sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Djurs Sommerland

Tag familien med til Djurs Sommerland, hvor hele familien kan lege med! Beliggende kort tids kørsel fra Århus og Randers er sommerlandet blevet nomineret til Nordens bedste, og har med sine mange attraktioner og forlystelser formået at forblive relevant for de mange tusinder af besøgende, år efter år.


Med en række forskellige temaer, såsom Pirater, Vikinger, og Cowboy's byder stedet på oplevelser til børn i alle aldre. Og udover de mange aktiviteter som giver sommerfugle i maven, og smil på læben, så er der også rig mulighed for forældrene til at slappe af med god mad. hvis der skulle blive plads til det mellem turen på Skatteøen og Den Vilde Hønsejagt for eksempel.

Der er fart over feltet i Mexicoland, hvor man midt i den store jungle kan køre ATV på Danmarks længste rutjsebane, og opnå en topfart på 85 kilometer i timen. Og når man har fundet skatten i junglen og skal videre, kan man med Solguden komme på en flyvetur og se hele området fra fuglens perspektiv med en tur i højderne. Til de mindre er der mulighed for både minigolf og en tur på vandet med en gummibåd og rutjsebane kombination der er et garanteret hit hos børnene.

Junglen er stor, og man kan let fare vild i den virkelige verden, men hos Djurs Sommerland kan man trygt og sikkert komme godt på vejs med de anlagte junglestier, og er man akrobatisk anlagt er de mange lianer og klatetræer en god måde at brænde energi af på. Når man har brug for en pause fra de fysiske aktiviter byder junglen også på en flodsafari der guider en langs de mange oplevelser undervejs, alt imens man nyder det hele fra siddepladsen i sin egen lille båd.

Djurs Sommerland er nok bedst kendt for sit kæmpe vandland med bølgeanlæg og områder der passer til mange forskellige aldersgrupper og aktivitetsniveauer. De store åbne pools laver bølger der føles ægte, og man kan godt blive overrasket over effektiviteten når man plasker rundt i vandet og de starter op. Og med mulighed for intens river rafting på Wild River, til afslapning i soppebassinet er der noget til både krudtuglen og bedstemor.

Sommerlandet har ikke kun landets længste rutjsebane, men også landet største og hurtigste. Det er nemlig Piraten, som internationalt set er med i toppen af toppen. Med en topfart på 90 kilometer i timen, og et kringlet spor der drejer rundt om sig selv kan man godt forstå hvorfor denne attraktion er så populær.

Information


Adresse:
Djurs Sommerland
Randersvej 17
8581 Nimtofte

Priser:
- Børn (0-2) Gratis
- Børn+Voksne DKK 265-285,-

Mere information:
www.djurssommerland.dk