sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Randers Regnskov

En tur til Randers Regnskov er en oplevelse for alle sanserne, og de mange forskellige klimaer og lande som de mange eksotiske dyr og planter kommer fra gør hver sin del for en uforglemmelig tur for hele familien. Atmosfæren som byder en i møde indenfor Randers Regnskov, er umiskendeligt forbundet med junglen og tropeklima, og der er sågar blevet plads til et aktivt vandfald.


Selv lydende af mystiske dyr der rumsterer i buskadset er til at finde hvis man tager på opdagelse i regnskoven der har mere end 200 forskellige arter af dyr levende på de næsten 4 kvadratkilometer som området dækker over. Og man kan støde på dyr mens man mindst venter det, overalt i parken.

Over halvdelen af Regnskoven er dedikeret til Sydamerikas verden, som blandt andet har de sjove lemurer, de frygtindgydende piratfisk, og hvis man kigger op i højden, mod klippekanterne, kan man fange blikket hos en af de tyvfrække abekatte. Og hvis man er heldig, kan man også finde dovendyret, som dog er godt camoufleret, og sidder stille det meste af dagen.

Det er muligt at komme helt tæt på en jaguar, eller panter, for i Randers Regnskov finder man begge disse majestætiske arter, og flere hundrede andre sjældne, eksotiske og farverige dyr som dem. I de store akvarier finder man for eksempel nogle af Regnskovens første indflyttere søkøerne, ligesom man finder den flotte opstilling af et koralrev og de mange flotte fisk der følger med.

Til de modige er det muligt at tage en tur ned i dybet, regnskover byder nemlig på Kraniegrotten, som er en mørk og dyster grotte der går ned i jorden, og blandt andet huser uhyggelige anakondaer og behårede fugleedderkopper, for ikke at tale om de mange flagermus der også kalder grotten for deres hjem.

Og i regnskover bliver ikke kun dyrelivet, men også faunaen taget godt om. De mange ægte træer der naturligt hører til i amazone junglen vokser højt til vejrs, og der er endda muligt at komme op og klatre i ægte Indiana Jones stil, med gyngende hængebroer og reb og tov. Inden man

Og skulle det ikke være nok kan man som noget nyt også som et af de få steder i verden komme til at se en vaskeægte komodoveran. Dyret som måske mere end noget andet har blæst ild til myten om drager har siden 2013 været en del af Randers Regnskov, og passer rigtig godt ind i den Asiatiske kuppelafdeling som huser den.

Information


Adresse:
Randers Regnskov
Tørvebryggen 11
DK-8900 Randers

Priser:
- Børn (0-2) Gratis
- Børn (3-11) DKK 110
- Voksne DKK 175-190,-

Mere information:
www.regnskoven.dk