sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sommerhus anmeldelser

Lejer du et sommerhus her på portalen, så opfordrer vi dig til efterfølgende at give en kort bedømmelse af sommerhuset og udlejer. Det gøres ganske nemt ved at klikke på knappen, som du finder på huspræsentationssiden.

På den måde hjælper du både udlejer og fremtidige lejere. Udlejer kan få input til hvad som kan gøres bedre. Og fremtidige lejere kan få en ærlig bedømmelse af sommerhuset.

Nedenfor kan du se de seneste afgivne bedømmelser.


sommerhus 3032
Bedømt af:Chris
Ophold foretaget:Juli 2022
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt sommerhus i fantastiske omgivelser, med fjorden lige ude foran døren. Tilhørende stor grund man kan boltre sig på, med et skønt bålsted lige bag ved huset. Værelserne har fine størrelser med god plads til en familie + evt. overnattende. Vi oplevede ingen støj/ mangler/ gener under vores ophold, og vil uden tvivl benytte os af denne perle ud til Limfjorden en anden gang :-)



sommerhus 1628
Bedømt af:Anni Sloth
Ophold foretaget:August 2022
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et fint, rent, velholdt og hyggeligt lille sommerhus, med alt hvad der er nødvendigt. Har lejet mange sommerhuse igennem mange år, og er ALDRIG kommet, til et så RENT hus. En sand fornøjelse og en rigtig god start på ferien. En stor hjørnegrund, hvor man kan gå direkte fra grunden op til en fantastisk havudsigt, med bænke, og nyde et glas vin til aftensolen osv. ca. 100 meter fra huset. Utrolig imødekommende personlig kontakt og service med udlejer. Vi har følt os meget velkomne



sommerhus 2613
Bedømt af:Lise Saaby
Ophold foretaget:August 2022
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Lille hyggeligt hus som passer fint til os. God beliggenhed hvor man er privat selvom der er tæt bebygget. Dejligt område til gåture og badning. Rengøring og service i top - der er lige det man har brug for.



sommerhus 2613
Bedømt af:Trine Lassen
Ophold foretaget:Juli 2022
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 3032
Bedømt af:Chris
Ophold foretaget:Juli 2022
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt rummeligt sommerhus, med fantastisk natur lige ude foran døren. Vil uden tvivl leje det igen! :-)



sommerhus 2355
Bedømt af:Frederik & Mette
Ophold foretaget:Maj 2022
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Hej Anette og Frank Vi har nydt jeres dejlige sommerhus, samt de lækre omgivelser, tusinde tak for at vi måtte låne det. De bedste hilsner Frederik og Mette P.s vi skulle hilse og sige at vandet i fjorden er koldt at bade i, men stadigvæk lækkert var det 😁



sommerhus 1498
Bedømt af:Inger Heinsen
Ophold foretaget:Marts 2022
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Utroligt skønt sommerhus, med rigtig dejlig udsigt over Genner bugt. Huset er fint istandsat og pænt og rent ved modtagelsen. Vi har været meget glade for at være i huset.



sommerhus 2355
Bedømt af:Michelle
Ophold foretaget:December 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et super skønt ophold hen over nytåret! Dejlig stille, roligt og helt ned i tempo. Til trods for lidt kulde og småregn gør området sig godt til gåture både i plantagen og nær vandet. Helt klart en anbefaling værd!



sommerhus 2355
Bedømt af:Michelle
Ophold foretaget:December 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et super skønt ophold hen over nytåret! Dejlig stille, roligt og helt ned i tempo. Til trods for lidt kulde og småregn gør området sig godt til gåture både i plantagen og nær vandet. Helt klart en anbefaling værd!



sommerhus 2355
Bedømt af:Elke Jensen
Ophold foretaget:Oktober 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Alt klappede til punkt og prikke. Der ventede ovenikøbet lidt lækkert til ganen, da vi ankom. Dejlig rent og billigt at opvarme på trods af vældig megen blæst de fleste dage. Meget stille område uden trafik.



sommerhus 1498
Bedømt af:Kim Houman
Ophold foretaget:Oktober 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Lækkert indrettet sommerhus der fremstod helt rengjort ved modtagelse. Flot view ud over havet fra køkken/stue. God kontakt til udlejer omkring spørgsmål i løbet af opholdet. Meget stille og roligt område i oktober måned.



sommerhus 2613
Bedømt af:Diana Jensen
Ophold foretaget:Oktober 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2831
Bedømt af:Karina Sommer
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir haben im August unseren Urlaub hier verbracht. Es ist sehr einfach, aber gemütlich und man hat alles was man braucht. Es fühlt sich an wie in den alten Tagen, einfach gut. Die Eigentümer sind sehr nett und hilfsbereit. Der große, kinderfreundliche Strand ist nur ein paar Schritte entfernt. Wir kommen gerne wieder!



sommerhus 1498
Bedømt af:Margarete
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem Ferienhaus. Vor allem die ruhige und kinderfreundliche Lage fanden wir sehr toll und kommen gerne wieder.



sommerhus 2355
Bedømt af:Preben og Ulla
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har nydt en uge i det dejlige sommerhus Der var rent og pænt - hyggeligt samt der er alt, hvad man har brug for inde og ude. Lækre terrasser med dejlige møbler Området er værd at tage ud i - Skønne stisystemer mulighed for cykelture ( cykler til rådighed sågar.) Vitskøl kloster - Løgstør - Næsbydale… Vi blev modtaget med en velkomstkurv fra værtsparret / fantastisk betænksom. Vi kan varmt anbefale dette skønne hus og område, kommer gerne igen.



