sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sommerhus anmeldelser

Lejer du et sommerhus her på portalen, så opfordrer vi dig til efterfølgende at give en kort bedømmelse af sommerhuset og udlejer. Det gøres ganske nemt ved at klikke på knappen, som du finder på huspræsentationssiden.

På den måde hjælper du både udlejer og fremtidige lejere. Udlejer kan få input til hvad som kan gøres bedre. Og fremtidige lejere kan få en ærlig bedømmelse af sommerhuset.

Nedenfor kan du se de seneste afgivne bedømmelser.


sommerhus 1001
Bedømt af:Linda
Ophold foretaget:November 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Har haft en dejlig weekend, sommerhuset var udstyret med alt hvad vi skulle bruge.Eneste lille ting vi savnede, var et gulv moppe sæt, det kunne være dejligt, frem for gulv skrubbe.



sommerhus 1002
Bedømt af:
Ophold foretaget:November 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Rigtig fint hus, dog lidt upraktisk med gulvtæppe når man er så mange mennesker og en baby. Ellers et fint hus. Super fin størrelse på poolen og fedt med rutchebanen.. Billederne på haven snyder lidt ;-)



sommerhus 1001
Bedømt af:Lene Sandgaard Andersen
Ophold foretaget:November 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Hej jeg kan ikke forstå at på afregning af vand står der 120,00 kr. ud for når vi kun har brugt 2 m3 a´ 40,00 kr.



sommerhus 1002
Bedømt af:karsten andersen
Ophold foretaget:Oktober 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar



sommerhus 2521
Bedømt af:Tina Nordstrøm
Ophold foretaget:Oktober 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Virkelig dejligt sommerhus i rolig naturskønne omgivelser. Huset fremstår lyst og lækkert. Der mangler bare intet. Udearealet byder på både afslapning og boldaktiviteter. Huset har en utrolig flot udestue, som selv i oktober kan bruges så længe der er sol. Fra udestuen kan man være heldig at hilse på et rådyr i haven. Sommerhuset kan varmt anbefales, vi kommer helt sikkert igen.



sommerhus 2355
Bedømt af:Tina Jensen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Pænt og hyggeligt sommerhus.



sommerhus 2355
Bedømt af:Tina Jensen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Vi holdt en weekend i dette pæne og hyggelige sommerhus. Ved ankomst til huset blev vi mødt af en skøn personlig velkomsthilsen samt vin, chokolade og juice. I området findes strand, havn, spisesteder, badeland m.v.



sommerhus 2355
Bedømt af:Henrik Noes
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Super hyggelig sommerhus hvor vi følte os velkommen der var alt hvad man kunne ønske sig. Tak for overraskelsen i form af chokolade og vin Hilsen fam. Noes



sommerhus 2327
Bedømt af:Trine Pedersen
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Super fint sommerhus, dejlig have og område. Vi havde en super hyggelig ferie. Med plads både til børn og hunde.



sommerhus 1002
Bedømt af:Michelle
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Fantastisk lækkert hus. Måske lidt småt 5 i forhold til stue når man skal ku være 15 mennesker. Det altså ikke så nemt. ( dog havde vi en utrolig dårlig oplevelse mht til rengøring fra tidligere lejer! Da vi ankom måtte vi bruge et par timer på gøre rent støvsuger , tømme opvasker m.m.) (samt var der hul i vinduet i det ene rum som er sat klistermærke over ( parasollen var ubrugelig da tidligere beboer har ødelagt snoren så den ikke fungerer ) Ellers et utrolig dejligt sted , absolut noget vi kunne finde på leje igen ( hvis rengøringen er optimal) :) !



sommerhus 2355
Bedømt af:Lisette andersen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Rigtig lækkert og hyggeligt hus i rolige omgivelser. Nemt til indkøb mm. Kan 100 procent anbefales at leje. 🙂



sommerhus 2355
Bedømt af:Lisette andersen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Dejlig og hyggeligt hus i roligt område, og man har let til indkøb mm. Dejligt med massere af muligheder ved og i huset, med forskellige aktiviteter. Kan klart anbefales at leje 🙂



sommerhus 2355
Bedømt af:
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Vi har kun ros til dette skønne sommerhus. Vi vender stærkt tilbage



sommerhus 2355
Bedømt af:Kamilla Bredberg
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Det er det skønneste sommerhus, vi har været i.



