sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Hold ferie på hundens vilkår

sommerhusferie med hund

Hunden er menneskets bedste ven og mange betragter deres hund, som en del af familien og et familiemedlem. Derfor skal hunden selvfølgelig også med når resten af familien holder ferie og den skal ikke bruge sommeren på et hundeinternat. Det er dog ikke alle ferietyper, der egner sig lige godt til ferie med hund. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvordan i får en god og hyggelig ferie med jeres fire-benede familiemedlem.

Hvilke ferieformer egner sig bedst til hunde?

Hvis du gerne vil have din hund med på ferie, er det ikke lange flyrejser til eksotiske rejsemål, du skal kigge på. Derimod er en ferie i sommerhus, en af de ferieformer, der egner sig fremragende til hunden. Her er der mulighed for, at gå lange ture i naturen, hunden kan boltre sig i vandkanten og i kan lege med hunden på sommerhusgrunden.

Inden du lejer et sommerhus skal du selvfølgelig sørge for, at du må have hunden med i sommerhuset. Der findes heldigvis masser af feriehuse, hvor du gerne må have hunden med. Når du har fundet et område hvor du gerne vil holde din ferie, kan du kan kontakte udlejningsfirmaet og høre nærmere om de sommerhuse de har til rådighed hvor du må tage din hund med.

Campingferie er også en ferieform, der egner sig godt til hunde. Her er også masser af frisk luft og natur lige i nærheden. Der er masser af campingpladser i hele landet hvor du må have hunden med. Sørg dog for, at holde din hund i snor, når du færdes på campingpladsen. Det er sikkert ikke alle gæsterne på pladsen, der er ligeså glade for hunde, som forfatteren til denne artikel.

Hold ferie i nærheden af en hundeskov

Vil du gerne give din hund ekstra plads at løbe på, kan du undersøge, om der er en hundeskov i nærheden af ferieområdet. Har du en lydig hund, kan du lade din hund løbe uden snor i hundeskoven og rigtig boltre sig. Der findes rigtig mange hundeskove overalt i Danmark, faktisk findes der mere end 400 hundeskove. Hvis du gerne vil have et overblik, så klik ind på hjemmesiden dyr.dk. På denne hjemmeside finder du nemlig en oversigt over alle de hundeskove, der findes i Danmark. Krydrer du ferien med besøg i hundeskoven, er der ingen tvivl om, at du får en veltilfreds hund, der nyder ferien i fulde drag ligesom resten af familien??