sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Campaya samarbejde - hvad betyder det i praksis ?

Hvad betyder det helt præcis for mig, hvis jeg tilmelder mig hos Campaya via Sommerhusportalen ? Det har vi samlet et par FAQ spørgmål/svar på nedenfor :


Hvad sker det hvis jeg tilmelder mig ?

Du får straks adgang til Campayas Ejermodul, hvor du kan begynde oprettelsen af din husannonce.


Hvordan præsenteres mit sommerhus på Sommerhusportalens sider ?

Annoncen vises præcis på samme måde som de øvrige private betalingsannoncer på siderne. D.v.s. at annoncen vises under sektionen for private udlejere og annoncen præsenterer dig som en privat annoncør. På annoncen vises en knap med [link til udlejers hjemmeside]. Et klik på dette link sender lejeren videre til annoncen på Campayas hjemmeside.


Hvad sker der med min gamle annonce på Sommerhusportalen ?

Du beholder din gamle annonce og login til Sommerhusportalens Ejerservice. Annoncens oplysninger (tekst,billeder,priser og tilgængelighed) kan dog ikke længere opdateres herfra, da de synkroniseres automatisk fra Campaya annoncen.


Hvad sker der når en lejer ønsker at booke mit sommerhus via Sommerhusportalens sider ?

Når en lejer klikker på BOOKING knappen på din annoncen, så bliver lejeren automatisk videresendt til bookingformularen på Campayas portal.


Hvad sker der når en lejer klikker på kontakt-funktionen på min Sommerhusportal annonce ?

Så sendes forespørgslen til din private mailadresse, fuldstændig som tidligere. Du kan så henvise lejeren til Campaya, og evt. sende lejeren et bookinglink med en særpris, hvorved du kun opkræves 10% i provision.


Kan jeg undgå at lejerne kontakter mig via Sommerhusportalen ?

Ja, du kan via Sommerhusportalens Ejerservice (menupunkt: Ret ejeroplysninger) vælge at kontaktformularen på dine annoncer skal være skjult. Derved henvises lejere med spørgsmål alene til Campaya via link til udlejerens hjemmeside.


Skal jeg stadig betale 399 kr. årligt for annoncen på Sommerhusportalens sider ?

Nej, Årsgebyret betales fremover af Campaya så længe du er aktiv annoncør på deres portal.


Har jeg stadig adgang til at lave lastminute tilbud på Sommerhusportalen ?

Ja, du kan stadig oprette lastminute annoncer som eksponeres på vores lastminute side, nyhedsbrev, Facebook mv. Dog skal du sørge for at nedsætte priserne tilsvarende på Campayas side, så lejerne får tilbudt den annoncerede pris, når de ønsker at booke.
Tilmeld dig Campayas Sommerhusportalløsning her
Læs mere omkring Campayas udlejningsløsning i denne folder