sommerhusportalen logo
Ferienhaus Dänemark   Danmark

Sommerhusvideoer

En video siger mere end 1000 billeder. Heldigvis har en række udlejere gjort sig ulejligheden og fået lavet en video, der viser deres feriebolig. Resulatatet ser du her :HOLDA Helt FERIE - Sortehavet i Bulgarien! - 50M til stranden - 6 pers. Lejlighed på 100m2

BOOK SOMMERFERIEN NU!! Her får du prisbillig luksus ferie med sol, strand, varme, fittness, wellness og absolut alt hvad man tænker på er lige ved hånden.


Luksussommerhus i Vorupør midt i Nationalpark Thy

Huset ligger ugenert med pragtfuld udsigt til stort klitlandskab og med kort afstand til Vesterhavet og Nationalpark Thy Huset ligger på en stor naturgrund med læ mod vest og lige ned til en lille å Fiskerlejet i Vorupør er stadig uspoleret Her er masser af hav, strand, klitter og skove Nationalpark Thy byder på mange oplevelser Dette Kalmar-hus er bygget i 1995.


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Attraktivt og særdeles familievenligt ! Havudsigt. Yderst centralt beliggende med kun 150 m. til idyllisk badestrand eller udendørs swimmingpool, legeplads m.v


Storslået panorama. DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Frit Wi-Fi og Kabel-tv. Velegnet til beboelse hele året.

Yderst familievenlig. Tæt på strande, pool og legepladser. Feriebolig med den nok bedste placering i området. I naturskønne, idylliske og rolige omgivelser nord for Aabenraa i Sønderjylland ved Løjt Feriecenter / Sandskær Strand.


Villa Grandissimo - Stort feriehus på 460 m2 med pool (30 personer)

Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.


Ødegårdsperle i Hallandskoven, med 3 minutter til fiske sø og 5 minutters kørsel til badesø.

Smukt beliggende "ødegård", som ligger på en 5000 m2 grund i et kuperet skov-terræn. - 14 sengepladser. - Velegnet til 2 familier. Varmekilde: Lukket pejs + jordvarme.


DRØMMEUDSIGT. Områdets flotteste panorama ! Særdeles familieegnet. Fantastisk udsigt over Lillebælt.

Højt beliggende med panoramaudsigt i topklasse ! Tæt på strande, udendørs swimmingpool, legepladser og alle områdets øvrige aktiviteter. Frit Wi-Fi og Kabel-tv.


Familievenligt. Særdeles velplejet. Idyllisk og børnevenligt område. Tæt på strand, pool & legeplads

Velholdt feriebolig, beliggende på en stille og børnevenlig vej, i et smukt og idyllisk miljø.


Velholdt og familievenligt 67 m2. Særdeles centralt beliggende tæt på strand, pool & legeplads. Løjt

Sommerhuset i træ har en yderst central placering i ferieområdet ved Løjt feriecenter / Sandskær Strand hvor det ligger på en stille og børnevenlig vej i et smukt og idylliske miljø.


Lækkert børnevenligt sommerhus i rolige omgivelser, nær strand

Sommerhuset er beliggende ca 4 km syd for Marielyst by, på en velplejet havegrund. Der er adgang til en af Danmarks bedste strande ad et stisystem. I forbindelse med stuen, er der en sydvendt solterrasse med havemøbler og solsenge.


Riskjær skov - Ødegård i Jylland - med bålhytte, shelter, aktivitetsrum & 20ha natur

Riskjær skov er en ødegaard i hjertet af Jylland - som kan lejes til stilleferie, familietræf eller mindre kurser. Er beliggende i 20 HA naturområde med hede, skov, mose, søer og vandløb.


Ferielejlighed til 4 personer med skøn havudsigt - Allinge på Nordbornholm

Skøn ferielejlighed på 60 m2 med fantastisk panoramaudsigt over Østersøen fra Gudhjem over Christiansø til Sverige. Smukt beliggende over Allinge by. Stue og køkken ud i ét og 2 soveværelser med hver 2 senge.


Ferielejlighed til 6 personer med fantastisk havudsigt - i Allinge på Nordbornholm

Dejlig ferielejlighed på 85 m2. Enestående panoramaudsigt over Allinge by og Østersøen fra Gudhjem over Christiansø til Sverige. Stue og køkken ud i ét og 3 soveværelser med hver 2 senge.


Lækkert nyombygget feriehus 100m2 - 600m fra havet. 3km fra Gilleleje havn.

Dejlig stue og lækkert køkken. Lukket, stor solrig have med skøn træterrasse (delvist overdækket) og bålplads. Nær skønt naturområde, strand og sti langs vandet til Gilleleje by.


Sommerhus til 8 personer, Holmsland klit/ Årgab v. Hvide Sande m. FRI Badeland og fri 100/100 mbit internet.

Hyggeligt sommerhus med en dejlig beliggenhed bare 300 meter fra stranden i Årgab. Ny-møbleret i 2019. Nye senge juli 2020 og nyt stort køle-/fryseskab 2020.


Skagen C ❤️ Dejligt hus til 18 Prs. 350 m fra Havn 150 m fra svømmehal/Bryghuset

Dejlig villa til ialt 18 personer, hvis 2 børn 🏃‍♂️🏃‍♀️👶🐕🅿️📶🚭 i ❤️ af skønne Skagen med gratis wifi og gratis privat parkering på begge sider af huset til 3 til 4 biler.


Villa i Umbrien til 8 + 1 personer, Stor privat pool og pragtfuld udsigt !

Fritliggende stenhus belliggende på 3480 m2 grund – stor græsplæne. Bygget I typisk Umbrisk stil: Facade i kampesten, spær i kastanietræ, terracotta klinker på gulv og loft, skodder for vinduerne.


STOOOPP!! Poolhus 8+2 personer, Topklassehus 150m2, - nær Blåvand

Dejligt og vedligeholdt feriehus der ALTID er opvarmet og poolen lige til at hoppe i - vil du ha Pool, Spa, Sauna, Aircondition, Digital SMART TV, DRTV, SatTV, Gratis internet, Alt i hvidevarer, Opvarmning via lavenergi, 2 badeværelser.


Poolhus med udsigt til Nationalpark Thy udlejes

Rummeligt sommerhus med swimmingpool, spabad, sauna og aktiviteter både inde og ude beliggende på stor naturgrund ved Vorupør. I dette hus har I mulighed for at samle hele familien og underholde alle størrelser.