sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Legoland


En del af selve Billund efterhånden, vi kender det alle sammen omend blot af navn, Legoland. Med børn i forsædet kan hele familien opleve en verden fyldt med et af Danmarks mest populære kendetegn. Man skal dog være opmærksom på at voksne kun kan komme ind i forlystelsesparken hvis de er ledsaget af børn, så det er primært børnefamilier som Legoland er egnet til, hvilket er en del af det som giver stedet sin charme.

Overalt i parken og indendøre finder man store og flotte værker opført i de farverige byggeklodser lavet af godt gammelt dansk plastik. Atmosfæren ligger op til der kan bruges flere timer på andet end forlystelserne selv. Med Og med mere end 50 forskellige forlystelser at vælge i mellem kan hele familien frit vælge hvilke spændende eventyr og hurtige rutsjebaner der skal opleveles. Blandt de mange forlystelser kan for eksempel nævnes:

Piratland er et stort område bygget rundt om en mindre sø, som blandt andet byder på et stort piratskib, og en masse andre både - nogle af hvilke man kan komme en tur med på, ligesom man kan tage på opdagelse indenfor i de hemmelige klippegrotter hvor der måske også er en skat begravet.

Imagination Zone er et af Legolands nyere tiltag og er et akvarie som indeholder vaskeægte hajer og andre farverige fisk. Kom indenfor i en verden under havoverfladen, med den specielle indretning som gør at man kan opleve akvariet helt tæt på.

Duplo Land til de mindre børn, og i modsætning til Miniland er tingene her skaleret op fremfor ned. De velkendte duploklodser danner rammer om et sikkert og børnevenligt areal på over 500 kvm, komplet med el-drevet minitog og duplofly i karusel udgave.

Og selvfølgelig Miniland, bestående af mere end 20 millioner legoklodser, som fremviser nogle af landets flotteste og vigtigste bygninger og områder i en farverig hyldest til Danmark.

Det er tilladt at medbringe egen madpakke, og der findes en række bænke og borde strøet omkring Legoland, hvor der er plads til hele familiens frokost. Men der er selvfølgelig også en række cafeér som byder på buffet, burger, pizza eller fransk hotdog. Og skulle man være til en oplevelse og sulten samtidig kan man for eksempel tage på Knight's Restaurant hvor man kan prøve at bestille middelalder mad, eller på The Saloon som er en Amerikansk Western inspireret familierestaurant.

Der findes også flere forskellige butikker hvor gode deals og det sidste nye Lego er til at findes, så uanset om man skal have en lille souvenir, eller et komplet byggesæt med hjem er det værd at kigge forbi butikkerne når man alligevel er i Legoland.

Information


Adresse:
Legoland
Nordmarksvej 9
7190 Billund

Priser (online):
- Småbørn (0-2) Gratis
- Børn (3-11) DKK 309,-
- Voksne DKK 3339,-

Åbningstider:
24.03.2018 - 28.10.2018


Mere information:
www.legoland.dk