sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Jesperhus Blomsterpark og Feriecenter

Ude på den velkendte ø Mors som ligger i limfjorden finder man Jesperhus Feriepark som byder på et ocean af muligheder til hele familien. Familier kan vælge mellem overnatning i hytter og telte, til camping med gode faciliteter lige uden for døren. Og aktiviteter er der nok af, der er både vandland, park, zoologisk have, piratland, legeland samt alverdens underholdende shows, for ikke at tale om Skandinaviens største blomsterpark.

Der er sjove og børnevenlige forestillinger med personalet udklædt i kostumer, og man kan blive fragtet rundt i parkens eget mini-tog hvis man bliver træt i benene efter alle de mange forlystelser der er at finde blandt de mere end 6000 kvadratmeter som Jesperhus råder over.

Blomsterhaven har vundet priser og anerkendelse både nationalt men også internationalt, og rummer udover Skandinaviens største udvalg af blomster, en række imponerende og farverige sukkulenter, og de mange ansatte holder en række gigantiske blomsterfigurer- og skulpturer pæne og trimmede.

Det er også her i blomsterhaven at man finder H.C Andersens eventyrhave, komplet med nogle af de mest mindeværdige helte og heltinder fra hans historier og eventyr. Feriecentret med de forskellige aktiviteter ligger hyggeligt og centralt omkranset af blomsterparken, der udover ovennævnte attraktioner også byder på action og spænding med 4D-Biograf, motorcykler, skydetelt, minibiler og sprængstige trampoliner. Der er også mulighed for at ride på ponyer, spille mini-golf, eller sejle en tur i den tilknyttede sø, hvor mange også kan fiske.

Det er muligt at tilberede sin egen mad hjemmefra, eller i campingvognen eller teltet, men der er også en række spændende spisesteder at vælge mellem. For eksempel kan nævnes Piratkroen og Café Klodshans, eller hvad med Buffalo Bill's Saloon. De mange temaer gør måltidet til en del af oplevelsen, og børn vil elske de mange ting der er at se på mens de spiser i ro og stilhed.

Med de 7 forskellige spisesteder er der steder nok at vælge mellem, men det er også muligt at tage på oplevelse på resten af øen Mors. En tur i Nykøbing Mors kan være en god tur for at se de lokale morsboeres hjemstavn, og der er flere spisesteder at vælge mellem ligeledes.

Jesperhus tillader at man medbringer hund, dog mod et mindre ekstragebyr og at de altid holdes i snor. Der er gratis internet (Wi-Fi) på stedet, men det er fælles, og primært beregnet til at tjekke emails, ikke streame Netflix. De fleste steder i Jesperhus er kørestolsvenlige, med mange ramper og andre tiltag for at sikre en god oplevelse for alle besøgende.

Information


Adresse:
Jesperhus
Legindvej 30
DK-7900 Nykøbing Mors

Priser:
- Småbørn (0-2) Gratis
- Børn (3-11) DKK 125-165,-
- Voksne DKK 155-195,-
Vandparken:
- Børn (3-11) DKK 50-70,-
- Voksne DKK 70-100,-

Åbningstider:
10.05.2018 - 21.10.2018


Mere information:
www.jesperhus.dk