til større bureauers egne systemer.

Repræsenter du et sommerhusudlejningsbureau med minimum 20 sommerhuse, så tilbyder vi typisk at opsætte it-integrationen helt uden beregning, således at du kun betaler, når vi gennemfører et salg for dig.
Altså "No cure - no pay". Det synes vi kun er rimeligt.

Er du interesseret i et samarbejde med os enten omkring udlejning af sommerhuse og ferieboliger - eller bannerannoncering på vore sider, så kontakt os på e-mail mail@sommerhusportalen.dk