sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Luksushuse - Luksus sommerhuse

Mange forbinder dansk sommerhusferie med romantiske små træ-sommerhuse nær stranden, hvor ferien kan nydes i fred og ros. Men i den modsatte ende af skalaen har vi de store luksushuse, som er store sommerhuse med mange sovepladser og alverdens udstyr i form af indendørs swimmingpool, spa, sauna, aktivitetsrum o.s.v.

De store moderne luksushuse tilbyder de perfekte rammer for en familieferie, hvor hele familien skal samles. Anledningen kan være alt fra almindelig familiehygge til fejring af runde fødselsdage, konfirmation, og bryllupsfester.

Luksushusene er populære hos både børn og vokse. En skøn pool med vandrutsjebane kan give mange timers fornøjelse for børnene, mens de voksne kan nyde en kold øl i spa´en. Efterfølgende kan luksushusenes mange aktivitetstilbud holde alle aktive indenfor, hvis vejret ikke lige byder på udendørsaktiviteter. Og sådan er det jo ofte i Danmark.villavilla.dk

Marielyst, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Meget stort luksushus med 8 soveværelser og 2 store hemse, med plads op til 24 prs.


Marielyst, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
POOLFERIE FOR 14 PERSONER. Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie. I maj 2012 er huset renoveret udvendig og i maj 2020 er huset totalrenoveret indvendig.


Marielyst, 15 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Dette rummelige energivenlige luksuspoolhus har 6 soveværelser og 1 stor hems med 4 sovepladser. 3 soveværelser med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 med 1 enkeltseng og 1 soveværelse med køjer.


Bøtø, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Meget stort aktivitetspoolhus på Marielyst. Der er alt i huset, som stor pool, spabad, sauna,billard, bordtennis, bordfodbold, dart mm. Der er 9 soveværelser og 2 høje hemse ialt 24 boxsenge.


Vedersø, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Dejlig hyggeligt poolhus i VEDERSØ med en fantastisk beliggenhed i dejligt klit skov helt i læ og fuldstændig privat er denne luksusvilla omgivet af farvestrålende natur og med mange stier, fra huset til stranden.


Harboøre, 30 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.


Grenå, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Stort og lækkert sommerhus til 20 personer hvor der er aktiviteter til alle. I det hyggelige aktivitetsrum er der billard, bordtennis, bordfodbold, playstation 4.


1, 46 personer, Swimmingpool, Spabad
Danninghus har 3 bygninger: 1 Hovedhuset - 7 dobbeltværelser + 1 lejlighed + køkken, spise stue, TV stue, 3 badeværelser ( 1 spa ) 2.


Lemvig, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Nybygget luksus-bjælkehus med en fantastisk spændende indretning og stor pool. En arkitektonisk perle - beliggende helt ugeneret i Vestjyllands smukke natur og med udsigt til Vesterhavet.


Nørlev Strand, 14 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Et yderst velbeliggende sommerhus med swimmingpool – midt i den fantastiske nordvestjyske natur.


Spøttrup, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Tag hele familien med til denne fantastiske bolig med masser af plads til sjov og ballade. Skønt og rummeligt "Energispare Plus" sommerhus med indendørs pool og sjovt aktivitetsrum.


Løkken, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna tæt på det brusende Vesterhavet og den populære ferieby Løkken. Et sommerhus der indenfor byder på en masse aktivitetsmuligheder for både store og små.<


Rømø, 16 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
16-personers sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende nær havet på den hyggelige ferieø Rømø. Med hele familien eller flere hold venner er plads ofte en mangelvare på ferien –: dette bliver ikke tilfældet her.


Rømø, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Rummeligt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende kun cirka 300 meter fra vandet på Rømø.Afslapning, sjov og nærvær er tre ting som er essentielle for en god ferie!Alt dette finder I netop i dette skønne sommerhus til 20 personer.


Rømø, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Skønt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende blot cirka 350 meter fra vandet på Rømø.I det rummelige sommerhus kan ferien nydes med hele familien.


Læsø, 24 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Midt i Østerby på Læsø, tæt på indkøbsmuligheder, vandet og Læsøs golfbane, finder I dette fascinerende sommerhus til 24 personer med swimmingpool, udendørs sauna og hele to udendørs spabad.<


Ålbæk, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna nær badestrand i Ålbæk.

I det nordlige Jylland, nærmere bestemt ferieparadiset, Ålbæk, finder I dette skønne sommerhus til 18 personer.Skåstrup Strand, 20 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
En ferie i det fynske er altid en vinder! Med en ferie i dette sommerhus ved Skåstrup Strand, er der rig mulighed for samling af hele familien.


Houstrup Strand, 26 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
Aktiviteter, plads og hygge er den bedste kombination til en ferie med hele familien. Alle tre ting finder I, i sommerhuset her, hvor sjov og spas er garanteret for op til 26 personer.


Ålbæk, 18 personer, Swimmingpool, Spabad, Sauna
I det nordlige Jylland, nærmere bestemt ferieparadiset- Ålbæk, finder I dette skønne sommerhus til 18 personer.Afgræns søgningen

  Område:

  Personer:

  Swimmingpool:  

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Mine favoritter