sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Luksushuse - Luksus sommerhuse

Mange forbinder dansk sommerhusferie med romantiske små træ-sommerhuse nær stranden, hvor ferien kan nydes i fred og ros. Men i den modsatte ende af skalaen har vi de store luksushuse, som er store sommerhuse med mange sovepladser og alverdens udstyr i form af indendørs swimmingpool, spa, sauna, aktivitetsrum o.s.v.

De store moderne luksushuse tilbyder de perfekte rammer for en familieferie, hvor hele familien skal samles. Anledningen kan være alt fra almindelig familiehygge til fejring af runde fødselsdage, konfirmation, og bryllupsfester.

Luksushusene er populære hos både børn og vokse. En skøn pool med vandrutsjebane kan give mange timers fornøjelse for børnene, mens de voksne kan nyde en kold øl i spa´en. Efterfølgende kan luksushusenes mange aktivitetstilbud holde alle aktive indenfor, hvis vejret ikke lige byder på udendørsaktiviteter. Og sådan er det jo ofte i Danmark.villavilla.dk

Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
POOLFERIE FOR 14 PERSONER. Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie. I maj 2012 er huset renoveret udvendig og i maj 2020 er huset totalrenoveret indvendig.


Marielyst, 15 personer, Swimmingpool, Sauna
Dette rummelige energivenlige luksuspoolhus har 6 soveværelser og 1 stor hems med 4 sovepladser. 3 soveværelser med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 med 1 enkeltseng og 1 soveværelse med køjer.


Marielyst, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Meget stort aktivitetspoolhus på Marielyst. Der er alt i huset, som stor pool, spabad, sauna,billard, bordtennis, bordfodbold,airhocky, dart mm. Der er 9 soveværelser og 2 høje hemse ialt 24 boxsenge.


Blokhus, 21 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort sommerhus med Pool, spa og sauna plads til 21 personer. (kan også lejes i weekender uden for højsæson) Der kan også lejes det til 7 personer mere da der er en afdeling der kan åbnes.


Vedersø, 20 personer, Swimmingpool, Sauna
Dejlig hyggeligt poolhus i VEDERSØ med en fantastisk beliggenhed i dejligt klit skov helt i læ og fuldstændig privat er denne luksusvilla omgivet af farvestrålende natur og med mange stier, fra huset til stranden.


Harboøre, 30 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.


Snøde, 20 personer, Swimmingpool, Sauna
Jeg udlejer mit dejlige pool-sommerhus.


Grenå, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort og lækkert sommerhus til 20 personer hvor der er aktiviteter til alle. I det hyggelige aktivitetsrum er der billard, bordtennis, bordfodbold, playstation 4.


Snøde, 20 personer, Swimmingpool, Sauna
Mit elskede sommerhus med indendørs svimmingpool, sauna, spa, pejs, bålsted, naturgrund, stort køkken, airhockey, bordfodbold og brætspil, 500 meter fra havet, 100 meter til indkøb.


Tåsinge, 46 personer, Swimmingpool
Danninghus har 3 bygninger: 1 Hovedhuset - 7 dobbeltværelser + 1 lejlighed + køkken, spise stue, TV stue, 3 badeværelser ( 1 spa ) 2.


Vejlby Klit, 24 personer, Swimmingpool, Sauna
Nybygget luksus-bjælkehus med en fantastisk spændende indretning og stor pool. En arkitektonisk perle - beliggende helt ugeneret i Vestjyllands smukke natur og med udsigt til Vesterhavet.


Blokhus, 28 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort feriehus med pool, spa og sauna, dart, bordtennis, billard og bordfodbold Se vores hjemmeside http://www.blokhuscenter.dk Poolhus lige midt i hjertet af Blokhus.


Rødbyhavn / Rødby Havn, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort og indbydende sommerhus med gode aktivitetsmuligheder beliggende ca. 300 fra det smukke dige og Østersø-sandstranden med laguner, der gør badeferien ekstra børnevenlig.


Rømø, 14 personer, Swimmingpool
Et sommerhus til 14 personer med swimmingpool og en skøn beliggenhed på Rømø. Oplev en mindeværdig ferie på Rømø i dette elegante sommerhus med swimmingpool, hvor der er plads til 14 personer.


Aalbak, 30 personer, Swimmingpool
Et feriehus med plads til 30 personer - beliggende i det skønne ferieområde Ålbæk. Nordjylland, specielt områderne i og omkring Skagen, er yndede feriemål.


Henne, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
20-personers sommerhus ved Henne Strand med swimmingpool, spabad og sauna, fyldt med komfort og underholdningI det smukke område kan I udforske naturen, samtidig med at I hører Vesterhavets susen.<


Hasmark, 16 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Sommerhus med swimmingpool, sauna og udendørs spabad ved Hasmark strand til 16 personer.Leder I efter den ideelle feriebolig til jeres kommende sommerferie, behøver I ikke lede længere.


Mommark, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Aktivitetssommerhus med swimmingpool, sauna og spabad til 20 personer på Als.


Mommark, 18 personer, Swimmingpool
Dette sommerhus med plads til 18 personer beliggende i ferieområdet Mommark på Sydals, er ikke blot en overnatningsmulighed.


Mommark, 18 personer, Swimmingpool
Dette aktivitetshus med plads til 18 personer ligger i det charmerende ferieområde Mommark på Sydals. Her er der mulighed for at opleve en harmonisk blanding af idylliske landskaber og maritime eventyr.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter