sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sommerhus anmeldelser

Lejer du et sommerhus her på portalen, så opfordrer vi dig til efterfølgende at give en kort bedømmelse af sommerhuset og udlejer. Det gøres ganske nemt ved at klikke på knappen, som du finder på huspræsentationssiden.

På den måde hjælper du både udlejer og fremtidige lejere. Udlejer kan få input til hvad som kan gøres bedre. Og fremtidige lejere kan få en ærlig bedømmelse af sommerhuset.

Nedenfor kan du se de seneste afgivne bedømmelser.


sommerhus 2355
Bedømt af:Elke Jensen
Ophold foretaget:Oktober 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Alt klappede til punkt og prikke. Der ventede ovenikøbet lidt lækkert til ganen, da vi ankom. Dejlig rent og billigt at opvarme på trods af vældig megen blæst de fleste dage. Meget stille område uden trafik.



sommerhus 1498
Bedømt af:Kim Houman
Ophold foretaget:Oktober 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Lækkert indrettet sommerhus der fremstod helt rengjort ved modtagelse. Flot view ud over havet fra køkken/stue. God kontakt til udlejer omkring spørgsmål i løbet af opholdet. Meget stille og roligt område i oktober måned.



sommerhus 2613
Bedømt af:Diana Jensen
Ophold foretaget:Oktober 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2831
Bedømt af:Karina Sommer
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir haben im August unseren Urlaub hier verbracht. Es ist sehr einfach, aber gemütlich und man hat alles was man braucht. Es fühlt sich an wie in den alten Tagen, einfach gut. Die Eigentümer sind sehr nett und hilfsbereit. Der große, kinderfreundliche Strand ist nur ein paar Schritte entfernt. Wir kommen gerne wieder!



sommerhus 1498
Bedømt af:Margarete
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem Ferienhaus. Vor allem die ruhige und kinderfreundliche Lage fanden wir sehr toll und kommen gerne wieder.



sommerhus 2355
Bedømt af:Preben og Ulla
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har nydt en uge i det dejlige sommerhus Der var rent og pænt - hyggeligt samt der er alt, hvad man har brug for inde og ude. Lækre terrasser med dejlige møbler Området er værd at tage ud i - Skønne stisystemer mulighed for cykelture ( cykler til rådighed sågar.) Vitskøl kloster - Løgstør - Næsbydale… Vi blev modtaget med en velkomstkurv fra værtsparret / fantastisk betænksom. Vi kan varmt anbefale dette skønne hus og område, kommer gerne igen.



sommerhus 2355
Bedømt af:Kamilla Bredberg
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Ole & Edith
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har haft en dejlig uge med gå- og cykelture god mad og gode bøger. Venlig hilsen Edith og Ole



sommerhus 2613
Bedømt af:Helle og Thyge.
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi nød vores ophold i huset og omgivelserne ikke mindre - uden forbehold.



sommerhus 2453
Bedømt af:Lilian Steffensen
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Huset var som det var beskrevet i opslaget, så vi fik helt og holdent hvad vi kunne forvente. Pris og kvalitet var i overensstemmelse med hvad der var var lovet i opslaget.Servicen var over de 5 stjerner der kunne gives, udlejer er meget lydhør, og virkelig opsat på at det at leje hans sommerhus, skal være en god oplevelse, tak for det. Området er bare rigtig flot, og der er et utal af muligheder for oplevelser, både hvis man er til købte aktiviteter som golf/ minigolf, men absolut også hvis man er naturelsker, og bare vil nyde freden, ved vandet eller hjemme i sommerhuset



sommerhus 2453
Bedømt af:Mona Damm
Ophold foretaget:Juli 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Hyggeligt sommerhus med god beliggenhed. Kort afstand til stranden. Dejligt med nyt køkken og nye dyner/puder. Udlejer er rar og hurtig til at svare ved spørgsmål. Vi havde en rigtig varm og god uge i sommerhuset.



sommerhus 2355
Bedømt af:Daniel og Melina
Ophold foretaget:Juni 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fantastisk sommerhus og skøn billigenhed i naturrige omgivelser. Vi havde en uges ferie der og var på mange skønne gåture i de flotte og rolige naturomgivelser. Alt i alt rigtig fantastisk sted, der var rent og pænt og der er alt hvad man har brug for med hensyn til service og køkkengrej mm. Super sødt værtspar - kan klart anbefales☺️



sommerhus 2613
Bedømt af:Iben Søgaard Stephansen
Ophold foretaget:Juli 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fra første kontakt har det været en god oplevelse at leje dette sommerhus. Udlejer er imødekommende og vi har kun oplevet god service, både før under og efter.. Huset er et dejlig sommerhus, med plads til hygge både inde og ude, terrassen og udestuen er virkelig lækker og vi har kunne nyde hele ferien ude. Området rummer både skov og vand og vores unger har haft de bedste rammer for en skøn ferie 🌞



sommerhus 2355
Bedømt af:Lena Jørgensen
Ophold foretaget:Juli 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Super handicap venlig hus. Havde en bror på besøg i kørestol som kunne komme rundt i hele huset uden problem. Huset opfyldt alle vores ønsker så vi har allerede booket det til vinterferien.



