sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Luksushuse - Luksus sommerhuse

Mange forbinder dansk sommerhusferie med romantiske små træ-sommerhuse nær stranden, hvor ferien kan nydes i fred og ros. Men i den modsatte ende af skalaen har vi de store luksushuse, som er store sommerhuse med mange sovepladser og alverdens udstyr i form af indendørs swimmingpool, spa, sauna, aktivitetsrum o.s.v.

De store moderne luksushuse tilbyder de perfekte rammer for en familieferie, hvor hele familien skal samles. Anledningen kan være alt fra almindelig familiehygge til fejring af runde fødselsdage, konfirmation, og bryllupsfester.

Luksushusene er populære hos både børn og vokse. En skøn pool med vandrutsjebane kan give mange timers fornøjelse for børnene, mens de voksne kan nyde en kold øl i spa´en. Efterfølgende kan luksushusenes mange aktivitetstilbud holde alle aktive indenfor, hvis vejret ikke lige byder på udendørsaktiviteter. Og sådan er det jo ofte i Danmark.villavilla.dk

Marielyst, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Meget stort luksushus med 8 soveværelser og 2 store hemse, med plads op til 24 prs.


Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
POOLFERIE FOR 14 PERSONER. Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie. I maj 2012 er huset renoveret udvendig og i maj 2020 er huset totalrenoveret indvendig.


Marielyst, 15 personer, Swimmingpool, Sauna
Dette rummelige energivenlige luksuspoolhus har 6 soveværelser og 1 stor hems med 4 sovepladser. 3 soveværelser med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 med 1 enkeltseng og 1 soveværelse med køjer.


Marielyst, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Meget stort aktivitetspoolhus på Marielyst. Der er alt i huset, som stor pool, spabad, sauna,billard, bordtennis, bordfodbold,airhocky, dart mm. Der er 9 soveværelser og 2 høje hemse ialt 24 boxsenge.


Vedersø, 20 personer, Swimmingpool, Sauna
Dejlig hyggeligt poolhus i VEDERSØ med en fantastisk beliggenhed i dejligt klit skov helt i læ og fuldstændig privat er denne luksusvilla omgivet af farvestrålende natur og med mange stier, fra huset til stranden.


Harboøre, 30 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.


Grenå, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort og lækkert sommerhus til 20 personer hvor der er aktiviteter til alle. I det hyggelige aktivitetsrum er der billard, bordtennis, bordfodbold, playstation 4.


Tåsinge, 46 personer, Swimmingpool
Danninghus har 3 bygninger: 1 Hovedhuset - 7 dobbeltværelser + 1 lejlighed + køkken, spise stue, TV stue, 3 badeværelser ( 1 spa ) 2.


Vejlby Klit, 24 personer, Swimmingpool, Sauna
Nybygget luksus-bjælkehus med en fantastisk spændende indretning og stor pool. En arkitektonisk perle - beliggende helt ugeneret i Vestjyllands smukke natur og med udsigt til Vesterhavet.


Hostrup Strand, 18 personer, Swimmingpool, Sauna
Tag hele familien med til denne fantastiske bolig med masser af plads til sjov og ballade. Skønt og rummeligt "Energispare Plus" sommerhus med indendørs pool og sjovt aktivitetsrum.


Assens, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
"Landstedet Louiselund" er beliggende på en 11000 m2 stor naturgrund tæt på den hyggelige havneby Assens og tæt på Aborg strand med gode bademuligheder og lystfiskeri.


Houstrup, 24 personer, Swimmingpool
Et sommerhus med masser af aktiviteter og plads til 24 personer ved Houstrup Strand Ikke langt fra kysten ved Vesterhavet og det populære ferieområde Blåvand ligger det charmerende sommerhusområde Houstrup Strand, hvor I finder dette skønne sommerhus.


Houstrup, 26 personer, Swimmingpool
Dette hus skønne aktivitetshus er beliggende i ferieområdet Houstrup og har plads til hele 26 personer. Perfekt til at rumme jeres næste ferie, om det så er en stor familie eller en venneflok.


Rømø, 20 personer, Swimmingpool
På den dejlige ferieø Rømø venter der jer smukke naturoplevelser, udsøgte restauranter og caféer samt et bredt udvalg af udendørs aktiviteter– whats not to like? På Rømø finder I også dette moderne sommerhus, der simpelthen glæder sig til jeres besøg.


Rømø, 18 personer, Swimmingpool
Rømø er utroligt charmerende og har en fantastisk atmosfære.


Rømø, 18 personer, Swimmingpool
På ferieøen Rømøs østlige side ligger dette skønne feriehus med plads til flere generationers sammenkomster og ferieoplevelser. Her er der masser af plads og der findes et væld af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne såvel ude som inde.


Løkken, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna tæt på det brusende Vesterhavet og den populære ferieby Løkken. Et sommerhus der indenfor byder på en masse aktivitetsmuligheder for både store og små.<


Rømø, 16 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
16-personers sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende nær havet på den hyggelige ferieø Rømø. Med hele familien eller flere hold venner er plads ofte en mangelvare på ferien –: dette bliver ikke tilfældet her.


Rømø, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Rummeligt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende kun cirka 300 meter fra vandet på Rømø.Afslapning, sjov og nærvær er tre ting som er essentielle for en god ferie!Alt dette finder I netop i dette skønne sommerhus til 20 personer.


Rømø, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Skønt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende blot cirka 350 meter fra vandet på Rømø.I det rummelige sommerhus kan ferien nydes med hele familien.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter