sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sommerhus anmeldelser

Lejer du et sommerhus her på portalen, så opfordrer vi dig til efterfølgende at give en kort bedømmelse af sommerhuset og udlejer. Det gøres ganske nemt ved at klikke på knappen, som du finder på huspræsentationssiden.

På den måde hjælper du både udlejer og fremtidige lejere. Udlejer kan få input til hvad som kan gøres bedre. Og fremtidige lejere kan få en ærlig bedømmelse af sommerhuset.

Nedenfor kan du se de seneste afgivne bedømmelser.


sommerhus 3439
Bedømt af:Sabrina
Ophold foretaget:Maj 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir hatten eine sehr schöne Zeit in Thorsminde. Tolle Lage zum Meer, ruhig und das Haus ist sehr sauber und gemütlich. Wir kommen sehr gern wieder



sommerhus 1799
Bedømt af:Dorte
Ophold foretaget:April 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fantastisk dejligt sommerhus med alt hvad man skal bruge for en vellykket ferie. Rent, pænt og hyggeligt, lækkert med nyt køkken og bad.. Allerbedst at det var tilladt at tage den firbenede med.



sommerhus 3282
Bedømt af:Tina Hemmingsen
Ophold foretaget:April 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt sommerhus med alt hvad man skal bruge. Ungerne har hygget sig med pool hele weekend. Og skøn natur omkring sommerhuset. Dejlig lille by tæt på. Ville til hver en tid anbefale sommerhuset.



sommerhus 2324
Bedømt af:Jens Palle Nielsen
Ophold foretaget:April 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et rigtig hyggeligt hus med det hele og man får nogen rigtig gode naturoplevelser med besøg af Morten hare Og Mikkel ræv samt et par tusinde Bramgæs som raster over for huset det er prisen værd og jeg vil varmt anbefale det Mvh Jens Palle Nielsen



sommerhus 2989
Bedømt af:Martin Bang
Ophold foretaget:Marts 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi havde en dejlig tur i sommerhuset. Vi var 4 voksne og 3 børn og det fungerede super fint. Især den opvarmede swimmingpool var et hit for børnene. Vi kommer helt sikker igen! :)



sommerhus 2961
Bedømt af:Jeanette Daugaard
Ophold foretaget:Marts 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Find et andet hus, dette er bestemt ikke pengene værd! Ikke vedligeholdt, ting repareret med gaffatape. VIRKELIGE dårlige sovepladser og hemspladser (4) tælles med i de 28 udbudte sovepladser.



sommerhus 3142
Bedømt af:Bente og Erik
Ophold foretaget:Februar 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Skønt sommerhus og område. Huset er rent og indeholde alle bekvemmeligheder. Vi kommer igen!



sommerhus 3237
Bedømt af:Bodil Vestergaard
Ophold foretaget:Januar 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

SUPER



sommerhus 3432
Bedømt af:Peter Hansen
Ophold foretaget:Januar 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi boede her i julen, hvor slottet e pyntet. Skønt område med Vesterhavet, Naturreservat og golf bane.



sommerhus 2753
Bedømt af:Sten Würtz
Ophold foretaget:Januar 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi var var 20 personer en uge over julen 2023. Dejlige store opholdsrum, gode værelse. Bade værelser med varme i gulv. Skønt moderne welnessrum med sauna og masagebruser. Gode køkkenfaciliteter, med masser af køl og frys og køkkenredskaber inkl. to komfurer. I det hele taget en godt sted med god plads og gode faciliteter



sommerhus 1498
Bedømt af:Andy
Ophold foretaget:Januar 2024
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Schickes und sehr umfangreich eingerichtetes Ferienhaus in toller Lage mit Meerblick. Es ist alles vorhanden was benötigt wird. Fußläufig in 5 Minuten am Meer, Einkaufsmöglichkeiten ca. 4km entfernt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und können das Ferienhaus sehr empfehlen!



sommerhus 1386
Bedømt af:Bloch
Ophold foretaget:December 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejlig hus - med skøn swimmingpool - vi havde en dejlig ferie i huset.



sommerhus 2965
Bedømt af:Helga
Ophold foretaget:December 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har nydt 3 uger i dette dejlige feriehus i Alacant. Man føler sig hjemme straks man træder ind af døren. Tæt på indkøb og restauranter. Nem parkering uden for huset. Kan varmt anbefales



sommerhus 3238
Bedømt af:Marianne Hvid Hansen
Ophold foretaget:November 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Super dejligt sommerhus og dejlig ophold i et sommerhus, som var så hyggeligt julepyntet. Vi vender helt sikkert tilbage😊



sommerhus 2355
Bedømt af:Ruth Christiansen
Ophold foretaget:Oktober 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Virkeligt hyggeligt, pænt, rent, og skønt sommerhus. Flot personlig hilsen som modtagelse, så vi følte os hurtig velkommen og hjemme. Der er alt hvad der er brug for i huset. Skønt sted at holde ferie som familie. Lækker have hvor børnene kan lege. Der er bare styr på tingene! Et sted vi meget gerne kommer igen!!!



sommerhus 2965
Bedømt af:Sisse Jongberg
Ophold foretaget:Oktober 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi nødt en skøn forlænget weekend i huset, som er velindrettet og ligger i et dejligt stille område med super lækker pool. Kort afstand til lufthavn og Alicante by, som nemt kan nås med bus. Vi kommer meget igen!!!



sommerhus 3142
Bedømt af:Jakob, Louise og børn
Ophold foretaget:Oktober 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

En af de bedste ferier, vi har haft. Masser af oplevelser i Ebeltoft og Djursland både for børn og voksne. Alletiders feriehus i et naturskønt område, tæt på vandet og fin udsigt. Alt fungerede perfekt. Rent hus! Fornuftige priser, god nem og ukompliceret kontakt til Steen. Vi kommer snart igen :-)



sommerhus 3439
Bedømt af:N.Lüdke
Ophold foretaget:Oktober 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir können uns keine schönere Unterkunft vorstellen um seinen Urlaub in Dänemark zu verbringen. Es fehlte uns an nichts! Sehr durchdacht und gemütlich eingerichtet! Wir wollten am liebsten nicht mehr weg! Auch der Ort hat vieles zu entdecken! Wir hoffen w



sommerhus 3439
Bedømt af:Tanya Uhrskov Kuur
Ophold foretaget:Oktober 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi nød alle mand vores efterårsferie i dette hyggelige sommerhus i Thorsminde. Sommerhuset manglede ikke noget, og havde en fin størrelse til vores behov. Beliggenheden var fin ift. stranden og der er ikke langt til større byer. Et rigtigt dejlig og hygg



sommerhus 3439
Bedømt af:Monique
Ophold foretaget:Oktober 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir hatten einen sehr schönen und erholsamen Urlaub. Wir wollten Ruhe, Strand, Meeresrauschen und einfach Zeit als Familie miteinander verbringen. All das haben wir gefunden. Das Haus ist schön eingerichtet und hat alles, was man so braucht. Wie schön es



sommerhus 3142
Bedømt af:Stine
Ophold foretaget:September 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt og rummeligt sommerhus med alt. Pænt og rent overalt. Skønt område med kort afstand til vand og Ebeltoft by. Kan anbefales.



sommerhus 2776
Bedømt af:Lis
Ophold foretaget:September 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt sted , flot rengjort , skønt hus . Skulle der forbedres noget er det dagslys i huset - boligen føles lidt mørk . Ligeledes solindfald på terrassen sidst på dagen er sparsom . Et par liggestole ville være en god bonus . Men et dejligt ophold i huset !!



sommerhus 3201
Bedømt af:Annette Goedicke
Ophold foretaget:September 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir waren schon 3 Mal in dem Haus. Das Haus ist sehr sauber und hat alles was man an Ausstattung benötigt. Wir sind nur 2 ältere Frauen mit 1 kleinem Hund, aber das Haus gefällt uns so gut, dass wir den höheren Preis (für 6 Personen) in Kauf nehmen. Der Kontakt mit dem Eigentümer läuft total unproblematisch und herzlich. Wir kommen in 2024 wieder!!



sommerhus 3049
Bedømt af:Mette Esmeralda Hansen
Ophold foretaget:August 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Obs vi lejede i juli 22. Et hus af ældre dato men fejler bestemt ingenting og er meget hyggeligt med flere legesager til børn i annekset og til haven. God stor have. Rigt dyreliv. Vi så flere harer og fugle. Fint med de ekstra små rum med mulighed for ekstra overnattende gæster. Fint anneks. Roligt område. Sødeste værtspar. Tryg oplevelse. Massevis af frøer i indkørslen, gjorde det ekstra spændende at komme tilbage fra ture.



