sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sådan finder du hundeskove i nærheden af dit feriehus

Hund i skoven

Sommerferie med hunden

I år har mange danskere valgt at holde ferie i vores eget smukke land - Danmark. Corona virus har nemlig betydet, at de fleste danskere bliver her i landet i ferien. Det er der også god grund til, for der er masser af dejlige steder i Danmark, både når det gælder natur, kultur og forlystelser. En af de bedste måder at holde ferie i Danmark på, er i et sommerhus. Sommerhuset giver en god base for både afslapning og oplevelser. Der er også andre fordele ved at holde ferie i sommerhuset. Når du holder ferie herhjemme i et sommerhus, har du nemlig gode muligheder for at tage din hund med på ferien.

Find et hundevenligt sommerhus

Danmark er et sommerhusland og der findes et væld af lækre sommerhusområder, hvor du kan opleve den smukke danske natur og vores unikke kyster og strande. Er du hundeejer skal din hund selvfølgelig også nyde, at det er ferietid. Hvis du ikke har dig eget sommerhus og har brug for at leje et feriehus, er det ikke noget problem. Der findes nemlig masser af udlejningssommerhuse, hvor du gerne må tage dit kæledyr med. Du skal blot forhøre dig hos sommerhusudlejerne og oplyse at du ønsker et hundevenligt sommerhus!

Omgivelserne betyder også noget for din firbenede ven

Det er dog ikke kun sommerhuset der skal være hundevenligt, hvis du gerne vil give din hund en god ferie, er det også vigtigt at omgivelserne er hundevenlige. Hunde elsker at boltre sig i vandet og skoven, derfor er et sommerhus i et naturområde et oplagt sted at holde ferie med din hund. Hunde elsker også at komme i hundeskove. I hundeskoven kan hunden rigtig hygge sig, her må den nemlig løbe rundt uden snor og den har også mulighed for at socialisere med andre hunde.

Sådan finder du hundeskove i nærheden af feriehuset

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvor hundeskovene er placeret, men nu er der kommet en app, der hjælper dig med at finde hundeskove i nærheden af dig. App'en ”Hundeskove i Danmark” giver dig nemlig et overblik over hundeluftningsområder i nærheden af dig, derved er den nærmeste hundeskov kun få klik væk fra dig. Du kan også klikke dig ind på hjemmesiden hundeskove.dk, her kan du blandt andet også se hvordan andre hundeejere har bedømt de forskellige hundeskove, så du kan finde den allerbedste hundeskov eller hundeluftningsområde, der hvor du holder din ferie!

App Hundeskove