Ferienhaus Dänemark  

Stort luksus SPA hus til 24 personer i Marielyst:

Faciliteter:

Swimmingpool

Spa / Wellness

Sauna

Vaskemaskine

Tørretumbler

Tv

Parabol

CD

Internet

Spilkonsol

Opvaskemaskine

Mikrobølgeovn

Fryser

Brændeovn

Varmepumpe


Beskrivelse:

Sommerhus:
Sommerhuset er en tidligere landejendom og egner sig til 24 personer, samt 2 børn op til 3 år. Ferieboligen er på 234 m2 i 2 etager (stue + 1. sal & hems) og gennemgik en totalrenovering i 2017. Boligen opvarmes med en energibesparende varmepumpe og el kommer fra CO2 neutrale danske vindmøller. I hele underetagen er der gulvvarme, som kan reguleres pr. rum. Første sal har radiatorer i hvert værelse, som ligeledes kan reguleres individuelt. Ferieboligen har 9 soveværelser fordelt på 14 single senge og 2 dobbeltsenge, samt en hems med plads til 6 personer (børn). Der er 2 rejsesenge og 2 højstole til fri benyttelse for børn op til 3 år.
I underetagen findes der et flot, nyt køkkenet med 1 køle/fryseskab, 1 køleskab, 2 ovne, 2 opvaskemaskiner og 2 kogeplader med emhætte. Køkken er forbundet med spiseområde med 2 lange borde til 12 personer hver. Der er direkte udgang til terrassen fra køkkenet. I underetagen er der også et aktivitetsrum med billard, bordtennis, bordfodbold, og dart skive, samt et barområde med minikøleskabet. Hyggen kan også nydes ved et sofa arrangementet med brændeovn. Dertil kommer lounge området i udestuen, hvorfra man har adgang til haven. I underetagen findes også 2 værelser og 1 badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.
På første sal er der 7 gode og lyse værelser, samt 2 badeværelser og lille hyggekrog med spillekonsol/TV.
I hemsen, som er mest egnet til børn, er der plads til 6 madrasser.

Grund:
Sommerhuset er beliggende på en 5014 m² stor parklignende have. Der er i forbindelse med huset en stor solrig terrasse med gril og direkte adgang til haven og ude spa med plads til 6 personer.
Børnene har masser mulighed for at udfolde sig i den store have med legetårn med rutchebane og gynger, svævebane, trampolin og sandkasse. Der er mulighed for at spille petanque, kroket, kongespil og badminton. Der er opsat to fodboldmål til en god 5 mod 5 kamp. Desuden findes der en bålplads, hvor man kan bage snobrød og se på stjernerne, når solen går ned.
Grunden er indhegnet, så børnene kan løbe frit rundt.
Gårdpladsen er oplyst med automatisk sensor og der er god plads til at parkere alle bilerne.

Beliggenhed:


Bedømmelser fra tidligere lejere:

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig.
Afgiv din bedømmelse

Kalender:

Sommerhus nr.: 2132

  Område: Marielyst
  Personer: 24
  Soverum: 9
  Husdyr tilladt: 1 dyr må medbringes
  Hus størrelse 234 m2
  Afstand til vand: 1500 m
  Havudsigt: Nej

Lejebetingelser:

  Skiftedag: Lørdag
  Depositum: 5000 DKK
  Rengøring: 1700 DKK

  Dette sommerhus har været udlejet her på portalen siden august 2017


Har du spørgsmål vedr. dette sommerhus, så kontakt udlejer direkte ved at skrive i kontaktfeltet nedenfor. Husk at angive din email-adresse.E-mail:
Tjek: 3+2 = 
Send spørgsmål

Mine favoritter

Luk