sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sommerhus anmeldelser

Lejer du et sommerhus her på portalen, så opfordrer vi dig til efterfølgende at give en kort bedømmelse af sommerhuset og udlejer. Det gøres ganske nemt ved at klikke på knappen, som du finder på huspræsentationssiden.

På den måde hjælper du både udlejer og fremtidige lejere. Udlejer kan få input til hvad som kan gøres bedre. Og fremtidige lejere kan få en ærlig bedømmelse af sommerhuset.

Nedenfor kan du se de seneste afgivne bedømmelser.


sommerhus 2355
Bedømt af:Henrik Noes
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Super hyggelig sommerhus hvor vi følte os velkommen der var alt hvad man kunne ønske sig. Tak for overraskelsen i form af chokolade og vin Hilsen fam. Noes



sommerhus 2327
Bedømt af:Trine Pedersen
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Super fint sommerhus, dejlig have og område. Vi havde en super hyggelig ferie. Med plads både til børn og hunde.



sommerhus 1002
Bedømt af:Michelle
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fantastisk lækkert hus. Måske lidt småt 5 i forhold til stue når man skal ku være 15 mennesker. Det altså ikke så nemt. ( dog havde vi en utrolig dårlig oplevelse mht til rengøring fra tidligere lejer! Da vi ankom måtte vi bruge et par timer på gøre rent støvsuger , tømme opvasker m.m.) (samt var der hul i vinduet i det ene rum som er sat klistermærke over ( parasollen var ubrugelig da tidligere beboer har ødelagt snoren så den ikke fungerer ) Ellers et utrolig dejligt sted , absolut noget vi kunne finde på leje igen ( hvis rengøringen er optimal) :) !



sommerhus 2355
Bedømt af:Lisette andersen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Rigtig lækkert og hyggeligt hus i rolige omgivelser. Nemt til indkøb mm. Kan 100 procent anbefales at leje. 🙂



sommerhus 2355
Bedømt af:Lisette andersen
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejlig og hyggeligt hus i roligt område, og man har let til indkøb mm. Dejligt med massere af muligheder ved og i huset, med forskellige aktiviteter. Kan klart anbefales at leje 🙂



sommerhus 2355
Bedømt af:
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har kun ros til dette skønne sommerhus. Vi vender stærkt tilbage



sommerhus 2355
Bedømt af:Kamilla Bredberg
Ophold foretaget:August 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Det er det skønneste sommerhus, vi har været i.



sommerhus 2355
Bedømt af:Michael Dam
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2355
Bedømt af:Sabine
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Lækkert og velholdt sommerhus med god indretning og stor have. Ligger i roligt område i gåafstand til stranden. Der er stille og fredeligt om aftenen. Kan varmt anbefales.



sommerhus 2355
Bedømt af:Claus Nielsen
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt sommerhus, hvor tingene er i orden. Der er tænkt på rigtig mange ting i forhold til ferien, så man ikke lige står og mangler noget. Roligt og skønt område og perfekt til den, som vil koble helt af.



sommerhus 1000
Bedømt af:David Ojamo.
Ophold foretaget:Juli 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Välskött hus i lugnt område.



sommerhus 1799
Bedømt af:Henning Østergaard
Ophold foretaget:Juni 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Huset er dejligt og velfungerende, så vi er meget tilfredse



sommerhus 1001
Bedømt af:Kristoffer Lakjer
Ophold foretaget:Juni 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi tilbragte pinseferien her. 6 voksne og 5 børn. Super godt hus. God indretning og masser af plads.



sommerhus 1002
Bedømt af:Rikke Sophie Lassen
Ophold foretaget:Juni 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1002
Bedømt af:Jeanette
Ophold foretaget:Maj 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1002
Bedømt af:Jeanette
Ophold foretaget:Maj 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 2327
Bedømt af:Stausholm
Ophold foretaget:Maj 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Man skal ikke leje sit sommerhus ud når man ved at der er støjende naboer der bor til leje-som hele området har klaget over og forsøger at få smidt ud..... Spild af ens ferie med ballade og problemer. Ærgeligt at man skulle spilde sin ferie på det.....



sommerhus 1001
Bedømt af:Bente Buch-Hansen
Ophold foretaget:Marts 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi var godt tilfredse med opholdet og huset, men kunne kun registrere 3 tal ved aflæsning af vand. Jeg har talt med indehaveren om det, og han mente, at du ville være i stand til at finde det rette forbrug.



sommerhus 1002
Bedømt af:zandra pedersen
Ophold foretaget:Marts 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har været 3 generationer i sommerhuset. Vi har alle haft en fantastisk weekend... Dejlig sommerhus med god plads og fin pool.



sommerhus 1001
Bedømt af:Carsten Juel
Ophold foretaget:Marts 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1001
Bedømt af:Karsten juhl
Ophold foretaget:Marts 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et godt ophold,vi havde ikke varm vand i pollen,holdt i lige pludselig op.vi ringe til tekniker som kom dagen efter.ellers fungere alt godt.



sommerhus 1001
Bedømt af:Linette christensen
Ophold foretaget:Februar 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1002
Bedømt af:Bernadette Marsh
Ophold foretaget:Februar 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1000
Bedømt af:Michelle
Ophold foretaget:Februar 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fint sommerhus i fint område. Godt med inventar - flot badeværelse. Super fint til prisen!



sommerhus 1001
Bedømt af:Jakob Festersen
Ophold foretaget:Januar 2019
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Der var mange steder, især under seng, på fjernsyn og emhætte, hvor der var mangel på rengøring. Ellers var vi meget glade for sommerhuset.



sommerhus 1002
Bedømt af:Jimmy kølleskov
Ophold foretaget:December 2018
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse



sommerhus 1001
Bedømt af:Vibeke Huldahl
Ophold foretaget:November 2018
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fint hus til 3 familier, 11 personer i alt. Der var alt hvad vi skulle bruge i køkkenet. God temperatur selvom det var koldt uden for. Fin pool.



sommerhus 1000
Bedømt af:Fam. Giesecke
Ophold foretaget:November 2018
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Nettes Häuschen für alle die keinen all zu großen Luxus erwarten.



sommerhus 1000
Bedømt af:Fam. Giesecke
Ophold foretaget:November 2018
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Nettes Häuschen für alle die keinen all zu großen Luxus erwarten.



sommerhus 1001
Bedømt af:Yvonne
Ophold foretaget:November 2018
Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fint hus med god plads. Men nøgle boksen er ikke helt god, den registrerer ikke helt indtastninger, og tallene er svære at se og specielt når det er mørkt. Men til sidst lykkes det dog.


spacer

Top 10 sommerhuse

    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1749

    Dejligt sommerhus på stor naturgrund


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2054

    DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1332

    Øster Hurup Sommerhus


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 1291

    Luksussommerhus Løkken


    sommerhus anmeldelse(5,00)

    sommerhus 2116

    Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)


    sommerhus anmeldelse(4,93)

    sommerhus 1498

    Sønderjylland Aabenraa Meget børnevenlig havudsigt


    sommerhus anmeldelse(4,85)

    sommerhus 1799

    Nyrenoveret fritidshus ved Saltum Strand


    sommerhus anmeldelse(4,79)

    sommerhus 2355

    6 personers sommerhus i Trend.


    sommerhus anmeldelse(4,75)

    sommerhus 1472

    Lille Skovly


    sommerhus anmeldelse(4,75)

    sommerhus 1711

    Luksus sommerhus på Marielyst til 8 personer


spacer