sommerhus 2054
Bedømt af:Niels Rasmussen
Ophold foretaget:Juni 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fantastisk hus og beliggenhed som lovet i oversigten Nem og meget venlig og hurtig nøgle overdragelse både ved ankomst og afrejse Huset kan helt klart anbefales, og ikke sidste gang vi lejer det Mvh Susanne og Niels



sommerhus 2789
Bedømt af:Claus
Ophold foretaget:Maj 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejlig hus med alt hvad man behøver



sommerhus 2355
Bedømt af:Christine Weis
Ophold foretaget:April 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt sommerhus i rigtig skønt sommerhus område. Hyggelig velkomst hilsen. Er man til fred og ro og lange gåture er sommerhuset klart anbefalelsesværdigt 🌞. Kan besøges mange gange.



sommerhus 2355
Bedømt af:Christine
Ophold foretaget:April 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Har oprettet bedømmelse tidligere i dag men fik trykket for tidligt afsted - så alle stjerner ikke kom ordentligt med. Har kun positive ting at sige om sommerhuset og området🌼.



sommerhus 2437
Bedømt af:J.L.Madsen
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Efter problemer med både fjernsynskanaler og internet, som blev løst i lønet af første dag, var alt ok. Huset var dog ikke særligt godt rengjort da vi ankom... masser af spindelvæv, bl.a. bag elradiatorer, og ventilatoren på badeværelset var meget langhåret, nærmest lodden. Sauna blev ikke brugt. Men alt i alt en ok oplevelse.



sommerhus 2355
Bedømt af:Nina
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Havde en fantastisk afslappende uge i dette skønne sommerhus. Vi følte os godt tilpas med det sammen. Dejligt pænt rengjort, skøn velkomsthilsen. Skønne lyse rum. Der manglede intet for at vi kunne få en skøn uge. Skøn natur, med hyggeligt fugleliv.



sommerhus 2355
Bedømt af:Anette
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1498
Bedømt af:Søren Sebelin
Ophold foretaget:Januar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Selve booking processen og udlevering af nøgle var eksemparisk. Meget venlig og grundig vejledning. Huset ligger i et skønt område med havudsigt, grønne områder og legepladser. Huset var flot rengjort, og forsynet med det vi forventede. Det var en kold weekend vi havde valgt, og det krævede en del strøm at varme det op, men udlejer havde - på vores anmodning - forvarmet det, så det var rart at være i da vi ankom.



sommerhus 2355
Bedømt af:Sofie Abrahamsen
Ophold foretaget:Januar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har igen været på ferie i det her fantastiske sommerhus - det er dejligt afslappende, med helt igennem skønne omgivelser. Flot natur og dejligt med brusen fra havet, og vinden i håret 😊 Grunden til 4 stjerner, er blot at ungerne ønsker sig boblebad eller vildmarksbad til næste gang, haha 😂🙈. Alt i alt et ophold værd. Og vi kommer hvertfald gerne igen 👍🏻🥳 De bedste hilsner, Sofie og familie.



sommerhus 2355
Bedømt af:Helle Knudsen
Ophold foretaget:Oktober 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2453
Bedømt af:Betina Damm
Ophold foretaget:Oktober 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt autentisk sommerhus. Beliggende tæt på dejlig strand. Huset er lille og hyggeligt. Udlejer er flink og hjælpsom. Ikke noget luksushus, men hvis man vil have autentisk sommerhus hygge er dette hus perfekt.



sommerhus 1472
Bedømt af:Siggi
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Es war ein traumhafter Urlaub mit viel Sonnen-schein und ohne Quallen. Dieses charmante Ferienhaus liegt so ruhig direkt am Meer und den Plantagen. Der Vermieter Hugo Nielsen ist sehr unkompliziert und hilft sofort. Wir haben uns in dieses Ferienhaus verliebt und kommen, wenn alles klappt, nächstes Jahr wieder. Siggi und Moni



sommerhus 1799
Bedømt af:Tom P. Hansen
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Virkelig dejligt sommerhus i skønne rolige omgivelser. Dejlig stor have med mange udfoldelsesmuligheder. Børnene elskede det.



sommerhus 2181
Bedømt af:Hanne jacobsen
Ophold foretaget:September 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Lone Skou
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et helt igennem godt sommerhus, hvor intet mangler. Området er dejligt, og det ligger centralt for mange gode udflugter. Det kan klart anbefales, og vil i høj grad indgå i vore fremtidige ferie-overvejelser.



sommerhus 2613
Bedømt af:Tanja Müsse
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Sehr schönes, gemütliches und sauberes Ferienhaus, mit einer tollen überdachten und umbauten Terrasse, wo man bei fast jeder Wetterlage sitzen kann. Sehr netter Vermieter, mit persönlichem Kontakt bei Fragen oder sonstigen Anliegen. Schöne Gegend, zum Fahrrad fahren sehr gut geeignet. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.


spacer

Top 10 sommerhuse

    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1749

    Dejligt sommerhus på stor naturgrund


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2116

    Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1332

    Øster Hurup Sommerhus


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2521

    Dejligt hus på Rømø, med spa og udendørs sauna.


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2563

    Hyggeligt Lønstrup-sommerhus. LEDIGE UGER NU!!


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2831

    Bed og Kitchen - Anneks til leje i Sejrøbugten


    sommerhus anmeldelse(4,94)

    sommerhus 1498

    Sønderjylland v/Aabenraa Familievenligt. Havudsigt


    sommerhus anmeldelse(4,90)

    sommerhus 2054

    DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama


    sommerhus anmeldelse(4,87)

    sommerhus 1799

    Nyrenoveret fritidshus ved Saltum Strand


    sommerhus anmeldelse(4,83)

    sommerhus 1472

    Lille Skovly


spacer