sommerhus 2989
Bedømt af:Merete Olsen
Ophold foretaget:August 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi var i sommerhuset fra den 5 .til den 12. August og vi har lyst til at fortælle lidt om vores oplevelser. Der er 3 ting, vi mener er ret kritisable og det er: A. Ingen brandalarm(lovkrav). Vi har købt en og lagt den på hemsen over de 3 soverum. B. Ingen pære i en lampe med strømtilslutning over en køjeseng. Vi har sat en pære i. Heldigvis opdagede vi det, inden den 3-årige stak hånden op i lampen. C. Lampen på venstre side af dobbeltsengen i soverummet tættest på brændeovnen bliver meget varm (sikkert fordi den er udstyret med en halogenpære og ikke LED) og gav forbrændinger, da vores datter ville ændre lampens retning. Andre ting Den ene pære i lampen i køkkenet var gået. Vi har købt en ny. Der er 8 pander i køkkenet - måske skulle der ryddes op. Det er svært for varmen på komfuret at komme ordentlig op i gryderne, sikkert fordi gryderne har en meget tynd bund. Ovn og pander fungerer fint. Der var sort skimmelsvamp på næsten alle furer i vinduerne. Vi har skrubbet noget på det - også oppe på hemsene, så det er ikke så galt. Udluftningerne er/var fulde af skidt. Vi har renset nogle af dem. Nogle af terassebrædderne er rådne og man kan ikke gå der med bare fødder uden at risikerer splinter. Der var meget varmt på badeværelser i forbindelse med poolen. Kunne temp sættes ned og varmekanonen sættes ind i poolrummet? Det kunne være nyttigt med en bog med info om hus og pool. En dag steg vandstanden i begge toiletter. Vi ændrede på timeren ude på pumpen i haven og fik vandstanden ned. Men info om det havde været ønskeligt. Vi var kun 4 voksne og 2 børn. Hvis vi havde været 9 personer kunne pumpen da slet ikke følge med. Alt i alt mener vi , at få investeringer og en grundig gennemgang af huset kan højne tilfredsheden med sommerhuset, men tjek nu sikkerheden. Hilsen Merete



sommerhus 3378
Bedømt af:Jan Crespo nielsen
Ophold foretaget:August 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har haft en hel fantastisk uge i dette dejlige hus Det er så åben og lyst, plus der er en fantastisk udsigt Plus ejeren er total hjælpsom og man kan altid ringe og spørge om ting angående huset Der er en kæmpe stor og helt ny lækker terrasse omkring næsten halvdel af huset❤️ så lækkert Kan varmt anbefales, og vi vil helt sikkert besøge huset flere gange



sommerhus 3378
Bedømt af:
Ophold foretaget:August 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir hatten einen wundervollen Aufenthalt diesem Wunderschönem Haus. Nähe am Wasser, viel Platz und an Ausstattung fehlte nichts. Sehr nette Vermieterin und Service. Wir kommen auf jedenfall wieder und freuen uns jetzt schon drauf.



sommerhus 3032
Bedømt af:A.&G.Heller
Ophold foretaget:August 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir haben eine rundum schöne Woche in diesem wohltuend schlichten und schönen Ferienhaus verbracht. Die Beschreibung trifft es genau. Eine geschmackvolle Einrichtung, eine wohltuende Ruhe. Uns hat vor allem auch die Außendusche super gut gefallen. Die Begegnung und der Kontakt mit dem Vermieter war sehr nett und erfreulich unkompliziert! Die Lage ist einfach toll: keine 3 Minuten zum Limfjiord Strand und in einer guten halben Stunde waren wir z.B. am Klim Strand an der Nordsee. Auch die direkte Umgebung ist sehr schön, fußläufig zum benachbarten Kloster mit wunderschönen Klostergarten Vistöl zu gelangen oder den Trödler vor Ort zu haben. Sehr zu empfehlen!



sommerhus 3075
Bedømt af:Birte Madsen
Ophold foretaget:August 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Super hyggeligt sommerhus. Masser terrasser rundt om huset. Tæt på stranden. Stille og roligt område. God service fra udlejer. Kan varm anbefales. God pris. 🤗👍🥰



sommerhus 3178
Bedømt af:Kurt Nielsen
Ophold foretaget:August 2023
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse


spacer

Top 10 sommerhuse

    sommerhus anmeldelse(5)

    sommerhus 3032

    Ældre sommerhus tæt på stranden udlejes


    sommerhus anmeldelse(5)

    sommerhus 3075

    Hyggeligt sommerhus ved Ørby strand ved Haderslev


    sommerhus anmeldelse(5)

    sommerhus 3142

    8 personers Luksus sommerhus - Ebeltoft/Mols/Djursland med vandudsigt og gratis high-speed internet!


    sommerhus anmeldelse(5)

    sommerhus 3238

    Blokhus. Lækkert børnevenligt sommerhus kun 100 m fra stranden


    sommerhus anmeldelse(5)

    sommerhus 3378

    Hyggeligt hus med fantastisk terrasseområde og god lukket have


    sommerhus anmeldelse(4,89)

    sommerhus 1799

    Skønt nyrenoveret fritidshus ved Saltum Strand og tæt på Fårup Sommerland.


    sommerhus anmeldelse(4,88)

    sommerhus 3201

    Privatudlejning- Sommerhus til 6 Personer - Sønderklit


    sommerhus anmeldelse(4,85)

    sommerhus 2355

    6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd


    sommerhus anmeldelse(4,59)

    sommerhus 2613

    Sommerhuset Strandbo ved Pøt


    sommerhus anmeldelse(4,4)

    sommerhus 2453

    Trend limefjorden


*)Mindst to bedømmelser skal være afgivet, for at tælle med i Top10 oversigten.
spacer