sommerhus 2355
Bedømt af:Kamilla Bredberg
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Ole & Edith
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har haft en dejlig uge med gå- og cykelture god mad og gode bøger. Venlig hilsen Edith og Ole



sommerhus 2613
Bedømt af:Helle og Thyge.
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi nød vores ophold i huset og omgivelserne ikke mindre - uden forbehold.



sommerhus 2453
Bedømt af:Lilian Steffensen
Ophold foretaget:August 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Huset var som det var beskrevet i opslaget, så vi fik helt og holdent hvad vi kunne forvente. Pris og kvalitet var i overensstemmelse med hvad der var var lovet i opslaget.Servicen var over de 5 stjerner der kunne gives, udlejer er meget lydhør, og virkelig opsat på at det at leje hans sommerhus, skal være en god oplevelse, tak for det. Området er bare rigtig flot, og der er et utal af muligheder for oplevelser, både hvis man er til købte aktiviteter som golf/ minigolf, men absolut også hvis man er naturelsker, og bare vil nyde freden, ved vandet eller hjemme i sommerhuset



sommerhus 2453
Bedømt af:Mona Damm
Ophold foretaget:Juli 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Hyggeligt sommerhus med god beliggenhed. Kort afstand til stranden. Dejligt med nyt køkken og nye dyner/puder. Udlejer er rar og hurtig til at svare ved spørgsmål. Vi havde en rigtig varm og god uge i sommerhuset.



sommerhus 2355
Bedømt af:Daniel og Melina
Ophold foretaget:Juni 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fantastisk sommerhus og skøn billigenhed i naturrige omgivelser. Vi havde en uges ferie der og var på mange skønne gåture i de flotte og rolige naturomgivelser. Alt i alt rigtig fantastisk sted, der var rent og pænt og der er alt hvad man har brug for med hensyn til service og køkkengrej mm. Super sødt værtspar - kan klart anbefales☺️



sommerhus 2613
Bedømt af:Iben Søgaard Stephansen
Ophold foretaget:Juli 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fra første kontakt har det været en god oplevelse at leje dette sommerhus. Udlejer er imødekommende og vi har kun oplevet god service, både før under og efter.. Huset er et dejlig sommerhus, med plads til hygge både inde og ude, terrassen og udestuen er virkelig lækker og vi har kunne nyde hele ferien ude. Området rummer både skov og vand og vores unger har haft de bedste rammer for en skøn ferie 🌞



sommerhus 2355
Bedømt af:Lena Jørgensen
Ophold foretaget:Juli 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Super handicap venlig hus. Havde en bror på besøg i kørestol som kunne komme rundt i hele huset uden problem. Huset opfyldt alle vores ønsker så vi har allerede booket det til vinterferien.



sommerhus 2054
Bedømt af:Niels Rasmussen
Ophold foretaget:Juni 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fantastisk hus og beliggenhed som lovet i oversigten Nem og meget venlig og hurtig nøgle overdragelse både ved ankomst og afrejse Huset kan helt klart anbefales, og ikke sidste gang vi lejer det Mvh Susanne og Niels



sommerhus 2789
Bedømt af:Claus
Ophold foretaget:Maj 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejlig hus med alt hvad man behøver



sommerhus 2355
Bedømt af:Christine
Ophold foretaget:April 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Har oprettet bedømmelse tidligere i dag men fik trykket for tidligt afsted - så alle stjerner ikke kom ordentligt med. Har kun positive ting at sige om sommerhuset og området🌼.



sommerhus 2355
Bedømt af:Christine Weis
Ophold foretaget:April 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt sommerhus i rigtig skønt sommerhus område. Hyggelig velkomst hilsen. Er man til fred og ro og lange gåture er sommerhuset klart anbefalelsesværdigt 🌞. Kan besøges mange gange.



sommerhus 2437
Bedømt af:J.L.Madsen
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Efter problemer med både fjernsynskanaler og internet, som blev løst i lønet af første dag, var alt ok. Huset var dog ikke særligt godt rengjort da vi ankom... masser af spindelvæv, bl.a. bag elradiatorer, og ventilatoren på badeværelset var meget langhåret, nærmest lodden. Sauna blev ikke brugt. Men alt i alt en ok oplevelse.



sommerhus 2355
Bedømt af:Anette
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Nina
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Havde en fantastisk afslappende uge i dette skønne sommerhus. Vi følte os godt tilpas med det sammen. Dejligt pænt rengjort, skøn velkomsthilsen. Skønne lyse rum. Der manglede intet for at vi kunne få en skøn uge. Skøn natur, med hyggeligt fugleliv.


spacer

Top 10 sommerhuse

    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1749

    Dejligt sommerhus på stor naturgrund


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 3032

    Ældre sommerhus tæt på stranden udlejes


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1332

    Øster Hurup Sommerhus


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1628

    Skønt beliggende sommerhus - 300m til strand


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2116

    Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2831

    Anneks til leje i Sejrøbugten


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2563

    Hyggeligt sommerhus v/ Lønstrup ledigt uge 25 26!


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2521

    Dejligt hus på Rømø, med spa og udendørs sauna.


    sommerhus anmeldelse(4,92)

    sommerhus 1498

    Sønderjylland v/Aabenraa Familievenligt. Havudsigt


    sommerhus anmeldelse(4,90)

    sommerhus 2054

    DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama


spacer