sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sommerhus anmeldelser

Lejer du et sommerhus her på portalen, så opfordrer vi dig til efterfølgende at give en kort bedømmelse af sommerhuset og udlejer. Det gøres ganske nemt ved at klikke på knappen, som du finder på huspræsentationssiden.

På den måde hjælper du både udlejer og fremtidige lejere. Udlejer kan få input til hvad som kan gøres bedre. Og fremtidige lejere kan få en ærlig bedømmelse af sommerhuset.

Nedenfor kan du se de seneste afgivne bedømmelser.


sommerhus 2355
Bedømt af:Kamilla Bredberg
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Kamilla Bredberg
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Maria Andersen
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et rigtig skønt og hyggeligt sommerhus der har alt hvad man behøver. Også cykler. En lille idyllisk oase. Og så bliver man budt velkommen med lidt godt til ganen til både store som små. Er man til mange lange gåture af naturstier er der rig mulighed for dette. Vi havde 4 børn med hvor af de 3 er under 3 år. Vi manglede dog lidt mere i området til dem så som legeplads. Når vi nu var 6 personer afsted var bilen proppet. Havde vi haft plads til deres løbecykler så havde det været en fantastisk mulighed for at udforske området med dem på. Vores bedømmelse af området er kun baseret på vi havde 3 små børn med. Kunne jeg komme på kærestetur med manden så er det bestemt her jeg skal være.



sommerhus 2355
Bedømt af:
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1498
Bedømt af:Karina
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et flot velholdt og pænt rent hus. Den er i nogle flotte omgivelser, hvor man har en fin udsigt over vandet. Det er dejligt at man har adgang til forskellige faciliteter. Ejer yder god service og huset anbefales gerne.



sommerhus 2054
Bedømt af:Familen Christensen
Ophold foretaget:Juni 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Skønt sommerhus med den bedste beliggenhed. Rent, pænt og velindrettet hus. Der var alt hvad vi havde brug for. Området har en fantastisk natur. God kontakt med udlejer. Anbefalelsesværdig !



sommerhus 2054
Bedømt af:Familien Kristensen
Ophold foretaget:Juni 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Rigtig godt og rent hus. Virkelig god oplevelse med Løjt Feriehuse som vi kan varmt anbefale.



sommerhus 2437
Bedømt af:Birgit Olesen
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Der var en del mangler og ikke særligt rent



sommerhus 2614
Bedømt af:Kolo.jolb@gmail.com
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Das schönste Haus ever!!



sommerhus 2085
Bedømt af:Sanne
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi var på ferie i det skønne sommerhus, i sommeren 2018. Rigtig fint hus, tæt ved strand og legeplads.



sommerhus 2355
Bedømt af:Jette Marie, Louise, Maria og Natacha
Ophold foretaget:Maj 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi havde nogle skønne dage i dejlige omgivelser, som blev brugt på gåture, brætspil og hygge. Vi vil klart anbefale sommerhuset til andre, der har behov for at koble helt fra, og komme væk fra hverdagens ræs.



sommerhus 2563
Bedømt af:Familie på 4 m. 2 teens
Ophold foretaget:Maj 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Pragtfuldt sted, meget indbydende og roligt. Ideelt til afslapning, samt skønne kortere og længere ture i det smukke landskab. Det passede perfekt til vores behov, og vi kan på det varmeste anbefale et/flere ophold, på tværs af årstiderne !



sommerhus 1498
Bedømt af:Tommy Lillebo
Ophold foretaget:Marts 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Det bedste sommerhus vi til dato har lejet i Løjt ferieby. Rent, pænt og velholdt.



sommerhus 2355
Bedømt af:Malthe Hahn
Ophold foretaget:Februar 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2146
Bedømt af:Vibeke
Ophold foretaget:Januar 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

sehen Sie Bewertungen auf dieser Seite www.casaazul.dk



sommerhus 2146
Bedømt af:Vibeke
Ophold foretaget:Januar 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

sehen Sie Bewertungen auf dieser Seite www.casaazul.dk



sommerhus 1001
Bedømt af:Johannes Thams
Ophold foretaget:Januar 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Huset har en rigtig Go indretning



sommerhus 2355
Bedømt af:Sofie
Ophold foretaget:December 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Jeg lejede dette helt igennem fantastiske sommerhus i 2 uger. Ankommer til en lækker velkomstgave- dejligt! Min familie og jeg, holdte både jul og nytår der. Vi fik vandret en del i området, og ture til vandet, for at blive blæst igennem😅👍🏻 Vi klager bestemt ikke! Kan helt klart anbefales til andre- det er nok ikke sidste gang vi lejer det her sommerhus🥳



sommerhus 1000
Bedømt af:Linda
Ophold foretaget:December 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1001
Bedømt af:Linda
Ophold foretaget:November 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Har haft en dejlig weekend, sommerhuset var udstyret med alt hvad vi skulle bruge.Eneste lille ting vi savnede, var et gulv moppe sæt, det kunne være dejligt, frem for gulv skrubbe.



