sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Luksushuse - Luksus sommerhuse

Mange forbinder dansk sommerhusferie med romantiske små træ-sommerhuse nær stranden, hvor ferien kan nydes i fred og ros. Men i den modsatte ende af skalaen har vi de store luksushuse, som er store sommerhuse med mange sovepladser og alverdens udstyr i form af indendørs swimmingpool, spa, sauna, aktivitetsrum o.s.v.

De store moderne luksushuse tilbyder de perfekte rammer for en familieferie, hvor hele familien skal samles. Anledningen kan være alt fra almindelig familiehygge til fejring af runde fødselsdage, konfirmation, og bryllupsfester.

Luksushusene er populære hos både børn og vokse. En skøn pool med vandrutsjebane kan give mange timers fornøjelse for børnene, mens de voksne kan nyde en kold øl i spa´en. Efterfølgende kan luksushusenes mange aktivitetstilbud holde alle aktive indenfor, hvis vejret ikke lige byder på udendørsaktiviteter. Og sådan er det jo ofte i Danmark.Luksushuse.dk

Marielyst, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort luksussommerhus med bla: stor swimspa, 6 prs spabad, sauna,aktivitetsrum med billard bordtennis, bordfodbold, dart, dobbelt dampkabine, trådløst internet mm.


Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
POOLFERIE FOR 14 PERSONER Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie. I maj 2020 er huset renoveret udvendig og i december 2020 er huset totalrenoveret indvendig.


Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Huset er fra 2005 Renoveret i år 2016 Husets 168 m2 ligger på en 1.680 m2 stor naturgrund med mange parkeringspladser på grunden. Der er 350 m til en af landets bedste badestrande.


Marielyst, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Dette rummelige energivenlige luksuspoolhus har 6 soveværelser og 1 stor hems med 4 sovepladser. 3 soveværelser med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 med 1 enkeltseng og 1 soveværelse med køjer.


Marielyst , 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort poolhus med masser af plads ( 24 sengepladser ) i 9 soveværelser og på 2 hemse Der er alt i udstyr og aktiviteter bla stor pool med rusjebane og modstrømsanlæg, stort spabad, sauna.


Vedersø, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Dejlig hyggeligt poolhus i VEDERSØ med en fantastisk beliggenhed i dejligt klit skov helt i læ og fuldstændig privat er denne luksusvilla omgivet af farvestrålende natur og med mange stier, fra huset til stranden.


Harboøre, 30 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.


Grenå, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort og lækkert sommerhus til 20 personer hvor der er aktiviteter til alle. I det hyggelige aktivitetsrum er der billard, bordtennis, bordfodbold, playstation 4.


Boeslum Strand, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Gennemført feriehus opført af træ i flot arkitektur. Huset har en fantastisk beliggenhed kun 50 m fra den lækre badestrand Boeslum - en af områdets bedste.


Lemvig, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Nybygget luksus-bjælkehus med en fantastisk spændende indretning og stor pool. En arkitektonisk perle - beliggende helt ugeneret i Vestjyllands smukke natur og med udsigt til Vesterhavet.


Nørlev Strand, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Et yderst velbeliggende sommerhus med swimmingpool – midt i den fantastiske nordvestjyske natur.


Vejby Strand, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Ved Vejby Strand finder I dette sommerhus til 14 personer med swimmingpool, spabad og sauna. Huset er hyggeligt indrettet, så hele familien kan holde en dejlig ferie sammen.<


Bønnerup Strand, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
I Bønnerup tæt på stranden og ikke mindst den charmerende havn finder I dette 256 m2 store sommerhus til 20 personer med dejlig poolafdeling hvor der foruden swimmingpool forefindes sauna og spabad til mange timers nydelse.<


Vorupør, 16 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Velindrettet, lyst og imødekommende sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna i nyt sommerhusområde i Vorupør. Her opføres flere nye sommerhuse og derfor kan der forekomme byggestøj.


Bratten Strand, 22 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Sommerhus i højeste kvalitet med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter og med perfekt beliggenhed i rolige omgivelser ikke langt fra den flotteste badestrand med badebro i Bratten.<


Mommark, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort og velindrettet sommerhus beliggende i Mommark på det sydøstlige Als med masser af spændende detaljer og aktivitetsmuligheder.

Poolafdelingen har både stor swimmingpool, vandrutschebane, stort indbygget spabad og sauna.Marielyst, 22 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Bare cirka 400 meter fra Danmarks bedste badestrand i Marielyst ligger dette eksklusive, unikke store sommerhus med indendørs swimmingpool, sauna, udendørs spabad og et aktivitetsrum.<


Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Hyggeligt luksushus idyllisk beliggende i første række til en af Danmarks bedste badestrande med udendørs wellness og udsigt til naturen.


Thorup Strand, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
I kystlandet ved Thorup strand ligger dette 18-personers sommerhus med swimmingpool og udendørs spabad samt diverse aktiviteter til mange timers underholdning og fornøjelse.<


Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Dette sommerhus i Marielyst tilbyder 15 m²: swimmingpool med svømmetræner, så hele ugen kan I forbedre konditionen med daglige svømmetag kombineret med ren afslapning i spabadet og saunaen, som befinder sig udendørs på terrassen.<Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter