sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Luksushuse - Luksus sommerhuse

Mange forbinder dansk sommerhusferie med romantiske små træ-sommerhuse nær stranden, hvor ferien kan nydes i fred og ros. Men i den modsatte ende af skalaen har vi de store luksushuse, som er store sommerhuse med mange sovepladser og alverdens udstyr i form af indendørs swimmingpool, spa, sauna, aktivitetsrum o.s.v.

De store moderne luksushuse tilbyder de perfekte rammer for en familieferie, hvor hele familien skal samles. Anledningen kan være alt fra almindelig familiehygge til fejring af runde fødselsdage, konfirmation, og bryllupsfester.

Luksushusene er populære hos både børn og vokse. En skøn pool med vandrutsjebane kan give mange timers fornøjelse for børnene, mens de voksne kan nyde en kold øl i spa´en. Efterfølgende kan luksushusenes mange aktivitetstilbud holde alle aktive indenfor, hvis vejret ikke lige byder på udendørsaktiviteter. Og sådan er det jo ofte i Danmark.villavilla.dk

Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
POOLFERIE FOR 14 PERSONER Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie. I maj 2020 er huset renoveret udvendig og i december 2020 er huset totalrenoveret indvendig.


Marielyst, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Dette rummelige energivenlige luksuspoolhus har 6 soveværelser og 1 stor hems med 4 sovepladser. 3 soveværelser med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 med 1 enkeltseng og 1 soveværelse med køjer.


Marielyst , 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort poolhus med masser af plads ( 24 sengepladser ) i 9 soveværelser og på 2 hemse Der er alt i udstyr og aktiviteter bla stor pool med rusjebane og modstrømsanlæg, stort spabad, sauna.


Vedersø, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Dejlig hyggeligt poolhus i VEDERSØ med en fantastisk beliggenhed i dejligt klit skov helt i læ og fuldstændig privat er denne luksusvilla omgivet af farvestrålende natur og med mange stier, fra huset til stranden.


Harboøre, 30 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.


Grenå, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort og lækkert sommerhus til 20 personer hvor der er aktiviteter til alle. I det hyggelige aktivitetsrum er der billard, bordtennis, bordfodbold, playstation 4.


1, 46 personer, Swimmingpool, Spabad
Danninghus har 3 bygninger: 1 Hovedhuset - 7 dobbeltværelser + 1 lejlighed + køkken, spise stue, TV stue, 3 badeværelser ( 1 spa ) 2.


Lemvig, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Nybygget luksus-bjælkehus med en fantastisk spændende indretning og stor pool. En arkitektonisk perle - beliggende helt ugeneret i Vestjyllands smukke natur og med udsigt til Vesterhavet.


Nørlev Strand, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Et yderst velbeliggende sommerhus med swimmingpool – midt i den fantastiske nordvestjyske natur.


Spøttrup, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Tag hele familien med til denne fantastiske bolig med masser af plads til sjov og ballade. Skønt og rummeligt "Energispare Plus" sommerhus med indendørs pool og sjovt aktivitetsrum.


Houstrup Strand, 26 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Aktiviteter, plads og hygge er den optimale kombination til ferien med hele familien eller vennerne. Alt dette finder I i huset her, hvor sjov og spas er garanteret for op til 26 personer.


Dronningmølle, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Er I glade for selvforkælelse, at lave lækker mad og sjove aktiviteter? Så er dette luksuriøse Skanlux poolhus lige noget for dig, din familie og venner.


Houstrup Strand, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
I dette flotte sommerhus ved Houstrup Strand bor I tæt på strand og Vestjyllands mange attraktioner.


Dronningmølle, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
I det skønne område nær Hornbæk finder i dette luksuriøse sommerhus. Her er rig mulighed for at udforske den nordsjællandske natur på cykel- eller vandretur.


Rømø, 16 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
På den hyggelige ferieø- Rømø finder I dette skønne sommerhus til 16 personer.


Rømø, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Med vadehavet som nabo, ligger dette rummelige 18 personers sommerhus med en fremragende placering på Rømø. Ikke nok med en kort gåafstand fra vandet, møder I tillige et væld af aktiviteter på sommerhusets egen matrikel.


Nr. Lyngby, 16 personer, Swimmingpool
Et skønt sommerhus med swimmingpool, udespa og -sauna i Nr. Lyngby. Ikke langt fra Vesterhavet og med kort afstand til feriebyen Løkken ligger dette dejlige sommerhus i skønne omgivelser.


Søndervig, 30 personer, Swimmingpool
Danmarks vel nok vildeste sommerhus! Her findes alle tænkelige faciliteter såvel ude som inde. Huset byder på hjemmebiograf, kæmpe aktivitetsrum, vinrum, hjemmebar, swimmingpool, 9 værelser og 6 hemse for blot at nævne nogle af faciliteterne.


Bjerregaard, 18 personer, Swimmingpool
I det dejlige ferieområde Bjerregård, nær Hvide Sande, ligger dette velindrettede sommerhus til 18 personer. Huset er placeret klitlandskabet og ligger kun en kort køretur fra fiskeribyen Hvide Sande.


Bønnerup Strand, 16 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Ved Bønnerup Strand finder I dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna. Huset er bygget i 2022 og indeholder 256 m2 med mange spændende detaljer.<Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter