sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sommerhus anmeldelser

Lejer du et sommerhus her på portalen, så opfordrer vi dig til efterfølgende at give en kort bedømmelse af sommerhuset og udlejer. Det gøres ganske nemt ved at klikke på knappen, som du finder på huspræsentationssiden.

På den måde hjælper du både udlejer og fremtidige lejere. Udlejer kan få input til hvad som kan gøres bedre. Og fremtidige lejere kan få en ærlig bedømmelse af sommerhuset.

Nedenfor kan du se de seneste afgivne bedømmelser.


sommerhus 2054
Bedømt af:Niels Rasmussen
Ophold foretaget:Juni 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fantastisk hus og beliggenhed som lovet i oversigten Nem og meget venlig og hurtig nøgle overdragelse både ved ankomst og afrejse Huset kan helt klart anbefales, og ikke sidste gang vi lejer det Mvh Susanne og Niels



sommerhus 2789
Bedømt af:Claus
Ophold foretaget:Maj 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejlig hus med alt hvad man behøver



sommerhus 2355
Bedømt af:Christine Weis
Ophold foretaget:April 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt sommerhus i rigtig skønt sommerhus område. Hyggelig velkomst hilsen. Er man til fred og ro og lange gåture er sommerhuset klart anbefalelsesværdigt 🌞. Kan besøges mange gange.



sommerhus 2355
Bedømt af:Christine
Ophold foretaget:April 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Har oprettet bedømmelse tidligere i dag men fik trykket for tidligt afsted - så alle stjerner ikke kom ordentligt med. Har kun positive ting at sige om sommerhuset og området🌼.



sommerhus 2720
Bedømt af:Nina H.
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Bare dejlig. Vi har haft en vidunderlig ophold, og kommer sikkert igen. Huset er udstyret med alt hvad man måtte have brug for. Også lejetøj til børnene.



sommerhus 2437
Bedømt af:J.L.Madsen
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Efter problemer med både fjernsynskanaler og internet, som blev løst i lønet af første dag, var alt ok. Huset var dog ikke særligt godt rengjort da vi ankom... masser af spindelvæv, bl.a. bag elradiatorer, og ventilatoren på badeværelset var meget langhåret, nærmest lodden. Sauna blev ikke brugt. Men alt i alt en ok oplevelse.



sommerhus 2474
Bedømt af:Anna Afsarli
Ophold foretaget:Oktober 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

It was really clean! - in this time and when we have allergic disease in family - so important 4 us. We are so satisfied with the place and its facilities especially the bets was surprisingly relaxing for the body.



sommerhus 2355
Bedømt af:Nina
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Havde en fantastisk afslappende uge i dette skønne sommerhus. Vi følte os godt tilpas med det sammen. Dejligt pænt rengjort, skøn velkomsthilsen. Skønne lyse rum. Der manglede intet for at vi kunne få en skøn uge. Skøn natur, med hyggeligt fugleliv.



sommerhus 2355
Bedømt af:Anette
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1498
Bedømt af:Søren Sebelin
Ophold foretaget:Januar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Selve booking processen og udlevering af nøgle var eksemparisk. Meget venlig og grundig vejledning. Huset ligger i et skønt område med havudsigt, grønne områder og legepladser. Huset var flot rengjort, og forsynet med det vi forventede. Det var en kold weekend vi havde valgt, og det krævede en del strøm at varme det op, men udlejer havde - på vores anmodning - forvarmet det, så det var rart at være i da vi ankom.



sommerhus 2355
Bedømt af:Sofie Abrahamsen
Ophold foretaget:Januar 2021
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har igen været på ferie i det her fantastiske sommerhus - det er dejligt afslappende, med helt igennem skønne omgivelser. Flot natur og dejligt med brusen fra havet, og vinden i håret 😊 Grunden til 4 stjerner, er blot at ungerne ønsker sig boblebad eller vildmarksbad til næste gang, haha 😂🙈. Alt i alt et ophold værd. Og vi kommer hvertfald gerne igen 👍🏻🥳 De bedste hilsner, Sofie og familie.



sommerhus 2355
Bedømt af:Helle Knudsen
Ophold foretaget:Oktober 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2453
Bedømt af:Betina Damm
Ophold foretaget:Oktober 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt autentisk sommerhus. Beliggende tæt på dejlig strand. Huset er lille og hyggeligt. Udlejer er flink og hjælpsom. Ikke noget luksushus, men hvis man vil have autentisk sommerhus hygge er dette hus perfekt.



sommerhus 1472
Bedømt af:Siggi
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Es war ein traumhafter Urlaub mit viel Sonnen-schein und ohne Quallen. Dieses charmante Ferienhaus liegt so ruhig direkt am Meer und den Plantagen. Der Vermieter Hugo Nielsen ist sehr unkompliziert und hilft sofort. Wir haben uns in dieses Ferienhaus verliebt und kommen, wenn alles klappt, nächstes Jahr wieder. Siggi und Moni



sommerhus 1799
Bedømt af:Tom P. Hansen
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Virkelig dejligt sommerhus i skønne rolige omgivelser. Dejlig stor have med mange udfoldelsesmuligheder. Børnene elskede det.



sommerhus 2181
Bedømt af:Hanne jacobsen
Ophold foretaget:September 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Lone Skou
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et helt igennem godt sommerhus, hvor intet mangler. Området er dejligt, og det ligger centralt for mange gode udflugter. Det kan klart anbefales, og vil i høj grad indgå i vore fremtidige ferie-overvejelser.



sommerhus 2613
Bedømt af:Tanja Müsse
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Sehr schönes, gemütliches und sauberes Ferienhaus, mit einer tollen überdachten und umbauten Terrasse, wo man bei fast jeder Wetterlage sitzen kann. Sehr netter Vermieter, mit persönlichem Kontakt bei Fragen oder sonstigen Anliegen. Schöne Gegend, zum Fahrrad fahren sehr gut geeignet. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.



sommerhus 2355
Bedømt af:Kamilla Bredberg
Ophold foretaget:August 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Kamilla Bredberg
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Maria Andersen
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et rigtig skønt og hyggeligt sommerhus der har alt hvad man behøver. Også cykler. En lille idyllisk oase. Og så bliver man budt velkommen med lidt godt til ganen til både store som små. Er man til mange lange gåture af naturstier er der rig mulighed for dette. Vi havde 4 børn med hvor af de 3 er under 3 år. Vi manglede dog lidt mere i området til dem så som legeplads. Når vi nu var 6 personer afsted var bilen proppet. Havde vi haft plads til deres løbecykler så havde det været en fantastisk mulighed for at udforske området med dem på. Vores bedømmelse af området er kun baseret på vi havde 3 små børn med. Kunne jeg komme på kærestetur med manden så er det bestemt her jeg skal være.



sommerhus 2355
Bedømt af:
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1498
Bedømt af:Karina
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et flot velholdt og pænt rent hus. Den er i nogle flotte omgivelser, hvor man har en fin udsigt over vandet. Det er dejligt at man har adgang til forskellige faciliteter. Ejer yder god service og huset anbefales gerne.



sommerhus 2613
Bedømt af:
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Es war sehr schön.Wir haben ein perfekt eingerichtetes Ferienhaus vorgefunden. Alles sehr sauber und ordentlich. Vermieter sehr freundlich und zu unserem Glück spricht er deutsch. Danke nochmal für alles. Wir kommen gerne wieder. Was auch schön war kurzer Weg zur Ostsee Viele Grüße Annette und Thomas



sommerhus 2054
Bedømt af:Familen Christensen
Ophold foretaget:Juni 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Skønt sommerhus med den bedste beliggenhed. Rent, pænt og velindrettet hus. Der var alt hvad vi havde brug for. Området har en fantastisk natur. God kontakt med udlejer. Anbefalelsesværdig !



sommerhus 2054
Bedømt af:Familien Kristensen
Ophold foretaget:Juni 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Rigtig godt og rent hus. Virkelig god oplevelse med Løjt Feriehuse som vi kan varmt anbefale.



sommerhus 2437
Bedømt af:Birgit Olesen
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Der var en del mangler og ikke særligt rent



sommerhus 2355
Bedømt af:Jette Marie, Louise, Maria og Natacha
Ophold foretaget:Maj 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi havde nogle skønne dage i dejlige omgivelser, som blev brugt på gåture, brætspil og hygge. Vi vil klart anbefale sommerhuset til andre, der har behov for at koble helt fra, og komme væk fra hverdagens ræs.



sommerhus 2563
Bedømt af:Familie på 4 m. 2 teens
Ophold foretaget:Maj 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Pragtfuldt sted, meget indbydende og roligt. Ideelt til afslapning, samt skønne kortere og længere ture i det smukke landskab. Det passede perfekt til vores behov, og vi kan på det varmeste anbefale et/flere ophold, på tværs af årstiderne !



sommerhus 1498
Bedømt af:Tommy Lillebo
Ophold foretaget:Marts 2020
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Det bedste sommerhus vi til dato har lejet i Løjt ferieby. Rent, pænt og velholdt.


spacer

Top 10 sommerhuse

    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1749

    Dejligt sommerhus på stor naturgrund


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2613

    Sommerhuset Strandbo ved Pøt


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1332

    Øster Hurup Sommerhus


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1291

    Luksussommerhus Løkken


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2116

    Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2474

    120m sommerhus 2min. fra Skallerup sandstrand


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2521

    Dejligt hus på Rømø, med spa og udendørs sauna.


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2563

    Hyggeligt Lønstrup-sommerhus. BEMÆRK: Nu Wi-fi!


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2720

    Nordsjælland, Smidstrup Strand, Gilleleje


    sommerhus anmeldelse(4,96)

    sommerhus 1498

    Sønderjylland v/Aabenraa Familievenligt. Havudsigt


spacer