Ferienhaus Dänemark  

Persondata politik

Denne politik beskriver, hvordan Sommerhusportalen behandler personfølsomme data, som bevidst eller ubevidst registreres, når hjemmesiden besøges, og sidens funktioner benyttes.

Vi tilbyder visse funktioner på siden, som kun fungerer vha. sporingsteknologier (cookies). Du kan altid blokere for brugen af disse, hvis din browser tillader det. Hvis du dog afviser brugen af cookies eller andre lignende teknologier, kan du muligvis ikke udnytte tjenesterne på siden.

Google Analytics

Ligesom de fleste websteder bruger vi Google Analytics (GA) til at spore brugerinteraktion. Vi bruger disse data til at bestemme antallet af brugere, der besøger vores side, for bedre at forstå, hvordan de finder og bruger vores side og for at se deres rejse gennem siden.

Selvom GA registrerer data om din geografiske placering, enhed, internetbrowser og operativsystem, identificerer ingen af disse oplysninger dig personligt til os. GA registrerer også din computers IP-adresse, som kan bruges til at identificere dig, men Google giver os ikke adgang til dette.

Google Adsense

Vi anvender Google AdSense, en webtjeneste fra Google, som placerer reklamer fra tredjeparter på siden. I den forbindelse placerer Google en cookie på din enhed, som hjælper med at sikre at der vises relevante annoncer.

Facebook

Vi anvender et ”synes godt om” plug-in fra det sociale netværk Facebook, drevet af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94302, USA. Hvis du klikker på Facebook-knappen "Synes godt om", beder Facebook dig om at logge ind på Facebook for at kunne benytte funktionen. Er du allerede logget ind på din Facebook-konto, oprettes der automatisk en forbindelse til Facebooks server, hvorefter overførslen af dine data sker automatisk, uden at du får yderligere besked om det. Sommerhusportalen har ingen indflydelse på dette. Denne overførsel kan du kun forhindre ved at logge dig af din Facebook-konto på forhånd.

Google +

Vi anvender “Google +1”-funktionsknappen fra det sociale netværk Google Plus, drevet af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States. Når en bruger tilgår siden, vil der skabes direkte link til Google servere. Sommerhusportalen har ikke nogen indflydelse over mængden af data, som Google indsamler ved hjælp af “+1” knappen. Ifølge Google bliver der ikke indsamlet nogen personlig data, hvis ikke der trykkes på knappen. Denne data, inklusiv IP-adressen, bliver kun indsamlet fra medlemmer, der er logget ind via Google +.

Tredjeparts databehandlere

Vi bruger en række tredjeparts databehandlere til at behandle personlige data på vore vegne. Disse tredjeparter er blevet nøje udvalgt, og alle er i overensstemmelse med lovgivningen i EU's generelle databeskyttelsesforordning 2018 (GDPR):

· UnoEuro
· Webtropia
· Smtp.dk
· CPSMS.dk
· Quickpay
· Clearhaus
· Google
· Facebook

Sikkerhed

Alle data opbevares sikkert på vores adgangsbeskyttede servere. Kun medarbejdere, der har reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger, har adgang til oplysningerne.

Eventuelle brud på sikkerheden og ulovlig adgang til vore databaser meldes til Datatilsynet og relevante personer indenfor 72 timer efter overtrædelsen er opdaget.

Har du mistanke om brud på sikkerheden eller at nogen har uautoriseret adgang til dine data, så kontakt os straks:

Sommerhusportalen ApS
Højlund 32
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 5051 3095
mail@sommerhusportalen.dk

Indsigt / retten til at blive slettet

Kontakt os venligst, hvis du ønsker at anmode om adgang til dine personlige oplysninger, der er gemt i vores databaser, eller hvis du vil have dine personlige data slettet fra vores databaser.

På siden registrerer vi følgende personoplysninger:

Registrering som udlejer:

Tilmelder du dig som udlejer på siden, så registrerer vi følgende persondata i vort system:

· Navn
· Adresse
· E-mail adresse
· Mobiltelefonnummer
· Ferieboligens data, heriblandt boligens udstyr, beliggenhed, priser og billedmateriale

Oplysningerne er nødvendige for at kunne tilbyde annoncevisning, kontaktmuligheder for interesserede lejere, samt data til evt. fakturering af betalingsydelser, således at der kan udstedes en faktura som opfylder bogføringslovens krav.

Ved betalingsydelser tilbyder vi betaling via kreditkort. Dette sker via en tredjeparts databehandler (se oversigt ovenfor). Forbindelsen hertil sker via SSL (Secure Socket Layer).

Ingen kreditkortoplysninger gemmes i vore databaser.

Vi kræver, at de oplyste informationer omkring den annoncerede feriebolig er korrekte, at du har råderet over den annoncerede bolig og rettigheder til det uploadede billedmateriale. Mistanke om forsøg på bedrageri politianmeldes, hvorved de registrerede oplysninger videregives til myndighederne.

Alle data (med undtagelse af fakturadata, som arkiveres i 5 år jf. bogføringsloven) slettes i samme øjeblik, som annoncen slettes via Ejerservice (selvbetjeningsfunktionen) eller ved at kontakte os.

Kontaktformular

Anvender du sidens kontaktformular - enten til Sommerhusportalen Kundeservice eller kontakt til privat udlejer - så registrerer og videregiver vi følgende persondata:

· Navn
· Adresse
· E-mail adresse
· Ønsket ferieperiode
· Ønsket feriebolig
· Husdyr medbringes

Data sendes via dataservices fra 3.partsudbydere til den ønskede modtager via SMTP.

Data arkiveres endvidere og vil være tilgængelig for udlejer som en del af statistikken i Ejerservice i maksimalt tre år.

Efterlysningsservice

Ved brugen af sidens Efterlysningsservice registrerer vi følgende som videregives til potentielle udlejere:

· Navn
· E-mail
· Ønsket ferieperiode, beliggenhed, hustype
· Husdyr medbringes

En kopi af de registrerede oplysninger sendes til dig via e-mail. I e-mailen findes endvidere et link, hvor man kan vælge at slette efterlysningen. Anvendes dette link, så slettes alle oplysninger med det samme.

Ellers vil oplysninger automatisk blive slettet efter 30 dage.

Hus-anmeldelser

Ved brugeranmeldelse af en feriebolig på siden, så registreres følgende personoplysninger:

· Navn
· E-mail
· Din bedømmelse