sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Fårup Sommerland


Fårup Sommerland er netop blevet kåret som en af Europas bedste forlystelsesparker for 3. år i træk, og med god grund. Med en beliggendhed i Nordjylland tæt på vesterhavet ligger Fårup Sommerland indhyllet i en stor skov som medvirker til charmen ved stedet der indeholder både vandland, børnetivoli og rutsjebaner samt hotel, rafting, skattejagt og meget mere.

Som noget helt nyt for 2018 har sommerlandets netop åbnet op for Golf-øen som med sine 12 huller er designet så hele familien kan spille samme baner og have det sjovt, uanset hvor god man er til spillet.

En af hovedattraktionerne ved Fårup Sommerland er de mange rutsjebaner som steder er kendt for, og i 2017 kom endnu en af slagsen, deres hidtil vildeste og største, den går under navnet Hvirvelvinden, og er ikke for sarte sjæle. Med et næsten 20 meter dybt fald bliver man rusket frem og tilbage og op og ned i sæderne, mens tyngdekraften virkelig kan opleves på egen krop.

En anden af de populære rutsjebaner er nu 5 år gammel og hedder Orkanen. Her får man en helt speciel oplevelse efter et fald fra hvad der svarer til syvende sal, da rutsjebanen forsætter under vandet, hvorefter man kommer op længere fremme. Orkanen er hidtil den eneste undervandsrutsjebane i Norden, og skulle man have lyst til at prøve den kan man bagefter bryste sig med at have været blevet udsat for 3,5G som denne rutsjebane opnår.

Det er dog langt fra alle rutsjebaner og aktiviteter i Fårup Sommerland som er ligeså vilde som de to ovenstående, der findes en lang række mere traditionelle og børnevenlige forlystelser der kan vælges mellem, fra børnerafting til skattejagt oppe blandt trækronerne. I de forskellige søer er det muligt at prøve en cykelbåd, eller man kan prøve hvordan det føles at ro i en rigtig robåd eller kano.

Der er mulighed for at finde guld med gulgravning i sand, og hvis man er heldig kan man finde nok guld så man kan bytte det til en guldmønt. Når man har gjort sin lykke og skal til at spise, er der mulighed for selv at medbringe en madkurv, ligesom der også er restauranter og sågar hotdog hytter at vælge mellem.

Der findes en række butikker der sælger souvenirs og slik, og skulle en i familien have glemt badetøjet derhjemme kan man også købe nyt af slagsen, ligesom det er muligt at købe dykkerbriller, håndklæder og andre fornødenheder på stedet.

Information


Adresse:
Fårup Sommerland
Pirupvejen 147
9492 Blokhus

Priser:
- DKK 240-280,-

Åbningstider:
27.04.2018 - 21.10.2018
(Aquapark kun 19.05.2018-26.06.2018)

Mere information:
www.faarupsommerland.dk