sommerhus 1002
Bedømt af:
Ophold foretaget:November 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Rigtig fint hus, dog lidt upraktisk med gulvtæppe når man er så mange mennesker og en baby. Ellers et fint hus. Super fin størrelse på poolen og fedt med rutchebanen.. Billederne på haven snyder lidt ;-)



sommerhus 1001
Bedømt af:Lene Sandgaard Andersen
Ophold foretaget:November 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Hej jeg kan ikke forstå at på afregning af vand står der 120,00 kr. ud for når vi kun har brugt 2 m3 a´ 40,00 kr.



sommerhus 1002
Bedømt af:karsten andersen
Ophold foretaget:Oktober 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar



sommerhus 2521
Bedømt af:Tina Nordstrøm
Ophold foretaget:Oktober 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Virkelig dejligt sommerhus i rolig naturskønne omgivelser. Huset fremstår lyst og lækkert. Der mangler bare intet. Udearealet byder på både afslapning og boldaktiviteter. Huset har en utrolig flot udestue, som selv i oktober kan bruges så længe der er sol. Fra udestuen kan man være heldig at hilse på et rådyr i haven. Sommerhuset kan varmt anbefales, vi kommer helt sikkert igen.



sommerhus 2355
Bedømt af:Tina Jensen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Pænt og hyggeligt sommerhus.



sommerhus 2355
Bedømt af:Tina Jensen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Vi holdt en weekend i dette pæne og hyggelige sommerhus. Ved ankomst til huset blev vi mødt af en skøn personlig velkomsthilsen samt vin, chokolade og juice. I området findes strand, havn, spisesteder, badeland m.v.



sommerhus 2355
Bedømt af:Henrik Noes
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Super hyggelig sommerhus hvor vi følte os velkommen der var alt hvad man kunne ønske sig. Tak for overraskelsen i form af chokolade og vin Hilsen fam. Noes



sommerhus 1002
Bedømt af:Michelle
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Fantastisk lækkert hus. Måske lidt småt 5 i forhold til stue når man skal ku være 15 mennesker. Det altså ikke så nemt. ( dog havde vi en utrolig dårlig oplevelse mht til rengøring fra tidligere lejer! Da vi ankom måtte vi bruge et par timer på gøre rent støvsuger , tømme opvasker m.m.) (samt var der hul i vinduet i det ene rum som er sat klistermærke over ( parasollen var ubrugelig da tidligere beboer har ødelagt snoren så den ikke fungerer ) Ellers et utrolig dejligt sted , absolut noget vi kunne finde på leje igen ( hvis rengøringen er optimal) :) !



sommerhus 2355
Bedømt af:Lisette andersen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Rigtig lækkert og hyggeligt hus i rolige omgivelser. Nemt til indkøb mm. Kan 100 procent anbefales at leje. 🙂



sommerhus 2355
Bedømt af:Lisette andersen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Dejlig og hyggeligt hus i roligt område, og man har let til indkøb mm. Dejligt med massere af muligheder ved og i huset, med forskellige aktiviteter. Kan klart anbefales at leje 🙂


spacer

Top 10 sommerhuse

    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1749

    Dejligt sommerhus på stor naturgrund


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1332

    Øster Hurup Sommerhus


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1291

    Luksussommerhus Løkken


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2085

    Hyggeligt sommerhus 175 m fra Ringkåbing Fjord


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2116

    Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2521

    Dejligt hus på Rømø, med spa og udendørs sauna.


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2563

    Hyggeligt Lønstrup-sommerhus


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2614

    Lækkert sommerhus i Thy - 80 m til stranden


    sommerhus anmeldelse(4,95)

    sommerhus 1498

    Sønderjylland v/Aabenraa Familievenligt. Havudsigt


    sommerhus anmeldelse(4,87)

    sommerhus 2054

    DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama


spacer