sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sommerhusvideoer

Vi sendte vores fotograf ud i sommerlandet og bad ham filme nogle af de dejlige sommerhuse som udlejes her på Sommerhusportalen.
Resultat kan se her:Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.


Sønderjylland v/Aabenraa Familievenligt. Havudsigt

Flot, velholdt og lækkert sommerhus i træ. Yderst børne- og familievenligt. Kun 150 m til strand, pool eller legeplads. Ved Østkysten ca 3 km fra Løjt Kirkeby ved Løjt Feriecenter / Sandskær Strand.


Poolhus Søndervig

Dejligt poolhus til 8 personer med wellness afdeling med swimmingpool og infrarød sauna. Huset på 144 m2 er placeret på en stor naturgrund, hvor der fra husets store terresse er udsigt over Ringkøbing Fjord.


Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 14 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.


Stor sommerhus til 32 pers. v/Billund/LEGOLAND

Nebelgaard er en tidligere avlsgård fra 1850, som er blevet totalrenoveret i 2008/2009, så den gamle lade, stal, høloft og roekammer i dag fremstår som en unik feriebolig med alt, hvad hjertet begærer.


Villa Bravissimo - 8 personer i første række

Villa Bravissimo er placeret i første klitrække i det populære område Vejlby Klit - der er en af de flotteste kyststrækning ved Vesterhavet.

Er du sommerhusejer og ønsker en dronevideo filmet af dit sommerhus, så kontakt os for et tilbud. Priser fra 995 kr.