sommerhus 2355
Bedømt af:Michael Dam
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar



sommerhus 2355
Bedømt af:Sabine
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Lækkert og velholdt sommerhus med god indretning og stor have. Ligger i roligt område i gåafstand til stranden. Der er stille og fredeligt om aftenen. Kan varmt anbefales.



sommerhus 2355
Bedømt af:Claus Nielsen
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Dejligt sommerhus, hvor tingene er i orden. Der er tænkt på rigtig mange ting i forhold til ferien, så man ikke lige står og mangler noget. Roligt og skønt område og perfekt til den, som vil koble helt af.



sommerhus 1000
Bedømt af:David Ojamo.
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Välskött hus i lugnt område.



sommerhus 1799
Bedømt af:Henning Østergaard
Ophold foretaget:Juni 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Huset er dejligt og velfungerende, så vi er meget tilfredse



sommerhus 1001
Bedømt af:Kristoffer Lakjer
Ophold foretaget:Juni 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Vi tilbragte pinseferien her. 6 voksne og 5 børn. Super godt hus. God indretning og masser af plads.



sommerhus 1002
Bedømt af:Rikke Sophie Lassen
Ophold foretaget:Juni 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar



sommerhus 1002
Bedømt af:Jeanette
Ophold foretaget:Maj 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar



sommerhus 1002
Bedømt af:Jeanette
Ophold foretaget:Maj 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar



sommerhus 2327
Bedømt af:Stausholm
Ophold foretaget:Maj 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Man skal ikke leje sit sommerhus ud når man ved at der er støjende naboer der bor til leje-som hele området har klaget over og forsøger at få smidt ud..... Spild af ens ferie med ballade og problemer. Ærgeligt at man skulle spilde sin ferie på det.....



sommerhus 1001
Bedømt af:Bente Buch-Hansen
Ophold foretaget:Marts 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Vi var godt tilfredse med opholdet og huset, men kunne kun registrere 3 tal ved aflæsning af vand. Jeg har talt med indehaveren om det, og han mente, at du ville være i stand til at finde det rette forbrug.



sommerhus 1002
Bedømt af:zandra pedersen
Ophold foretaget:Marts 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Vi har været 3 generationer i sommerhuset. Vi har alle haft en fantastisk weekend... Dejlig sommerhus med god plads og fin pool.



sommerhus 1001
Bedømt af:Carsten Juel
Ophold foretaget:Marts 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar



sommerhus 1001
Bedømt af:Karsten juhl
Ophold foretaget:Marts 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Et godt ophold,vi havde ikke varm vand i pollen,holdt i lige pludselig op.vi ringe til tekniker som kom dagen efter.ellers fungere alt godt.



sommerhus 1001
Bedømt af:Linette christensen
Ophold foretaget:Februar 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar



sommerhus 1002
Bedømt af:Bernadette Marsh
Ophold foretaget:Februar 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar


spacer

Top 10 sommerhuse

    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1749

    Dejligt sommerhus på stor naturgrund


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2054

    DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1332

    Øster Hurup Sommerhus


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1291

    Luksussommerhus Løkken


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2116

    Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2521

    Dejligt hus på Rømø, med spa og sauna.


    sommerhus anmeldelse(4,93)

    sommerhus 1498

    Sønderjylland v/Aabenraa Familievenligt. Havudsigt


    sommerhus anmeldelse(4,85)

    sommerhus 1799

    Nyrenoveret fritidshus ved Saltum Strand


    sommerhus anmeldelse(4,75)

    sommerhus 2355

    6 personers sommerhus i Trend nu med fiberbredbånd


    sommerhus anmeldelse(4,75)

    sommerhus 1472

    Lille Skovly


spacer